aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje si pa to ze nasla zhe od petka v shtacunah zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 pri nas od jutr, kolkor vem Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pri nas od jutr, kolkor vem hmmmm...... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 noup, je bla isti dan kot drugje v prodaji ... 16. ob polnoci ... al kako ze Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>noup, je bla isti dan kot drugje v prodaji ... 16. ob polnoci ... al kako ze anede no.... se men zdel de me ni she chist spomin zapustu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. julij 2005 Prijavi Deli 17. julij 2005 ... spomin okej Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 kdo je tvoj očka Tole so odgovori britank na vprašalnikih za otroško podporo pod "navedite očeta". To so resnični odgovori s teh vprašalnikov: 1. Glede očetovstva mojih dvojčkov: oče otroka A je Jim Munson. Za očeta otroka B nisem sigurna, mislim pa, da je bil spočet isto noč. 2. Nisem prepričana, kdo je oče, ker sem bruhala skozi okno, ko si me je nepričakovano vzel od zadaj. Lahko pa vam priskrbim seznam imen moških s tiste žurke, če pomaga. 3. Ne poznam imena očeta moje deklice. Spočeta je bila na žuru na 3600 Grand Avenue, kjer sem nezaščiteno seksala z moškim, ki sem ga takrat spoznala. Spomnim se, da je bil sex tako dober, da sem omedlela. Če ga najdete, mi lahko pošljete njegovo telefonsko? Hvala. 4. Ne poznam identitete očeta moje hčere. Vozi BMW-ja ki ima luknjo od moje petke na opažu vrat. Mogoče lahko kontaktirate BMW servise v okolici in ugotovite, če je dal to popravit. 5. Še nikoli nisem seksala z moškim. Čakam na pismo od papeža, ki bo potrdil, da je bilo spočetje mojega sina brezmadežno in da je ponovno vstali Kristus. 6. Ne morem vam povedat imena očeta otroka A, ker me je obvestil, da bi to imelo katastrofalne posledice za britansko ekonomijo. Razpeta sem med tem, da naredim tako, da bo dobro za vas, ali tako, da bo dobro za državo. Prosim svetujte. 7. Ne vem, kdo je oče mojega otroka, saj zame vsi vojaki zgledajo enako. Lahko pa potrdim, da je bil član "Royal Green Jacket-ov". 8. Peter Smith je oče otroka A. Če boste govorili z njim, ga lahko > vprašate, kaj je naredil z mojimi AC/DC CD-ji? 9. Glede na datume zgleda, da je bila moja hči spočeta v Euro Disney-u. Mogoče je pa res Magično Kraljestvo. 10. Toliko stvari v tej noči je nejasnih... Edino, kar se > spomnim je, da je Delia Smith imela popoldne oddajo o jajcih. Če bi ostala doma in gledala TV namesto da sem šla na žur na Miller Drive 146, bi moja verjetno ostala neoplojena. 11. Nisem prepričana glede identitete očeta mojega otroka; ko poješ celo konzervo fižola tudi ne moreš vedet, od katerega fižolčka si prdnil. Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Ali je v tem kaj resnice Muslimani-Ste kdaj razmisljali, zakaj se muslimani tako radi razstreljujejo?Poglejmo nekaj dejstev: -nobenga seksa pred poroko-nobenega alkohola. Nikoli v zivljenju., nič...samo zajeban pesek vsepovsod...-nobene TV. Nič kabelske. Nobene satelitske...-nobenega Playboja, vročih linij, seksi slikic....-nič sportnih poročil, fuzbala, nič formule...-pesek...samo zajeban pesek vseokoli..-nobenih tangic, nobene Claudije Schiffer..-zelo malo malo avtomobilov..-nobenga Ferrarija, Alfe, CLK-ja...-veliko kamel, smrdljivih, umazanih kamel...-pesek, zajeban pesek povsod okol....-nobenga ribarjenja v oazah..-rostilj iz kameljih rebrc, fuj...-pesčene nevihte...-jedo z desno, samo zato, ker si brisejo rit z levo..-nobenega toaletnega papirja ne poznajo...