Skoči na vsebino

Prebrali smo..

astra

Recommended Posts

Alianč, jst se Drame, od gimnazije dalje, izogibam v velikem loku. Še na avtobusni ne maram tm čakat xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Meh, sej pol ti itak rečejo, da je to art pa da ne štekaš pa da si preglup za te akademske fore, pol si pa pač tiho in pridno ploskaš in si misliš, da je blo zihr kul x:o)x

ma jaz sem pridno hodila v Dramo celo gimnazijo pa še pol mal .. in mi je blo fajn, sem uživala, tud kaka predstava je bila, kjer sem dejansko bila na robu solz al pa se na ves glas smejala .. sam ne vem, a so se tolk poslabšali v teh letih, kar dvomim, ker so v bistvu še vedno vsi isti .. aja, mogoče je pa to problem - da so oni vsi isti, jaz sm pa mal naprej prilezla al kaj .. aja, pa tud to je res, da sem si vsako leto ali dve našla enga igralca in se mal zaljubila vanj in so bile potem predstave itak kul, ker je bil :2src:

Čefurji raus so kul, ker je dober tekst in bi bil kul tud če bi ga samo bral na odru. Tipo pa tud, glede na to, da je amater (oz. ni šolan igralec) pa glede na to, da je mono- najtežja zvrst teatra po moje, je dober.

Meni v zadnjem času je bila luštkana Tičja kletka v Šentjakobu ..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

s takimi posti kazes, da si pretirano kriticen. torej je tudi moje pisanje tebi prej glede na to na mestu.

ali bos podal tudi kaksno tvojo pogruntano resitev za dolocen problem ali predvsem kritiko? - Kako bi ti uredil to, kar ocitas zupanu?

kar se tice vrtov, vrtickov itn... bi bili zares zelo "fajn" ob kaksnih poplavah; se posebej tiste barake in ograje v vodi.

sej si ze tudi sam ugotavljal, da so stvari kompleksne, sam vcasih tako kot vsi, tudi ti pozabis, da so res.

Jst nisem nic navajal da moramo .. temvec sem podal clanek z doloceno vsebino.

So zgolj tvoje predpostavke, kot tudi jaz nisem pomislil, da je tvoja punca pac iz ljubljane. Butast iz moje strani.

Za mnogo pretirano kriticne osebe, je itaq vseeno kdo bi bil zupan, ker bodo oni sami ostali predvsem kriticni.

Ce bi vrtove pustil bi tezili kako je "selo" sredi ljubljane, ce pa se jih porusi, pa kako neumno da je, ker bomo potrebovali zemljo za hrano.

A nisi ravno ti nekoc pisal o tem? - kako neprimerni so vrtovi oz. vrtickari sredi ljubljane.

Z dvolicnostjo je najbolje da vsak pri sebi pomete.

Vsakdo se odloca na podlagi dolocenih argumentov. Verjemem, da se je tudi zupan na podlagi nekaterih. In ce so bili ti predvsem glas vecine, jih je se toliko bolj moral uposatevati. Ce so bili.

Poplav v medijih ni ocitno nihce predvideval. Kakor vidimo, tudi politiki v predvidevanju in preventivnem ukrepanju niso bili uspesni.

Torej kaj temu sledi... da smo prav tako mi drzavljani sami povsem odgovorni za postopke danes, ki se bodo odrazali jutri.

Pricakovat od zupana mesta, da bo supermen, videc in se kaj, je zgolj iluzija in kaze na lastno iluzorno predstavo o svetu.

Free je v sestavku pred mano fajn navedel, da moramo počasi priti na fazo da bo vsak obdeloval svoj košček zemlje in povrtnine kot Michelle Obama, zgodba o županovi samovolji, pa ga kakopak, ker je njegov simopatizer ne prepriča. torej klasični tisti ki ne ve al bi lulal al bi kakal, njegovo je le da objavi znanost o WCjih.

tvoja kritika pa mi je povsem po godu x:Dx :palec: podobno zavijam z ocmi, ce malo pogledam kaksne slo. tv "humoristice" serije.

