tantra 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Brez odpravnin in osebnih dohodkov ostalo skoraj dva tisoč Murinih delavcevhttp://www.finance.si/273768/Brez-odpravni...urinih-delavcev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Sa pa v mongoliji sivali njihove obleke Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 šrotovi posli No, kdaj bomo doživeli, da bo kdo od vpletenih in odgovornih šel za zapahe. Nas, navadne državljane za vsak "drek" oglobijo. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Tina zmagala.Bravo Tina. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2010 Prijavi Deli 11. marec 2010 Tina zmagala.Bravo Tina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 12. marec 2010 Prijavi Deli 12. marec 2010 nekaj o naših kosmatejših sorodnikihpandicepa še o eni "živalci" Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 50 ljudi ki bi lahko rešili svet Okoljevarstveniki, klimatologi, aktivisti, naravoslovci, nekaj politikov(misleca Pahorja ni med njimi... ) Če ga je sploh še možno rešit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 ali je kdo prebral knjigo of martina brofmana-ozdravino lahko karkoli???in pa kakšna se vam zdi '??kaj pa kej vaje ki so notri??? lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 ali je kdo prebral knjigo of martina brofmana-ozdravino lahko karkoli???in pa kakšna se vam zdi '??kaj pa kej vaje ki so notri??? Za moje pojme nakladanje. Podobna je knjigici zdravljenje s svetlobo.....itak ti mora najprej naredit KLIK na mentalu, da je kakšen večji učinek... Pa kaj bo tebi toliko vaj...izberi si pač tiste vaje ki tebi odgovarjajo, ne pa delat kar vseh na katere naletiš... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 sej sem si izbral pa me nekej overa npr. to s belo svetlobo me čist pomiri sam me nekej zaustavi oz. nek duhec mi nagaja tko da večina kar sprobam mi po tem ne uspe izvajati več ko par dni tko da morem pruč to razrešit da bom lohka vaje delouitak so u izi za naučit semorem si lajf spedenat pa nekej najt pamtnga za zjutrej pa zvečer teli tibetančki majo kr fajn par vaj sam kolk časa mi bo uspel delat... :-(pa še nekakšna vaja kot je tole is svetlobo tko da bi biu vsaj en lep začetek v živlenju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 sej sem si izbral pa me nekej overa npr. to s belo svetlobo me čist pomiri sam me nekej zaustavi oz. nek duhec mi nagaja tko da večina kar sprobam mi po tem ne uspe izvajati več ko par dni tko da morem pruč to razrešit da bom lohka vaje delou Kdo je pa rekel, da moraš vsak dan delat iste vaje. Razporediš jih preko celega tedna, al pa kaj podobnega..... "Duhec" te pa ne more ovirat, razen če nimaš kakega negativnega programčka v sebi...Preberi si od Marjana Ogorevca---Integralna biorgonomija in Karmična diagnostika---tam imaš lepo napisan način za transformacijo negativnih vzorcev....Priporočam pa da najprej izvedeš merkabo, potem pa še meditacijo na svetlobo....in stvari bodo zalaufale. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 sej sem si izbral pa me nekej overa npr. to s belo svetlobo me čist pomiri sam me nekej zaustavi oz. nek duhec mi nagaja tko da večina kar sprobam mi po tem ne uspe izvajati več ko par dni tko da morem pruč to razrešit da bom lohka vaje delouitak so u izi za naučit semorem si lajf spedenat pa nekej najt pamtnga za zjutrej pa zvečer teli tibetančki majo kr fajn par vaj sam kolk časa mi bo uspel delat... :-(pa še nekakšna vaja kot je tole is svetlobo tko da bi biu vsaj en lep začetek v živlenjuobstaja samo en čudež in ta čudež je sprememba zavesti. če imaš v zavesti, da lahko hodiš po zraku... potem lahko hodiš po zraku. če imaš v zavesti da ne moreš, potem seweda ne moreš.in če je sprememba zavesti čudež, potem je razumljivo, da je to našemu zavedanju (EGU-če hočeš) nekaj težkega in se na vse možne načine brani in popolnoma razumljivo je, da se brani tudi na način, da se mu ne ljubi. pogosto tudi zaspi ob prebiranju njemu newšečne literature. hočem reči, da ni naključje, da veliko pregovorov poje hvalo vztrajnosti in potrpljenju, ker nagrada je bogata-sprememba zavesti lih mal učas ircnem, da ne pridem iz forme, ker sem si jo težko pridobu z vztrajnostjo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 14. marec 2010 Prijavi Deli 14. marec 2010 evo naroču sestri da mi prnese od ogorevcame prou zanima če je not kej pamtngamožn pa tut da sm se narobnem občutku prepustu(lenobi) že nekej cajta nazaj hvala za nasvet obema če imata še kaj pamtnga z dodat kar dodajte Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 16. marec 2010 Prijavi Deli 16. marec 2010 Motorni sankači trikrat namerno povozili sprehajalca [Pohorje]http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=44104 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2010 Prijavi Deli 16. marec 2010 50 ljudi ki bi lahko rešili svet Okoljevarstveniki, klimatologi, aktivisti, naravoslovci, nekaj politikov(misleca Pahorja ni med njimi... ) Če ga je sploh še možno rešit... hmm... najprej itak nisem skor nobenega poznala, potem ko sem jih pa videla par, pa ugotavljam, da morda pa ni tolk spet dober. (npr. kaj pocne na njem Al Gore in podobni) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. marec 2010 Prijavi Deli 18. marec 2010 Planica - pijanska veselica Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2010 Prijavi Deli 18. marec 2010 Tomo Kriznar: Jaz sem tudi begunec. Bežim pred svetom, ki me je rodil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 18. marec 2010 Prijavi Deli 18. marec 2010 Planica - pijanska veselica Bil sem v Planici, videl sem veliko pijancev in glej vraga govorili so nemško in so nosili tirolsko narodno nošo. Tako pijanih Slovencev še nisem videl. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
perezija 18. marec 2010 Prijavi Deli 18. marec 2010 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 Ali ste se že podpisali? Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 Shannya Tweeks se je odločila, da po podrla nevsakdanji rekord.http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=44136http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/zeli-novi-...tranaca/164415/ facebookhttp://www.facebook.com/pages/Shannya-Twee...0.4272566577..1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 Daytona Bike Week 2010 - "Riding Our Indian's After My Wedding" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d-omen 19. marec 2010 Prijavi Deli 19. marec 2010 uj zakon tejle filmčki dobr da si tole dala gor mi je polepšala dan thx ane peace Domen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 A veš, da sem včeraj, ko sem gledala (v živo) tale shod neonacistov pred sodiščem na glas rekla, da mi gre na živce njihov večvrednostni kompleks! Pol naj jim pa še sodijo drugače :xx!: A ne da? Bolj strogo. Tudi recimo duhovniki, ki se grejo pedofilijo. Glede na to, da učijo, kaj je etika in kako bi naj farani živali, bi za njih morala veljati še bolj stroga merila. Zadnjič sem prebral izjavo Ratzija o irskih duhovnikih,..pa poleg tega, da je obsodil tako početje in se opravičil družinam, drugega ni znal. Trenutno je še bolj aktualno početje duhovnikov v njegovi rodni Nemčiji, pa se sploh še ni odzval. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. marec 2010 Prijavi Deli 21. marec 2010 A veš, da sem včeraj, ko sem gledala (v živo) tale shod neonacistov pred sodiščem na glas rekla, da mi gre na živce njihov večvrednostni kompleks! : + Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.