Marsa 19. januar 2011 Prijavi Deli 19. januar 2011 a dej (rovaril da si )!! Pih!No vidš kolk se vse poklapa. ma ja, saj to ti pravm...dbest, me veseli! (pa še hecn vic si povedal v temi... hm - eni odštekani.. aja o picah... ker je o pici vic, sam paše v vice, sam se ne zaključ al kaj že, sam je vseen dobr in sem se smejala in ti dala plus ) Muzko si dej, kak filmček si zarolaj o kakih domačih ljubljenčkih (aja btw, un Benny Hill z vodnjakom želja me je zadnjič tud v smeh spravil...) Skratka, šiju! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2011 Prijavi Deli 19. januar 2011 tale je bolj zanimiv.. sam je dolg se nanasa na tist k smo govoril o prihodnosti.Bill Gates on energy: Innovating to zero! (27:49)tudi mene veseli da je optimist. in da razmislja o prihodnosti. 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. januar 2011 Prijavi Deli 20. januar 2011 preberi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. januar 2011 Prijavi Deli 20. januar 2011 samo za tiste, ki ne berejo 24ur.com in so zmožni prebrat reklame iz kastlca do konca... o subjektu... 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2011 Prijavi Deli 20. januar 2011 98.6% Humanizgleda, da bi se ljudje lahko ucili od njih kako bivati. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. januar 2011 Prijavi Deli 20. januar 2011 med drugim 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. januar 2011 Prijavi Deli 21. januar 2011 samo za tiste, ki ne berejo 24ur.com in so zmožni prebrat reklame iz kastlca do konca... o subjektu... sem prečekiru avtorja članka in ne morem verjet. je gimnazijec oz. letos je pol že bruc in je dobu maja 2010 nagrado v atenah za naj filo-spis na filo-olimpijadi. svetski kaliber. mislem, js to berem in vidim na podlagi kakšne širine znanja je članek napisan in ne morem verjet, da je to delo paglavca. mislem, pri njegovih letih so šli men po glav sam piri, žuri pa babnce. to je definitivno naš naslednji žižek. 2 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 Intervju Lady Gaga na Ellen DeGeneres Show 1 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 Industrijska robotika v Ribnici"Ribnica postaja evropsko robotsko središče največjega svetovnega proizvajalca industrijskih robotov, japonske korporacije Yaskawa Electric. V Ribnico selijo inženiring in celotno proizvodnjo iz Münchna." Sourcehttp://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/sredisce-industrijske-robotike-v-ribnici/249205 High tech podjetja z visoko dodano vrednostjo,inovativni posamezniki, ... so gonilo razvoja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. januar 2011 Prijavi Deli 22. januar 2011 kul Industrijska robotika v Ribnici... zanimivo:Vzpon in padec rimskega cesarstva zapisana v drevesnih letnicah Na dno oceana po odgovor na podnebna vprašanja Kajenje ubija. In to že po nekaj minutahzanimivi so nekateri komentarji spodaj..koliko so tocni pa? eden pise:"..glede na raziskavo WHO zdravljenje kadilcev, bolniške in odsotnost z dela državo stanejo veliko več kot pobere davkov od prodaje tobaka. .." Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 http://www.eft-slovenija.si/eftvseslovenskotapkanjevponedeljek 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 Kolumna v/na Delu: Marko Crnkovič - Mnenjske uši (*model. ne rečem, da ni res kar pravi, tega ogabnega govora je res tumač in že misli imajo energijo, kaj šele besede, ampak ON SAM že naslovI kolumno (z) 'Mnenjske uši'. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 crnkoviča bi mogl dat u fabriko za laufband delat za kake par let...pol bi pa lahka kakšno njegovo kolumno celo prebrau. to so ti pisunčki, ki se kao znajo igrat z besedam, energija za njihovo motivacijo pa ne prihaja z gorečih barikad, ampak preko tako samovšečnih pojmov kot so femme fatal, globina intelektualnosti, razumevanje sodobnosti in podobne oslarije. faktično dejstvo pa je, da ko pade giljotina, ode glava. simbol soglasja a la modus vivendi. 