-slisi se samo neko zavijanje od sosedov..ne, sori, to je glasba.-molitve petkrat na dan....-pesek, povsod pesek...-nobenih discov, nič svinganja, nič plesa...-in ko umres, gres na bolje...-ali si zelis tako zivljenje-in ko umres gres na boljse !No zato ni čudno, da tako radi umirajo... A, sem ze omenil pesek...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 jaz tudi pa pojoče kamele tudi he he Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> jaz tudi pa pojoče kamele tudi he he Ženska... ... je: 1. Med 15 in 18 letom kot Kitajska in Iran. Hitro se razvija, imaogromno potencialov, a je za tujce zaprta !!2. Med 18. In 21. letom je kot Afrika. Čudovita, a še vedno le napolodkrita in napol divja!!3. Med 21. In 30. letom kot Indija in Španija, zelooooo vročččča !!4. Med 35. In 45. letom je podobna Franciji in Italiji, polna nekihstarih stavb in odpadajočih fasad, a še vedno zelo zanimiva in vredna obiska !!5. Med 50. In 60. letom je kot Rusija ali Kanada. Prostrana in tiha.Nihče ne čuva meje, a kljub temu zaradi podnebja ni posebnega navala obiskovalcev !!6. Med 60. In 70. letom: podobna je angliji in Mongoliji: slavnapreteklost brez prihodnosti !!7. Po 70. letu je kot Sibirija: vsi vedo kje je, a nobenemu niti namisel ne pride, da bi hodil tja !!8. Po smrti je kot Jugoslavija : nikomur ni žal za njo, a vsi se grebejoza njeno zapuščino !! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 juj kam pa ti mene uvrščaš, k si me citirala tam gor he he pa pa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ali je v tem kaj resnice Muslimani-Ste kdaj razmisljali, zakaj se muslimani tako radi razstreljujejo?Poglejmo nekaj dejstev:-nobenga seksa pred poroko-nobenega alkohola. Nikoli v zivljenju., nič...-nobene TV. Nič kabelske. Nobene satelitske...-nobenega Playboja, vročih linij, seksi slikic....-nič sportnih poročil, fuzbala, nič formule...-pesčene nevihte...-jedo z desno, samo zato, ker si brisejo rit z levo..-nobenega toaletnega papirja ne poznajo...-molitve petkrat na dan....-nobenih discov, nič svinganja, nič plesa... Brez WC papirja jest ne bi mogla; pa te molitve, koliko čepkov za ušesa bi porabila; da ne govorim o sesu in alkoholu. Nič žurov, grozno!Jest nism za take špase. :xx!: Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> juj kam pa ti mene uvrščaš, k si me citirala tam gor he he pa pa V indijo pa spanijo itak! tebe pa res x!x papa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>V indijo pa spanijo itak! tebe pa res x!x papa bova šli skupaj to bo žur do jutranjih ur lepo se imej kjerkoli že boš dopustovala Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ali je v tem kaj resnice Muslimani-Ste kdaj razmisljali, zakaj se muslimani tako radi razstreljujejo?Poglejmo nekaj dejstev: -nobenga seksa pred poroko-nobenega alkohola. Nikoli v zivljenju., nič...samo zajeban pesek vsepovsod...-nobene TV. Nič kabelske. Nobene satelitske...-nobenega Playboja, vročih linij, seksi slikic....-nič sportnih poročil, fuzbala, nič formule...-pesek...samo zajeban pesek vseokoli..-nobenih tangic, nobene Claudije Schiffer..-zelo malo malo avtomobilov..-nobenga Ferrarija, Alfe, CLK-ja...-veliko kamel, smrdljivih, umazanih kamel...-pesek, zajeban pesek povsod okol....-nobenga ribarjenja v oazah..-rostilj iz kameljih rebrc, fuj...-pesčene nevihte...-jedo z desno, samo zato, ker si brisejo rit z levo..-nobenega toaletnega papirja ne poznajo...-slisi se samo neko zavijanje od sosedov..ne, sori, to je glasba.-molitve petkrat na dan....-pesek, povsod pesek...-nobenih discov, nič svinganja, nič plesa...