Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 V lepšo prihodnost? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 izobrazba: diplomirana pravnica job: ful bad študiram, da bi še en faks naredila, tokrat etnologija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Izobrazba pa poklic nista eno in isto Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 izobrazba: diplomirana pravnica job: ful bad študiram, da bi še en faks naredila, tokrat etnologijazanimivo Jaz sem zmeraj mislila vzporedno studirat ekonomijo. Ampak so mi jeziki bolj blizu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Karkoli se boš odločila, če se boš, ti bo k pravnici, če bo to tvoj poklic v pravu, zlo prav prišlo . Tako, da brez skrbi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Teb ja. Kul. Mene tepe ker sm v jezikih mal švoh . Če ne druzga, da se bom mogu zdej star konj učit, če bom hotu mal v tujino službeno pokukat tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Da te nem vpogno zdej glih, Bobnar.... Michelle, sam hec? Tista francoščina pa se, predvidevam, v vseh ozirih jezika tiče.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Nisem hotela bit prevec drzna Seveda, da te lahko naucim Glede francoscine...pa ja! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Nisem hotela bit prevec drzna Seveda, da te lahko naucim Glede francoscine...pa ja! hm, o tem pa bi bilo vredno razmislit . Razmišljam pa a imam kakšno znanje za kontrauslugo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 oh, jaz se vpogibam kar naprej, zate je pa že kak kozmodrisk v igri Ja, če bom še hotu kako vpognit, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 hm, o tem pa bi bilo vredno razmislit . Razmišljam pa a imam kakšno znanje za kontrauslugo. Ce ti kaj pride na misel, kar povej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Jutrooo! Kako pa kaj naš ginekolog?? Ima pauzo ali gleda v ?Smiki, da si nauš kej nardila! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Jutrooo! Kako pa kaj naš ginekolog?? Ima pauzo ali gleda v ?Smiki, da si nauš kej nardila! oooooooo haj si buden, pri sebi? nč si naum nrdila.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Pol ti bom pa js......enga poslou! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 komu ti to zdaj TX? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ja, če bom še hotu kako vpognit, ne že že, sam določeni odseki morjo pa le bit odreveneli Oooo, da ne te ne bo preveč prihodnost skrbela ti sporočim veselo novico....... brez skrbi, čez dobrih 10 let še boš vedno ta prav odrevenel na pravmu mestu. No, razn če ti že zdej ni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ginekolog-porodničar Diplomiru tud iz sociologije inzadnjič smo imele ženski žur, pa se je frendica zasekirala, ker jo je mal zaneslo pr friziranju tam dol, naslednji dan pa je imela pregled. si mislim, da vidite svašta, pa da je najbrž sfrizirana bolj "praktična" za pregledovat. vem, da maš svoje mnenje, zanima pa me, če se s kolegi o tem pogovarjate oz. ali obstaja "kultura" frizur.... se pravi, kaj je boljš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kar se tiče poklica, končal srednjo šolo v telekomunikacijah, študiram telekomunikacije, delam v telekomunikacijah . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ginekolog-porodničar Diplomiru tud iz sociologije inzadnjič smo imele ženski žur, pa se je frendica zasekirala, ker jo je mal zaneslo pr friziranju tam dol, naslednji dan pa je imela pregled. si mislim, da vidite svašta, pa da je najbrž sfrizirana bolj "praktična" za pregledovat. vem, da maš svoje mnenje, zanima pa me, če se s kolegi o tem pogovarjate oz. ali obstaja "kultura" frizur.... se pravi, kaj je boljš? svašta. kej tazga mi sploh ni padl na pamet. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kar se tiče poklica, končal srednjo šolo v telekomunikacijah, študiram telekomunikacije, delam v telekomunikacijah . delam v administraciji... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 delam v telekomunikacijah pa tudi v administraciji za hobi pa sem ucasih porodnicar Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 pa še šolo mal delamo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 delam v telekomunikacijah pa tudi v administraciji za hobi pa sem ucasih porodnicar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 delam v telekomunikacijah pa tudi v administraciji za hobi pa sem ucasih porodnicar Opij multitalent šele zdaj se mi svita, zakaj te majica prenaša Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.