moodymoon 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Oia, Santorini, Grčija Vredno ogleda - Santorini nasploh... vulkanski otok, oblike meseca... notranji del kontrasten - visoke strme črne pečine, bele vasice na robu... med njimi fira in oia... male, barvite, večinoma pa bele hiške, zlite med sabo... stopnišča do pristanišč, na katerih se srečuješ z osli... obala na obodu 'meseca' pa položna... bela, črna ali rdeča... po želji... Ampak ne it tja sredi sezone- vroče, gužva, absolventski izleti tudi med drugim... Raje april, maj, junij (morda september) - ko vse cveti... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ja Astra, kaj če pa druzga bit kot pa Grčija ...saj to imam nekak najbolj v Je pa Moody tok lepo napisal, ampak vseeno pejte pogledat. Res je oh... Jaz bi lahko napisala knjigo Moja Grčija, namesto Moja Afrika Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 pišuka, tolk mam še za videt...bo treba bolj intenzivno delat na tem... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 Zdajle odprem stari cajtng...Slovenske novice ..in ..Štanjel in o Maksu Fabianiju Amis, ja bo treba delat.. ..šele zdaj, ko razmišljam o tem...ugotavljam, kakšno srečo imam, da sem videla že toliko sveta... ...pa kolk načrtov še imam... Cosma, itak Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Angkor v Kambodži je vreden ogleda.. http://images.google.com/images?q=angkor&i...%E8i+z+Googleom Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Hudo, ful dobr, thanx Surya!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 tole je pa Bagan v Burmi http://images.google.com/images?q=bagan&ie...%E8i+z+Googleom Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 občudovala gaudija v barceloni...nekako moj najljubši arhitekt...pa menda edini tako utrgan, da je vse kar in kakor si je zamislil, prelil v kamen...pravljična fantastika...mistike na tone...povezanost z naravo...zelo divje pravzaprav... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ma se kdo kaksne vtise? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ja, V Barceloni...Segrada Familia.... K kr gor bulš, pa te vrat boli, k je tok visoka.... Si pa zlo želim videt od blizu Notre Dame, St. Chapelle, Chartre, egipčanske piramide... P.s. Marsa, zakaj se kle ne da slik prpopat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 kako da ne, saj vidis da so? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Men v tej temi ne da možnosti spodi...browse....sm šla ščekirat, če je še kje tko (npr. vesoljni dnevnik), pa tm lahko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Še zdej ne morm kle slike postnt. A sm tečna, a ne? Ja, če bi pa Segrado Familio dala, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 aja... hm... morda v tem forumu ni moznosti postanja fotk (morda sem jo namrec sam jaz lohk, recimo ker sem urednik, sploh porajtala nisem oz. ne vem tega tocno, sam mensezdi da je ze 1x blo nekaj pdobnega) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ok, pol pa nč. Se zgodi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 bom vidla, bom sla mal chekirat... ti javim, ce bo varianta, al pa prid se kdaj pogledat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ovki dovki. Pridm čez pol ure spet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Najbolj me je prevzela katedrala v Kolnu. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 jaz pa se nisem bila...men je bil pa berlin vsec (sem ga 2x dozivela, se 'tastarga') Ok Pikica, ti se kar matri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Knjižnica Trinity College v Dublinu. RAJ za knjigofile, vam povem! Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Uf..ful bi se naslo tega.. Spanija: Sagrada familia, jo gres lahko stokrat gledat, pa vedno kak nov detajl najdes.. mam fotk en kup, sam vecinoma klasicne, bom pobrskala mal.. pa Gaudi nasploh.. park Guell tud v Barceloni.. noro, taka odstekana arhitektura..zraven barcelone se Montserrat.. tam so sicer najbolj lepe gore, ki ne spadajo ravno v arhitekturo, ampak je zraven samostan, tako na pol v skali zgrajen...Pa pol Granada - Alhambra.. meni osebno ena najlepsih zgradb v Evropi (kar sem je videla).. tisti arabski detajli.. vsak koscek stene in stropa obdelan.. .. mesquita v Cordobi.. .. ma vem, da je blo par stavb, ki sem kar strmela in jih gledala.. pa se ne morem spomnit zdajle.. kraji, ki majo ful energijo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*glas* 4. marec 2016 Prijavi Deli 4. marec 2016 "Kultura ne umira, ker nimamo časa brati in pisati, umira zato, ker smo izgubili vez z lastnim domom. Kulturne krajine kmalu več ne bo, saj nam hiše naredijo drugi, dvorišča in poti nam naredijo drugi, orodja in igrače nam naredijo drugi, hrano nam pridelajo drugi ... Sami le delamo, trošimo in za sabo puščamo smeti.Nazadnje dobimo plazma TV, pred njim pa sedimo mi vprežne živali, ki zmorejo slediti pripovedi na ekranu in prežvekovati pokovko, niso pa sposobne krojiti lastnih življenj po pesmi svoje duše.Ko to spregledamo, se treznimo ... takrat zamenjamo rast za zadostnost, vzamemo si dom in vanj začnemo vlagati svoje delo in srce. Za seboj hočemo pustiti nekaj živega, radostnega, nekaj celovitega, presežnega.Da bi bili ljudje, potrebujemo spomin. Potrebujemo ga v obe smeri: moramo se spominjati tistih, ki so hodili pred nami, in puščati za seboj nekaj dobrega, česar se bodo spominjali zanamci."-- Nara Petrovič Citiraj "če te nekaj sili leteti, se nikdar ne boš plazil.." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.