ananta 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Torej tlele se gre za astronomijo. Zanimivo da je Sai Babino sonce 23 novembra v Tehtnici(vhaja v Scorpius), torej Libra. Sonce gre iz Libra v Scorpius (sedem dni je v Scorpius) , potemtakem v (veliko shiroko ozvezdje) Ophiucus, in komaj tedaj v Strelec (Sagittariius). Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 sem pa vseskozi mislila da je Sai Baba, Scorpia. Ampak :o|o: če je Sai Baba Vaga po znamenju.Morda malce trapasto pa vendar(beseda ni konj)....Ananta mi razložiš,čeprav z astronomskega vidika,kaj je Sai Baba po horoskop znamenju. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ti kere novice po vrsti so tole ze pravzaprav Claudio? Pa vsakic nekdo drug v obdelavi.No ce si taka faca, pa povej kje imam jaz sonce in asc. Pa se luno, ki jo imamo itak vsi narobe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 hja, potem mam jest asc. v tehnic, pa Luno marbit v Levu al pa Tehnic, Novo Sonce pa naj bi se vse za en znak Premaknilo Nazaj?! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Tole je pa čisto matematično, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Torej tlele se gre za astronomijo. Zanimivo da je Sai Babino sonce 23 novembra v Tehtnici(vhaja v Scorpius), torej Libra. Sonce gre iz Libra v Scorpius (sedem dni je v Scorpius) , potemtakem v (veliko shiroko ozvezdje) Ophiucus, in komaj tedaj v Strelec (Sagittariius).Zdaj pa ti tole malo bolj razloži.Sai Baba je rojen na isti datum kot jaz.Asc ima v škorpijonu kot jaz.. Kako zdaj s tem..ker 23.11. je le že v strelcu..na 0,32 stopinj pa ipak...nobena tehtnica nisem. On pa tudi ne Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 28. september 2004 Avtor Prijavi Deli 28. september 2004 astronomoski, sevedatole bomo imenovaliinterpretativna astronomijaastronomia dvinatoriasaj imate mape:puck.dhs.org/iau Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Jah, nisem nic nasla, me zanimajo konkretnosti recimo bolj. Kolk je oseb v raziskavi polozaja...Ker .... ne vem, no, verjamem in vse... ampak, skoz ti ze to govorim, meni se preprosto v PRIMERIH (ljudeh, ne stevilkah in vsem) ne izide. ne gre za to, da se ne premaknem, preprosto se -'uteceni'- izkaze za sistemcek, ki dela... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ne gre za to, da se ne premaknem, preprosto se -'uteceni'- izkaze za sistemcek, ki dela... Ja če pomislim, da recimo včerajšnja luna zelo vpliva name, ne morem vkapirat ko pravi ananta, da je bila v ribah, saj bi mogoče lahko bilo vse to jokcanje naokrog, ampak druge stvari pa špilajo meni bolj po utečeni astrologiji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Resnično bi bilo lažje, če nam ananta daš kak praktičen primer na kom, recimo na podatkih od Marse... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 31. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2005 koristil sem program v dos kot za unix grep.exe $ grep data.txt arichl > file ok mal sem bil # indisKRETEN# claudio imam vse tvoje fajle v enemu che bo rablo! fnjsmj Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 31. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 31. januar 2005 napaka, to je b'lo za stANKoo:) ok programi so vam zaenkrat ok ko pO5tanete $tudentje (moji O5ebni, nimam "uradno" $olo zaenktrat) bO5te porabili razlichne programe... sami se bO5te odlochali za pO5amezne, nekateri se bojo razvili do tedaj, nekatere bomo razvili... SKYGLOBE.EXE je v redu z prve korake kar E F1 F2 povejo, potem je txt.file prebrati... Ni astrolo$kega programa (niti experimentalnega) da bi lahko 'zrachunal IZTOK ascendent, nekaj lahko z astrolog.org a ga kdo vporablja? Ni enostavno trenirati mnoxico! Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chromlech 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Ok pozdravljeni! Kaj mi lahko samo nekdo razjasni che je resmed Shkorpjonom pa Strelcem ozvezdje Serpentio in potemtakem nekdo ki je al Shkorpjon al Strelec da je namesto tega lahko rojen v tem ozvezdju? Prosim! Citiraj Z gozdom se začne kraljestvo. Chromlech Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.