V gledaliscu pa sicer res ze leta in leta nisem bil... sem pa kaj malega po tv pogledal, tko da nisem ravno tosmerno kulturno osvescen.

včeraj bila v gledališču ...

Mišo Alkalaj: Globalno segrevanje - velika laž? Znanost in politika podnebnih sprememb

http://www.playboy.si/branje/novice/video-globalno-ogrevanje-velika-laz/

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zdravljenje z obarvano vodo

Star običaj

Zdravljenje z obarvano vodo je zelo star običaj, kjer zdravo pitno vodo nalijemo v posebne, steklenicam podobne, posode in jih postavimo za nekaj ur na sonce. Po nekaj urah, ko se voda obarva, jo lahko spijemo.

Skrivnost je v barvi posode, ki ima vlogo filtra, kajti vsaka barva privlači drugačno količino sončne svetlobe in ima s tem drugačen učinek na zdravje človeka.

Rdeča barva je dobra za osebe, ki trpijo od pomanjkanja iniciative, borbenosti in poguma, ni pa priporočljiva za ljudi, ki so vzkipljivi in ne prenesejo nervoze. Pomaga tudi tistim z nizkim pritiskom, slabokrvnostjo ter revmo. Modra in zelena delujeta pomirjajoče, pri ženskah lahko povečata plodnost, naredita nas bolj tolerantne in popustljive. Pomirita hitro bitje srca, znižata visok pritisk ter rešujeta probleme z glavobolom. Rumena okrepi miselne procese, poveča koncentracijo in ublaži kašelj. Oranžna pomaga tistim s strahovi in odpravlja določene probleme z zobmi in dlesnimi.

Avtor: N.P.

-

Raziskava: Vloga Sonca pri globalnem segrevanju je precenjena

Odkritje ponuja razlago, zakaj se dogajajo nenavadni pojavi, kot so zelo mrzle zime v Evropi - medtem ko se ves planet segreva. Še več, fizičarka meni, da imajo toplogredni plini človeškega izvora vsaj desetkrat večji učinek kot Sonce.

-

Nobelova nagrada za mir kitajskemu disidentu

"Demokratizacije kitajske politike ni več mogoče odlagati"

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ja, jebiga, se je zmotila. In kaj zdej!? xrolleyesx x:Dx

Kt da je kaj pomembno kaj rece.. itaq , kolk folka jo pa zares poslusa in slisi le tisto kar zeli.

Glede na to kaj vse je ze povedala in kolk mal se je je poslusas, cudn da se ji se sploh da ubadat.

Lučka Bogataj je na eni od oddaj na nacionalki letos spomladi napovedala "Letošnja jesen bo nadpovprečno suha in topla"

xrolleyesx

Berem, da je nekdo napovedal nadpovprečno hladno zimo, če je to bila Lučka obična kučka, ki se ji za državljane naravnost fučka, ampak neki z teoretiki zarote mučka,potem je treba vzeti iz omar letno garderobo x:)x

aja? nas bos seznanil kje vse se je motila? in kaj to zate to pomeni torej, glede na to, da to tolk tesko pade nate!?

Kolkr jst videm za tvojim sranjem stoji tvoja zelo nizka samopodoba. velikokrat tule si zelo kriticen do vsega in svacega razen do lastnih izbranih idolov ala mazzini. zelis nekoga potlacit najvec z namenom, da sam izpades kao znalc, obvladator, se kazat in potrjevat. potrjevat preko drugih, da si vredu, dober, dovolj moski.

ko pa ti dokazemo, argumetniramo, pa ti se bolj tesko pade in postanes se full jezen. v potrditev tega.

so ljudje v tem prostoru ki zelijo boljso prihodnost in se trudijo na svoj nacin, s svojim znanjem in svojimi sposobnosti ter prepricanji. slednja imamo vsi.

ma o kritiki rajsi ne bom spet pisal, ker se zgodba vedno znova ponavlja. potrebujes zgleda terapijo.

rajsi kreativno ceprav napacno, kot nekreativno in blazno! iz prvega se clovek in okolica vsaj kaj nauci.

se pa zaradi drugih ne smilim s tabo kregat. imas pac negativno mnenje o vsem in svacem. povecni o vecini.

resitev pa s tvoje strani zelo malo podanih. verjetno si tak car u lajfu, obvladas vse zivo in si za ljudi tolk zlo velik naredu x:o)x

ce se s slanetom zafrkavam se mam vsaj o cem konkretnem.

skratka, ljudje niso goljufive kace, ne za postrelit, ne klasifikacijska stevilka tvojega crnobelega predalckanja sveta.

