Alan_New 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 verjamem. (da ne verjameš) No jaz pa sem nekak hotla verjet al kaj in me je kar stresalo, ko sem vidla (*mravljinci* pa to).Sej, to je to, hočemo verjeti. Ne vem, kako je ta posnetek narejen, ampak za nekatere take videe obstaja preprosta razlaga in relativno lahko izvedljiv trik. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Verjamem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Dan Ne vem kolk; sam ce pomislis da se celih 7 milijard postavi drug drugemu ob bok zgolj na prostor enega mesta kot je L.A., potem ti je lahko jasno, da nas pride sem se dosti vec. Se posebej, ker bomo nekoc "zidali" bolj tudi v visave, na morju ali celo pod vodo. Zrak je se precej nezaseden ane. Itaq, ker se nismo tam. Seveda nekateri ne verjamejo da bo tako. Tudi nekoc niso, da bo tako kot je danes.7 milijard pravzaprav sploh ni veliko, temvec malo za tako velik planet. A za tako malo zavedanja, kot ga imamo sedaj, pac "prevec".Sele na dobrem zacetku smo. Cas bo prinesel svoje, kot vedno.Divjine bo se veliko, ko bomo znali delati s surovinami in pomagati okolju v obnavljanju. Jaz o tem nisem govoril. Meni ni grozno, ker izumrlo itaq da ne bo, vsaj na nivoju duse ne. Ce pa na tem planetu fizicno ne bomo pristoni vec, pa pac ne bomo. Bomo pa drug planet nasli za rast. Je pa seveda izziv, da sami sebe spravimo v pametne odnose od sebe in okolja. lej ne da se mi brat tega celga projekta. zanima me, kolk zdej še "neizkoriščene" (s stališča človeka) zemlje bi bilo treba poselit z ljudmi, da bi lahko živelo na zemlji npr, kakor si rekel, vsaj 70 milijard ljudi? koliko divjine bi še ostalo? in kaj je tolk groznega na tem, če človeška vrsta izumre? oz. če bi nas bilo namesto 10x več pa ene 10x manj? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 2011 - Venerino leto Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 ja, tudi na zemlji so, pa nas to ni ustavilo. ni nas ustavilo niti na morju, niti v zraku.ce te razumem, se naj ne bi razmnozeval, ker to lahko ogroza zivljenjski prostor nekaterim zivalim?prostor si lahko delimo - to je med drugim tudi en od smislov. ni potrebno izlocevat, ces ali oni ali pa mi. seveda pa ima vsako spoznanje svojo ceno, pot do njega, do zavedanja.jaz sem drugacnega mnenja. viš men se pa stvari (kraji), kjer ni ljudi, ne zdijo nezasedeni. zrak pač je... in "zasedajo" ga ptice, mrčes, ... pod vodo je ogromno bitij. in pod zemljo. pa če sm prav razumela, nej bi bilo mesta (venus project) bolje graditi na novo, stara mesta pa zdemolirat in jih uporabit za resurse, oz. jih ohranit kot muzeje. mah osebno sm pa mnenja, da več zavedanja pomeni tud to, da se ne bomo vsepovprek razmnoževali in naseljevali (magari v luft al kamorkoli že). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Raziskava odkrila zmoto o naših prednikih: Neandertalci so jedli tudi zelenjavo > Ma o tem "velikem odkritju" smo se, kolikor se spomnim, učili že v osnovni šoli... Da so bili neandertalci vsejedi, oz. ne spomnim se da bi kdaj kje zasledil trditev da NISO jedli zelenjave... Res veliko odkritje... 1 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Izvoli, pa pisi urednistvu Dnevnika, ker ti pac gre v nos, ces "kaksne" pisejo: online@dnevnik.si Ma o tem "velikem odkritju" smo se, kolikor se spomnim, učili že v osnovni šoli... Da so bili neandertalci vsejedi, oz. ne spomnim se da bi kdaj kje zasledil trditev da NISO jedli zelenjave... Res veliko odkritje... 1 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 ja, tudi na zemlji so, pa nas to ni ustavilo. ni nas ustavilo niti na morju, niti v zraku.ce te razumem, se naj ne bi razmnozeval, ker to lahko ogroza zivljenjski prostor nekaterim zivalim?prostor si lahko delimo - to je med drugim tudi en od smislov. ni potrebno izlocevat, ces ali oni, ali mi. seveda pa ima vsako spoznanje svojo ceno, pot do njega, do zavedanja.jaz sem drugacnega mnenja. Seveda si življenski prostor delimo. Žal pa je v zadnjih 30 letih izumrlo kar 30% živalskih vrst. Seveda jih imamo radi in to,..vendar hkrati neusmiljeno izsekavamo gozdove in uničujemo celotne različne ekosisteme. Novička izpred nekaj dni: umrlo več kot 1000 ptic Kaj je že v Mehiškem zalivu? Si seznanjen z ogromnim otokom plastike v Pacifiku, otok je velikosti države Teksas.. Temu jaz ne pravim sobivanje. Tudi če se zavedanje spremeni, je nemogoče vzdrževati ravnovesje v ekosistemih, če nas bo vsako leto