Mateja 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Marsa, kot sem ze v dnevniku veckrat omenila - upam, da so vsi na varnem ... na sreco se je vseeno izteklo manj pogubno, kakor so napovedovali ... danes sem gledala posnetek enega pretresenega dedka, ki je pripovedoval, kako jim je hiso na pol razklalo in je drzal zeno za roko, ko jo je odnasalo, vendar je ni mogel zadrzati... je rekla, da naj raje poskrbi za otroke in vnuke, ker njej ne more vec pomagat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 razmišljam, kaj bo prineslo to še vse za seboj, brala sem, da - New Orleansu grozi, da bo precej časa poplavljen z vodo, polno kemikalij, odplak in druge nesnage. Sistem kanalov in črpalk v mestu ne bo zmogel bremena orkana in obstaja nevarnost, da bodo imele ZDA na območju New Orleansa za dlje časa morda celo okrog milijon brezdomcev. (copy - Siol.net). Na ulicah polno strupenih kač, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ...in baje bo drugo leto vreme podobno..... ...upam, da ne....da bo boljše.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 orkan katrina - zadnje vesti Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 grozno... mater kam gre svet?apokalipsa...tam poplave, tam pozhari, tam umirajo od debelosti, tam pa od lakote, mnozicni morilci, pedofili... shtale totalne.kok se nam vse hitro vrti, pa se opazimo ne. zemlja ima vrocino, se poti, kaslja, izloca.... ampak bo ze prenesla... mi smo pa sam en virus. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>orkan katrina - zadnje vesti pa še foto galerija orkan Katrina pa še to ni zadosti ... vedno se takoj najdejo tisti (roparji), ki izkoristijo razdejanje in "brskajo" po tujih domovih Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 grozno... poleg otrok se mi najbolj smilijo invalidi.in zivali.kam in kako bos pobegnil z invalidom? recimo ce je tvoj bliznji? in tu, v krskem.....grozno, saj en folk itak ze nic nima....ono edino bogo zemljico so mel, glih tolk zase..... pol pa takole besnenje (kok so moral bit prestraseni) in cez noc ob vse... na drzavo ne morejo racunati (ja, v momentu se bo ustanovilo 100 komisij in 200 podkomisij in cash se bo zbiral in vse to :xx!: in do njih ne bo prislo, to si lohk mislijo... zato si se tolk bolj lohk predstavljam njihov obup in nemoc)... zalostno, zalostno.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 stephen kapo dol! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 tako se dela Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Godina 1981 1. Prince Charles se ozenio 2. Liverpool postao Sampion Evrope u fudbalu 3. Papa umro. -Godina 2005 1. Prince Charles se ozenio (opet) 2. Liverpool postao Sampion Evrope u fudbalu (opet) 3. Papa umro (opet). Ako ubuduce Prince Charles odluci da se opet zeni, a Liverpool osvoji Ligu Sampiona ... molimo, upozorite Papu! Respect, Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...916_3061142.php Ja ja, J Lo :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Tema... :xx!: J lo, lepa, pa bogata... pa vase zaverovana zvezdnica... mogoče bi ji pomagala kakšna izkušnja, kako je, če ti oderejo kožo... ...da o klavnicah in kitolovu ne govorim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Te tako ali tako je ne maram...pol pa se tole... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...915_3061118.php BREZ KOMENTARJAboge ovce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...920_3061400.php :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ne morem verjetni, da ljudje v Sloveniji razmišljajo na takšen način... očitno sem tudi jaz pod težkimi silami demonov http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...98_16066967.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 kar verjemi. Ogromno je še takih.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ja no ok, potem me je obsedel Satan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 sej verjetno me je (glede na to, da je Joga Satanovo delo )ob tejle novici včeraj na 24 ur se je še moj ansmehnil, pa ponavadi pravi, da se ukvarjam z vudušitom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 deset rožnih vencev pa bo mogoče te zapustil Satan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne morem verjetni, da ljudje v Sloveniji razmišljajo na takšen način... očitno sem tudi jaz pod težkimi silami demonov http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...98_16066967.php Ni meja cloveske neumnosti.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ampak tole je pa tu mač... ša malo pa bodo spet pričeli o sežiganju razmišljat.... se človek kr zgrozi... Marsa, pazi, da te za pobudnico čarovništva ne obsodijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 jah, imas prav, me pa to ne skrbi - prezivim vsak rezim. so me ze za pobudnico ne vem cesa vsega ze obtozevali. zalostno je meni bolj to, kako se smesi folk in norca iz sebe dela. Torej, ne skrbi me, kaj bo s tem in podobnimi zadevami, bolj me skrbi in preseneca, da obstaja se taksno misljenje, TU, leta 2005. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ja sej mene tud, je blo tisto mal v šaljivem tonu mišljeno... sicer pa jaz stojim za svojimi besedami, sem o tem razmišljala dolgo časa nazaj... se spomnim enega filma al pa knjige (glede na to, kako si jaz ob knjigah vse živo predstavljam, nisem glih prepričana, al sem gledala al brala) Škrlatno znamenje- mi je bilo noro, kako ponosno je nosila tisti našitek kao sramote na cunjah in ni poteptala svoje ljubezni oz. prepričanja - no nekak tko bi jaz ravnala... aja to ne spada več v to temo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.