Prepogosto se moti.

če bi se zdravniki tolk motili kot ta goljufiva kača, bi jih bili polni zapori se ti ne zdi :)

V tvojem razumevanju da. v mojem ne.

In ce gledas stvari CB lahko pac vidis tako kot vidis.

Verjami kar zelis, jaz nikomu ne branim da je podnebni skeptik. Zaljenje oseb pa pac ni na mestu ,se posebej ne ker sam nimas kaj pokazat s podrocja.

Obenem pa spet pogrevas temo in video o katerem smo ze veliko razpravljali v temi Copenhagen.

Osebno mislim da prav zelo fajn za misota! Pa ne zaradi razmisljanja v prid ali ne podnebnim spemembam, temvec za izziv tistim, ki so zgolj sledili in ne razmisljali s svojo glavo! In tako se ljudje v svojem sledenju odlocajo ali za enega ali za drugega... torej CB! Zal.

Ne pa na podlagi lastnega opazovanja sveta okoli sebe.

Nekateri itaq v vsem vidijo zarote. Ce so podnebne je zarota, ce jih ni je spet zarota... x:o)x a vidis point tuki?

Sicer pa, da se ne spuscam se naprej v brezplodno debato s teboj.. glej malo medije po svetu, zanstvena porocila, video posnetke na youtube, posnetke ljudi ki so ali so bili na severu, ki zivijo s tem kar govorimo in ki ze dolgo casa nosijo poledice tega kar govorimo!

Konc koncev pa lahko verjame tut da nas marsovci kaznujejo x:o)x mi je cist useen.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest Jeti

najprej je bilo "kosmato"podnje perilo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

http://www.rtvslo.si/zabava/erotika/foto-kosmato-ki-te-ljubim-kosmato/238750

http://nuttytarts.myshopify.com/

in zdaj še "kosmate" http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif , čipkaste hlačne nogavice

http://www.rtvslo.si/zabava/moda/ponesrecen-modni-dodatek-ali-zacetek-necesa-prelomnega/241808

Izjava dneva - SiOL portal

"Ne vem, ali je v Sloveniji sploh korupcija. Resno. Star sem 57 let, delal sem v podjetju, ki je bilo največji kupec v celi regiji, v osmih letih pa sem zamenjal samo enega direktorja, ko so mi povedali, da prejema podkupnino."

Zoran Janković

:eek: x?x

No comment... :vio: :vragec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif ..."Otrok ne ve, kdo je, temveč zaznava tisto, kaj drugi mislijo o njem."...in potem večino življenja ugotovalja kdo je, ker iz okolice ponavadi dobi same "napačne informacije"...

"Ego je lažje prepoznati pri drugih ljudeh. Takoj opazimo, kaj delajo narobe, na kakšen način si ustvarjajo lasten pekel. Pri sebi je to težje, saj svojega teritorija ne poznamo, nikoli si nismo dali možnosti, da bi potovali po njem. Torej, opazujte Ego, vendar se ne zapletajte z njim. Ne dovolite, da vas pregovori, da vas zaplete v lastne debate. Opazujte ga. Manj pozornosti bo dobival, manj moči bo imel. In ščasoma bo izginil.Takrat boste začutili svojo pravo naravo v vsej svoji neskončnosti. Začutili boste notranji mir, okolica ne bo imela več vpliva na vas. Postali boste ustvarjalec svojega življenja, svojih razmišljanj."

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

men je pa odrpl

... đizs. nekaj smrdljivega je v deželi slovenski (and it ain`t ganđa x:Dx )

x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...