Skoči na vsebino

Kaj ste po poklicu?

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Huh...želela sem si veliko "poklicov"....naredila pa sem šolo, ki je bila brca v temo...a pristala na delovnem mestu, ki me veseli in je samo še korak odaljen od tistega, kar si resnično želim...in to zelo majhen korak... x:Dx... v letu dni bo tudi to realizirano x;)x

In kaj te je ustavilo na poti do poklica, ki si ga želel opravljati????

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

Aja po izobrazbi sem grafični tehnik tiska, delam pa kot svetovalka za programsko opremo...

:eek: čudo od čuda....

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Kaj me je ustavilo? V bistvu nič, ker takrat nisem niti točno vedela, kaj si želim početi CELO življenje; sem poslovna sekretarka, no tega si sigurno nisem želela, a je pač tako naneslo. Rada bi delala na medicinski stroki...
elvis is the best

Po poklicu konfekcijski modelar.

x8Dx tvojo majco mam glih. x:)x :vio: x:Xx

Ja, nas ne bo konc, a ne? x;)x xcivx

... sem bila pa celo tajnica ze... x:Xx xDDx

Ko smo ravno pri jobih.

Point pa je v tem (mislim da je nekaj podobnega rekel Churchill ali kdo, vsekakor je bil drzavnik mensezdi ang.), da vse, kar pocnes, imas rad oz. tako ne pocnes nic takega, cesar ne maras - ker pac znas najti v vsakem jobu, opravku sebe, to, kar te veseli.

In dodajam - ce pa so tvoji cilji sirse, visje, ..., pa preprosto zazeni kopje se dlje.

In si se zapomni sledece - 'Coln je v pristaniscu varen, a dno mu bo pocasi zgnilo.'

Morda je greh celo, ce ne pocnes (vsaj tisocinko) tega, kar ti je namenjeno oz. imas darove..... ni pa nic betonsko postavljeno - tudi to je usoda... se tudi spremeni, vijuga, spirali. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hotela sem postati zdravnica, frizerka, kozmetičarka, astronom, astrolog... Mogoče še kaj. Sem kozmetični tehnik in gimnazijski maturant. Naslednja stopnja slavist in profesor nemščine. Upam, da bom trmasta in ne bom sprejela službe, ki ne bo v skladu z mojo izobrazbo, samo zato ker bom v stiski. FR že ne bom. Upam, da bom delala kot prevajalka ali pa profesorica na jezikovni šoli, mogoče tudi v knjižnici, ali kot lektorica, ker ljubim slovnico. Največ bi mi pomenilo, če bi bila literarni ktitik.Mogoče bom celo samostojna. Mogoče kaj v tujini.

Mačona - zanimivo!!!

nekaj podobnega delam jaz...............slovnica je pa iitaq zakon x:Dx

Ej Mačona eno vprašanje, k me matra. Ni sicer ravno v skladu s temo pa vseeno: A poltretji, pomeni 2,5 ali 3,5? Drugače se pa strinjam, slovnica je pa zelooo lepa. S

Sem favlirana študentka splošnega hezikoslovja :xx!:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...