SMIKI 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Velikokrat človek ne opravlja poklica, ki si ga je želel v mladosti; tudi z mano je tako. Kaj pa vi?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Huh...želela sem si veliko "poklicov"....naredila pa sem šolo, ki je bila brca v temo...a pristala na delovnem mestu, ki me veseli in je samo še korak odaljen od tistega, kar si resnično želim...in to zelo majhen korak... ... v letu dni bo tudi to realizirano In kaj te je ustavilo na poti do poklica, ki si ga želel opravljati???? Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Aja po izobrazbi sem grafični tehnik tiska, delam pa kot svetovalka za programsko opremo... čudo od čuda.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 Kaj me je ustavilo? V bistvu nič, ker takrat nisem niti točno vedela, kaj si želim početi CELO življenje; sem poslovna sekretarka, no tega si sigurno nisem želela, a je pač tako naneslo. Rada bi delala na medicinski stroki... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Kaj ste po poklicu?Aranzerski tehnik.Vas veseli, kar opravljate?Ja, zelo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ekonomski tehnik - vendar se samoizobražujem na EPF.Sicer pa podjetnica - trgovina v tranzitu. Če me delo veseli? Mah, veselijo me rezultati . finančni jasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Služba.... PokliciEvo, tlele smo že..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Kaj ste po poklicu?Aranzerski tehnik.Vas veseli, kar opravljate?Ja, zelo. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ne more hibrid bit socialni delavec... po moje pa ravno ok...clovek, ki vidi iz razlicnih perspektiv... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 A lahko tudi sebe komentiraš Bobnar? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Prima Si vsestranski, moje čestitke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Tudi jaz sem menda že pisala o tem, ampak me ne bo pobralo, če bom še enkrat. Po poklicu konfekcijski modelar. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Po poklicu konfekcijski modelar. tvojo majco mam glih. Ja, nas ne bo konc, a ne? ... sem bila pa celo tajnica ze... Ko smo ravno pri jobih. Point pa je v tem (mislim da je nekaj podobnega rekel Churchill ali kdo, vsekakor je bil drzavnik mensezdi ang.), da vse, kar pocnes, imas rad oz. tako ne pocnes nic takega, cesar ne maras - ker pac znas najti v vsakem jobu, opravku sebe, to, kar te veseli.In dodajam - ce pa so tvoji cilji sirse, visje, ..., pa preprosto zazeni kopje se dlje.In si se zapomni sledece - 'Coln je v pristaniscu varen, a dno mu bo pocasi zgnilo.'Morda je greh celo, ce ne pocnes (vsaj tisocinko) tega, kar ti je namenjeno oz. imas darove..... ni pa nic betonsko postavljeno - tudi to je usoda... se tudi spremeni, vijuga, spirali. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hotela sem postati zdravnica, frizerka, kozmetičarka, astronom, astrolog... Mogoče še kaj. Sem kozmetični tehnik in gimnazijski maturant. Naslednja stopnja slavist in profesor nemščine. Upam, da bom trmasta in ne bom sprejela službe, ki ne bo v skladu z mojo izobrazbo, samo zato ker bom v stiski. FR že ne bom. Upam, da bom delala kot prevajalka ali pa profesorica na jezikovni šoli, mogoče tudi v knjižnici, ali kot lektorica, ker ljubim slovnico. Največ bi mi pomenilo, če bi bila literarni ktitik.Mogoče bom celo samostojna. Mogoče kaj v tujini.Mačona - zanimivo!!! nekaj podobnega delam jaz...............slovnica je pa iitaq zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ej Mačona eno vprašanje, k me matra. Ni sicer ravno v skladu s temo pa vseeno: A poltretji, pomeni 2,5 ali 3,5? Drugače se pa strinjam, slovnica je pa zelooo lepa. SSem favlirana študentka splošnega hezikoslovja :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Poltretji pomeni 2.5. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ginekolog-porodničar Diplomiru tud iz sociologije in psihologije! Pa še z dvemi stvarmi se ukvarjam, tko mal za hobi, finančno pa kr dobr nesejo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 a taka greba si, xxx. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Eh, mal pa morm, ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 29. september 2004 Avtor Prijavi Deli 29. september 2004 Triple x, pri ginekolog pa nasmešek , cool, ne? OK, ampak to pa nebi hotla delat , ni tečno? Kaj pa pol doma žena in te zadeve?? Se ti ne postavi gor? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Nism še poročen,Smiki! Pa tud na to gledam čist poslovno-sploh ne primerjam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Heeehehe, on gleda na češple poslovno Mogoče pa najde v ženski kaj boljšega, češpljo ma tko al tko vsaka, samo nekatere se ponašajo tko, kot bi bile edine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 29. september 2004 Avtor Prijavi Deli 29. september 2004 , ja triple x, ja poslovno. Ampak moraš pa pazit, da ko boš imel, no ali pa že imaš žensko, da ne pride do poklicne deformacije, saj veš... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Kaj ste po poklicu?Računalniški tehnik. Vas veseli to kar opravljate?Prilično. Bi pa se dalo še kaj drugega početi v življenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 nak!niso vse češple enakehttp://www.mobisux.com/tabla/images/graemlins/eusa_naughty.gifHehehe,to maš pa prav! Vsaka je mal drgačna od druge! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.