-in ko umres, gres na bolje...-ali si zelis tako zivljenje-in ko umres gres na boljse !No zato ni čudno, da tako radi umirajo... A, sem ze omenil pesek...... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> bova šli skupaj to bo žur do jutranjih ur lepo se imej kjerkoli že boš dopustovala Ja ja ja http://www.cosgan.de/images/midi/musik/b015.gif Sem ze dopustovala zdaj 10 dni. Mogoce bom se Upajmo. Tudi ti se lepo mej, ceprav ne vem kam gres Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ženska... ... je: 1. Med 15 in 18 letom kot Kitajska in Iran. Hitro se razvija, imaogromno potencialov, a je za tujce zaprta !!2. Med 18. In 21. letom je kot Afrika. Čudovita, a še vedno le napolodkrita in napol divja!!3. Med 21. In 30. letom kot Indija in Španija, zelooooo vročččča !!4. Med 35. In 45. letom je podobna Franciji in Italiji, polna nekihstarih stavb in odpadajočih fasad, a še vedno zelo zanimiva in vredna obiska !!5. Med 50. In 60. letom je kot Rusija ali Kanada. Prostrana in tiha.Nihče ne čuva meje, a kljub temu zaradi podnebja ni posebnega navala obiskovalcev !!6. Med 60. In 70. letom: podobna je angliji in Mongoliji: slavnapreteklost brez prihodnosti !!7. Po 70. letu je kot Sibirija: vsi vedo kje je, a nobenemu niti namisel ne pride, da bi hodil tja !!8. Po smrti je kot Jugoslavija : nikomur ni žal za njo, a vsi se grebejoza njeno zapuščino !! Kaj pa med 30-35 in 45 -50? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 PA RES!!!! Michelle je samo copy/paste Tam si pa pac mislis svoje... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 30-35......sanjski kraji .....40-45......last minute varianta Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 HUDA http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k015.gif Sam tud pr 40-45 so ene prou dobre ( poglej sam lunatke ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> 30-35......sanjski kraji .....40-45......last minute varianta Vkompinirajte tole tekstovno v oni post prej, ker dobro ustreza ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Babièino pismo Ciao Zelo mi je v¹eè novi dom upokojencev, v katerega ste me preselili. Ta teden smo konèno lahko ¹li malo ven na sprehod, tako za eno urico v vrt zavoda, med kupi stre¹nih plo¹è iz azbesta, ki so jih ta mesec pobrali s strehe. Rahel veter je dvigoval drobce in nam prièaral zimo, u¾itek snega, ko smo bili ¹e mladi. Dovolj je bilo, da smo pokihali ta prah iz pljuè in s skupkom delcev in katarja smo se ¹li eno malo vojno sne¾nih kep. Sem bila malo bolna te dni. Moja draga prijateljica, ki je spala v postelji ob moji, je pred dvemi dnevi umrla. Neglede na to, se poèutim ¹e kar dobro. Minili sta dve leti od zadnjiè, ko ste me pri¹li obiskati, predvidevam da ste zelo polni dela. No saj sploh ni pomembno. Medtem sem se nauèila uporabljati internet. Da me ne boste pozabili, vam ob tem sporoèilu prilagam ¹e eno mojo sliko, ki so jo posneli pred par dnevi. Po¹iljam vam jo iz vsega srca. Z ljubeznijo, va¹a nona. (poglej pripeto sliko) Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. julij 2005 Prijavi Deli 29. julij 2005 Kako so nastali ljubljančani? Konec šestega stoletja so prišli Slovenci na sedanje ozemlje in sicer pod Ljubljanski grad. Gradu takrat seveda še ni bilo, bili pa so kažipoti za posamezne pokrajine: Štajrsko, Koroško, Gorenjsko, Primorsko, Notranjsko, Kočevsko, Dolenjsko, Belo Krajino, Zasavje, Primorje, Prekmurje in še nekatere. Slovenci so se odpravili vsak v svojo smer, tisti, ki niso znali brati, pa so ostali pod hribom in postali Ljubljančani." Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.