krokodil 24. februar 2010 Prijavi Deli 24. februar 2010 Baje moraš kar nekaj časa počakat, da se profil zares izbriše.Old but Gold Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. februar 2010 Prijavi Deli 24. februar 2010 Old but Gold (ta je res mega!! sem jo hotla ze zdavnaj dat gor, pa nisem znala oz. je pol nisem vec nasla) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 25. februar 2010 Prijavi Deli 25. februar 2010 Kmalu se bodo pričela dela v vrtu.Naredi sam. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2010 Prijavi Deli 25. februar 2010 Drugač pa v Dnevniku na 6 strani zgoraj piše, da je Berlusconi(baraba po mnenju ene tukajšnjih uporabnic) držal obljubo, da bo uredil financiranje slovenske manjšine.Podpisal je dekret s katerim je zagotovil manjkajoče državne prispevke za slovensko manjšino.Sem vidla. pa da razveselim še Marso; V New Yorku bodo sprejeli zakon ki prepovejuje kajenje v parkih na ulicah in plažah. kadil boš lahko tako samo še doma za štirimi zidovi. Novinarka Mojca laurenčič ugotavlja, da bi to bilo smotrno uvesti tudi pri nas. (nad vesela. ) Na 26 strani piše, da bi Slovenčki radi imeli še ekipo za BOB za kar bi potrebovali reci piši 250 000 evrov. istočasno v Dnevniku na strani 20 piše, da bo Vegrad odpustil 700 delavcev..Desnica se ne bo oglasila, saj gre večinoma za "čefurje" ja pa ne sam zato, tudi ni dovolj skandalozno, senzacionalno in nic pik ne dobijo oz. mikro. na zadnji strani pa ena tretjerazredna tema, zaradi sabotaže v nekdanji rafineriji se je v reko Lambro izlilo več ton nafte. Reka Lambro teče v Pad ta pa v Jadransko morje, od tod ga tokovi prineso vse do naših mondenih letovišč..Pa kaj bi, zdej govoril o škandalih, povejmo raj kej lepega.:xx!: ( ) Kmalu se bodo pričela dela v vrtu.Naredi sam.thanx za koristno povezavo. Sicer sama glih ne sadim krompirja, ampak nikoli ne ves. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. februar 2010 Prijavi Deli 25. februar 2010 butast res in nemogoce izvest pri nas! pa da razveselim še Marso; V New Yorku bodo sprejeli zakon ki prepovejuje kajenje v parkih na ulicah in plažah. kadil boš lahko tako samo še doma za štirimi zidovi. Novinarka Mojca laurenčič ugotavlja, da bi to bilo smotrno uvesti tudi pri nas. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. februar 2010 Prijavi Deli 26. februar 2010 SI realnost: -("Paulinova od Pahorja in Kresalove pričakuje odgovor, zakaj je policija od njenega osebnega zdravnika zahtevala izročitev njene medicinske dokumentacije in podatkov o zdravstvenem stanju. Policija: Dokumentacije nismo pregledali." V njen zdravstven karton niso gledal. samo zahteval so ga. ... -(Musar Pirčeva pa kakopak ničhttp://www.rtvslo.si/slovenija/policija-zb...i-sta-ja/224527 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 26. februar 2010 Prijavi Deli 26. februar 2010 SI realnost: -("Paulinova od Pahorja in Kresalove pričakuje odgovor, zakaj je policija od njenega osebnega zdravnika zahtevala izročitev njene medicinske dokumentacije in podatkov o zdravstvenem stanju. Policija: Dokumentacije nismo pregledali." V njen zdravstven karton niso gledal. samo zahteval so ga. ... -(Takole se zagovarja policija: "Policija opravlja vpogled v zdravstveno dokumentacijo, če je to predmet preiskovanja oz. če je to potrebno za razjasnitev določenih okoliščin na podlagi pooblastil, ki jih ima v veljavnih predpisih (Zakon o kazenskem postopku…)." Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 26. februar 2010 Prijavi Deli 26. februar 2010 Kar pa je bilo sanjanje o kukuruzu. Ne sanjat o "kukuruzu", ker boš izpadel svinja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 http://static.mojvideo.com/foto/slika-186509/93838/6056/186509.jpgObeta se lep dan poln romantike.Konec farme. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ščipalka 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 Res lepo. V teh časih v katerih smo, sem se odločila, da primaknem svoj delček. Kaj pa vi mislite o vsem tem napisanem članku. ščipalka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 V teh časih v katerih smo, sem se odločila, da primaknem svoj delček. Kaj pa vi mislite o vsem tem napisanem članku. Namen je dober, kako se pa denar potroši je pa druga stvar. Sicer pa obstajajo prostovoljne organizacije za pomoč starostnikom....in če računamo da stane pomoč na domu okol 10. ali več evrov....je par obiskov prostovoljca več vredno kot pa če kupi paket. Večina starostnikov rabi samo pogovor in kakšno malenkostno pomoč, občutek da niso zapuščeni.....No ja, vsaj jaz sem dobil tak občutek ko sem delal v DSO-ju kot član negovalnega tima. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 ja, cist hudi sta. Upam, da se malo nalezem te energije, ki je zadnje case precej primanjkuje naokoli se dobro, da imam doma "angelcka". -tole, pa ... no, meni se zdi oglas primeren, kljub provokativnosti.Kampanja proti kajenju ali proti pedofiliji: Oglas je šokiral Francoze Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 kul! Konec farme. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 Ja našla neke vidre. Isto su mi fora. http://www.youtube.com/watch?v=dwHWPhTAOgQ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. februar 2010 Prijavi Deli 27. februar 2010 Uaaaa kul! neverjetno pravzarpav (PS: upam, da bodo zdej usi nehal meso jest http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/griny.gif ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 zato da bos leps spala. sicer pa, a nisi brala, da nimam smisla za humor Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 Bom pa še jaz dal eno zabavno priložnostno voščilo Dobro jutro Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. februar 2010 Prijavi Deli 28. februar 2010 V soboto je Čile stresel potres 8.8 stopnje po Richterju - do sedaj našteli 300 smrtnih žrtev, materialna škoda precejšnja.Dan prej oz. par ur prej jug Japonske streslo z 7 st. po Richterju, smrtnih žrtev ni bilo, materialna škoda tudi ne velika.Haiti - 7 st. po Richterju(kot zadnji na Japonskem) - mrtvih preko 200 000, materilana škoda ogromna, ponekod skoraj totalno uničenje.Čudno... Za informacijo - razlika v sproščeni energiji med dvema stopnjama Richterja je 30-kratna!!Najmočnejši do sedaj zabeležen je bil prav tako v Čilu - l. 1960, 9.5 po Richterju. Kronologija potresov nad 8.5 po Richterju Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Zemlja se hoče znebiti svojih zajedalcev. http://www.didol.it/strup.jpg Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Boga fanta in bogi starši. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 ja, grozno, uboga fanta in starsi oz. vsi svojci - tudi za prezivelega brata mora bit to strasno travmaticno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 1. marec 2010 Prijavi Deli 1. marec 2010 Vojaške igre v SLO. Najnovejše patrije. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.