kakšno milijardo več. 2 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 meni pravis... razumem, da ti je nezamisljiva prihodnost z zavestjo, ki jo imas in imamo danes. morda malo bolj pozorno preberi, kaj sem pisal, ce zelis seveda.se zdalec od tega, da bi zasedli vse pore. konec koncev pa raziskujemo tudi izven nasega planeta. pomeni, da tudi sirse bomo sli.vse se spreminja, prav vse. tudi cloveska zavest. sej... pa poglej zdej, kako je, kolk vrst je izumrlo, kolk jih je na robu itd ja si lahko delimo prostor, ampak očitno si ga "delimo" tako, da se pač naselimo in namnožimo kjerkoli nam zapaše oz. kjer je to mogoče, vse ostalo nej se pa po svoje znajde. in ogrožamo tud svoj življenjski prostor, ne samo prostor drugih živih bitij; pa četudi bi bilo tako, ni s tem nič narobe (namreč s tem, da se ne zalezemo v vse pore tega sveta zgolj zato, ker ima to slab učinek na druge vrste). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 sej... pa poglej zdej, kako je, kolk vrst je izumrlo, kolk jih je na robu itd ja si lahko delimo prostor, ampak očitno si ga "delimo" tako, da se pač naselimo in namnožimo kjerkoli nam zapaše oz. kjer je to mogoče, vse ostalo nej se pa po svoje znajde. in ogrožamo tud svoj življenjski prostor, ne samo prostor drugih živih bitij; pa četudi bi bilo tako, ni s tem nič narobe (namreč s tem, da se ne zalezemo v vse pore tega sveta zgolj zato, ker ima to slab učinek na druge vrste). Še ena pripomba za Freeja na to temo. Na ALjaski so zdaj našli veliko nahajališče zlata. Pri načrtovanju rudnika so ugotovili, da bodo poti potekale v veliki meri tam, kjer so drstišča lososov in bi naj bili lososi ogroženi zaradi rudnika. Vlada zatrjuje, da će bodo lososi ogroženi, projekt rudnika ne bo zaživel. Gremo stavit: lososi ali zlato? Zgodovina za nekatere še ni umrla. v začetku 19. stoletja je predsednik Jackson sramotno izselil indijance Cherokeeje (takrat najnaprednejše indijance) iz ozemlja, kjer se je našlo zlato. Pri nasilnem izseljevanju jih je umrla vsaj četrtina. Bodo lososi močnejši? 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 meni pravis... razumem, da ti je nezamisljiva prihodnost z zavestjo, ki jo imas in imamo danes. morda malo bolj pozorno preberi, kaj sem pisal, ce zelis seveda.se zdalec od tega, da bi zasedli vse pore. konec koncev pa raziskujemo tudi izven nasega planeta, in tudi sirse bomo sli.vse se spreminja, prav vse. tudi cloveska zavest.Pogini živali se nadaljujejo: http://www.zurnal24.si/svet/pogini-zivali-se-nadaljujejo-197490/clanek Še ena pripomba za Freeja na to temo. Na ALjaski so zdaj našli veliko nahajališče zlata. Pri načrtovanju rudnika so ugotovili, da bodo poti potekale v veliki meri tam, kjer so drstišča lososov in bi naj bili lososi ogroženi zaradi rudnika. Vlada zatrjuje, da će bodo lososi ogroženi, projekt rudnika ne bo zaživel. Gremo stavit: lososi ali zlato? Zgodovina za nekatere še ni umrla. v začetku 19. stoletja je predsednik Jackson sramotno izselil indijance Cherokeeje (takrat najnaprednejše indijance) iz ozemlja, kjer se je našlo zlato. Pri nasilnem izseljevanju jih je umrla vsaj četrtina. Bodo lososi močnejši?Kaj ti Free misliš 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 a dej. a res. sploh ne bi vedu. se dobr da si mi povedu. Seveda Kaj piskotek, te spet nemir in zlehtnoba dajeta.. ccc. Kaj ti Free misliš Skratka, po vase je ljudi prevec in se "ne smejo" vec razmnozevat.Pac, vase mnenje. Ni panike. Imamo pac razlicna mnenja. No big deal.No, jaz sem pac mnenja, da razmnozevanja pac ne boste odpravili in da bi to bilo tudi precej jalovo pocetje. Pa tudi kdo od vas, se v tej smeri zares kaj dosti ne bo trudil kajne gre pac zato, da se malo nerga, jarma ali karkoli pac, ane. Ponovim, ker dejansko vidim, ali da ne razumete, ali pa da povrsno berete: "Razumem, da vam je nezamisljiva prihodnost z zavestjo, ki jo imate danes." 1 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Izvoli, pa pisi urednistvu Dnevnika, ker ti pac gre v nos, ces "kaksne" pisejo: online@dnevnik.si Pa kaj še... Tudi če pišem bodo neumnosti objavljali še naprej, oz. kopirali vse smeti ki jih poberejo iz tujih medijev.Da bi pa kdo kaj preveril preden objavi, to je pa očitno že prevelik napor... 