3 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 ... globina intelektualnosti, razumevanje sodobnosti in podobne oslarije. faktično dejstvo pa je, da ko pade giljotina, ode glava. simbol soglasja a la modus vivendi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 http://www.eft-slove...anjevponedeljek torej....gremo tapkat 20.00 za dobrih pet minut.Tapkamo pa takole - za tiste, ki še niste doživeli v živo:Za začetek par minut tapkanja na globalne probleme:PRVO ZAPOREDJE OSNOVNEGA RECEPTA:Karate točka:Čeprav smo v tej naši Sloveniji vsi skregani med sabo, se popolnoma in globoko sprejemam.Čeprav so naši politiki pokvarjeni in nesposobni in o njih raje sploh ne razmišljam, da ne postanem slabe volje, se popolnoma ...Čeprav je naše gospodarstvo v razsulu, se popolnoma in globoko....Čeprav tudi drugje v svetu ni kaj prida bolje, se ...Čeprav bomo ravnokar popolnoma uničili naš prekrasni planet, se popolnoma..Na vsaki točki enega celega zaporedja poljubno stvar od zgoraj naštetih DRUGO ZAPOREDJE OSNOVNEGA RECEPTA:Karate točka:Čeprav sem samo en neznaten človek, ki ne more spremeniti nič, se popolnoma in globoko sprejemam...Čeprav se dobro zavedam, da sem premajhna, da bi karkoli spremenila, se popolnoma..Čeprav sam človek ne more nič proti bogatim in močnim, in jaz sem sama, se popolnoma...Čeprav se zavedam svoje nemoči, sem kljub temu pripravljena narediti tisti drobec, ki ga kot jaz lahko.Čeprav se zavedam, da ni za pričakovat kakšnih strašnih rezultatov, sem pripravljena narediti toliko kolikor lahko.Čeprav sem čisto mala in čisto nemočna, in česa takega še nikoli nisem delala, sem pripravljena poskusiti in prispevati svoj mali delček.Na vsaki točki enega celega zaporedja - pripravljena sem prispevati svoj del Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. januar 2011 Prijavi Deli 24. januar 2011 Monkeys Work In Restaurant 1 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2011 Prijavi Deli 25. januar 2011 Se bomo prebudili? 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. januar 2011 Prijavi Deli 26. januar 2011 Tista debata k smo je imeli o dobrodelnih ustanovah kot Unicef, Karitas itn... ni bla od muh. Prejle sem ze slisal po radiu, kako je ze vec odstotkov rednih donatorjev prenehalo donirat Unicefu, in da se bo to poznalo predvsem pri otrocih in raznih projektih.Koliko je res pa... 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. januar 2011 Prijavi Deli 26. januar 2011 The Amazing Work of Animals Asia "..Animals Asia hosts a powerful campaign to close down the bear farms, and meanwhile, they've created amazing park-like sanctuaries in China and Vietnam for more than 700 bear farm survivors. .." Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2011 Prijavi Deli 27. januar 2011 2011 - Venerino leto Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. januar 2011 Prijavi Deli 27. januar 2011 para aprender 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2011 Prijavi Deli 27. januar 2011 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 :xx!: kaksen job :xx!: Chicken watchA worker checks the quality of chicken meat at the Pivka Perutninarstvo poultry company in Pivka, Slovenia, on Jan. 24.The factory processes around 15,000 chickens per day and sells them to wholesalers and retailers. http://msnbcmedia.msn.com/j/MSNBC/Components/Slideshows/_production/twip_110127_/twip_110127_14.ss_full.jpg 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boter 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif kaksen job http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Chicken watchA worker checks the quality of chicken meat at the Pivka Perutninarstvo kvalitetne so le žive ko so ubite, so definitivno uničene Pivka ... industrija smrti ... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2011 Prijavi Deli 29. januar 2011 strinjam. ziva kura je v dolocenem okolju koristna zival. 1 4 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.