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Uau, free ve, kaj je moje mnenje pa kaj še Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 ja ok, sam kaj mam jaz zdej s tem? zame je bilo napisano zanimivo. ce tebi ni, je to pac tvoja stvar, kaj se torej vame spuscas? Pa kaj še... Tudi če pišem bodo neumnosti objavljali še naprej, oz. kopirali vse smeti ki jih poberejo iz tujih medijev.Da bi pa kdo kaj preveril preden objavi, to je pa očitno že prevelik napor... zdej pa sibam od tule raj hitr... zvizzzzzzz... ker ste tolk fajn "pozitivni" 1 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 viš men se pa stvari (kraji), kjer ni ljudi, ne zdijo nezasedeni. zrak pač je... in "zasedajo" ga ptice, mrčes, ... pod vodo je ogromno bitij. in pod zemljo. pa če sm prav razumela, nej bi bilo mesta (venus project) bolje graditi na novo, stara mesta pa zdemolirat in jih uporabit za resurse, oz. jih ohranit kot muzeje. mah osebno sm pa mnenja, da več zavedanja pomeni tud to, da se ne bomo vsepovprek razmnoževali in naseljevali (magari v luft al kamorkoli že). ................ (*tle se popolnoma strinjam z Mačko, vendar se tud men zdi mal mim se zdaj na Freeja spravljat, ker je podal zanj zanimivo novico v Prebrali smo.Kot bi se mal manj kot skregal, ker se men zdi zanimivo, ko se še nekomu drugemu dogajajo čudeži. Kajti v bistvu verjamem, da nekdo ne verjame v čudeže, če se njemu ne dogajajo oz. obratno: verjamem, da bi nekdo verjel v lebdenje, ko bi tudi sam kdaj lebdel ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 ja ok, sam kaj mam jaz zdej s tem? zame je bilo napisano zanimivo. ce tebi ni, je to pac tvoja stvar, kaj se torej vame spuscas? zdej pa sibam od tule raj hitr... zvizzzzzzz... ker ste tolk fajn "pozitivni" Kaj smo občutljivi... Moj komentar se nanaša izključno na vsebino članka, nasploh na "velenovice" ki so jih polni vsi mediji.Tebi nočem čisto nič, ker si pa ti objavil link sem pač citiral tvoj post... Aja, o pozitivnosti in negativnosti bi se tudi dalo kaj povedat... 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 ma jst se ne spravljam nanj. strinjam se pa ne, ne s številom ljudi, ne z lebdenjem, ne z bogom pa če to povem, še ne pomen, da se hočem kregat alpa da se na koga spravljam. (čeprav je morda tud tko videt)ja, saj vem, ni letelo eksplicitno nate, je blo v smislu, da sem vidla več komentarjev na Freeja in neke minuse in to, pa je bil moj komentar na to. O lebdenju zdaj ne bom, o Bogu sem pa v 'Bogu'. Kaj smo občutljivi... res je, čist preveč in po nepotrebnem (občutljiv) odziv, vendar pa kaj!Free ne sme bit občutljiv (ker to itak že je)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 Jaz se tudi čudim reakcijam Freeja. Saj gre le za debato. V ničemer te nisem želel prepričevat, da je moj pogled najboljši ali najbolj pravilen. Le povedal sem, kako jaz vidim zadevo. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. januar 2011 Prijavi Deli 6. januar 2011 skratka pac. nismo cist na isti valovni ane. se zgodi. no, skratka pac vidim, da ne sledite. pa nic zato. -he he, sem se prej k sm neki mailu (v drugem kontekstu) na en komad spomnu , tak za podelit, ce komu razpolezenje popravi morda. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. januar 2011 Prijavi Deli 7. januar 2011 skratka pac. nismo cist na isti valovni ane. se zgodi. no, skratka pac vidim, da ne sledite. pa nic zato. -he he, sem se prej k sm neki mailu (v drugem kontekstu) na en komad spomnu , tak za podelit, ce komu razpolezenje popravi morda. pokroviteljsko.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. januar 2011 Prijavi Deli 7. januar 2011 sam res kake eni pišete. mislem, še teh sedem miljard se skos bije na tem planetku, zdej bi nas lahko pa kar 70 preživel. ja, dobr... sej če damo 200mlrd svamijev k bojo sam na pran dihal in meditiral ceu dan tut ne bo problem. tko pridemo po mojem kamot do biljona. ampak, kaj te cifre sploh pomenjo interpretacija a to pomen, da mormo delat otroke ko po tekočem traku, da pa se bomo že znajdl no fu*king way. hlače met skus gor, kiklo pa skus dol. 1 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2011 Prijavi Deli 7. januar 2011 sej če damo 200mlrd svamijev k bojo sam na pran dihal in meditiral ceu dan tut ne bo problem. tko pridemo po mojem kamot do biljona. ... no ampak sej je še na Luni plac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. januar 2011 Prijavi Deli 7. januar 2011 ok, vam odstopam plac...na luni. (sem mislu najprej, da misliš lnf, kao, fiktivna država ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2011 Prijavi Deli 7. januar 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.