Skoči na vsebino

Prebrali smo..

astra

Recommended Posts

O UTD.

Lepo poljudno napisano.

Proti uvedbi UTD!

Kdor ne dela, naj ne jé xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Kdor ne dela, naj ne jé xcivx

se strinjam. :palec:

Po drugi strani pa kdor ne je, ne more delat.

Jaz sem pogojno za.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hm, vprašanje koliko bi to zdržal na dolgi rok...to bi bilo učinkovito samo če bi se skenslal vse ostale finančne podpore posameznikom...tisti ki bi pa delal bi pa zraven plače dobil še ta tringelt...x:Dx

Tudi tisti ki nikoli niso nič delal namreč zdaj še vedno dobijo po 65. al katerem že letu kao državno penzijo...samo zato ker so kao državljani SLO...mislim da je znesek tam malo pod 200. evrov, ostalo je pa kao socialna pomoč do 380. evrčkov al koliko je že zdaj...xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

mislila sem da sem v bistvu (še) kar za, Lili Mai.

(morala bi si mal bolj preštudirat, ne bi čist dokončno zdajle ta hip se izjasnila in izrekla, ampak se nagibam k Ja)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mene tudi moti to, da bi vsi sam dIlal, ne pa tud dElal.

Vsem je luštno k je kapitalizem kao, k lohk mutijo pa ribarijo v kalnem pa meglo prodajajo (nihče nič ne ustvarja), ampak v bistvu bi mel pa socializem (vse zastonj itd.)

Picasso

mene tudi moti to, da bi vsi sam dIlal, ne pa tud dElal.

Vsem je luštno k je kapitalizem kao, k lohk mutijo pa ribarijo v kalnem pa meglo prodajajo (nihče nič ne ustvarja), ampak v bistvu bi mel pa socializem (vse zastonj itd.)

Problem je, da majhen del ljudi zadostuje, da ustvarja vse potrebno za celotno družbo. So mislili, da bodo ostali pač razvijali storitvene dejavnosti, ampak tudi tu se stvari avtomatizirajo, potem se je pa še kapitalizem, kjer naj bi bilo vsem luštno, tako spektakularno sesul (že spet!). Ne razumem ljudi, ki nasprotujejo UTD-ju, ki bi nadomestil socialne transferje (vsaj večino), ne da bi se povečali izdatki za socialo. To bi bil prvi protikrizni ukrep sploh v tej državi.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Hmmm, Gadafi, Bin Laden?

Bog ve kaj se pripravlja v ozadju...

Picasso

Hmmm, Gadafi, Bin Laden?

Bog ve kaj se pripravlja v ozadju...

:vragec:

kaj neki....she 5 miljard...pa bo mir... x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

[?]Le zakaj so Bin Ladna ubili na hiter brez poskusa dobit ga

živega - brez zasliševanj, ko bi pa lahko bil bogat vir za

pridobivanje informacij. ...

Ko bi ga lahko ujeli živega. V sodelovanju s pakistanskimi oblastmi.

Bi lahko od njega zvedeli marsikaj.

Ali je umrl zato, da NE bi kaj povedal,

kar ne bi bilo všečno ameriškim oblastem.

Glede na to, da ga je v vojni proti ruskim silam v Afganistanu

financirala CIA. ...

Je pa res, da je po CIA informacijah,

Bin Ladnu bil naklonjen pakistanski vrh obveščevalne

službe - oz. del vrha. In verjeten - domnevam, del pakistanskih

oblasti, prebivalstva. ...

Nacističnega zločinca Eichmana so Izraelci b.p.

zajeli v Latinski Ameriki ... in ga b.p. pripeljali

z navadno letalsko linijo v Izrael, kjer so mu sodili,

ga zasliševali - pridobivali informacije, ga za zločine

obsodili na smrt in ga obesili. ...

Ameriški tjulni, elitna enota,

po izurjenosti v samem vrhu, bi to lahko

izvedla - oz. poskusila to izvesti.

Kot kaže, je ukaz bil likvidacija. ...

[?]Le zakaj so Bin Ladna ubili na hiter brez poskusa dobit ga

živega - brez zasliševanj, ko bi pa lahko bil bogat vir za

pridobivanje informacij. ...

Pa ne samo to. Diskretno so počakali, da se William in Kate najprej poročita. x:o)x

Possible—but highly unlikely.

Bin Laden ubit?!? Tralala, če verjameš v pravljice. Kaj ni očitno, da imajo amerikanci cel svet za norca. Vse je preveč nahitro in skrivnostno. Slika ubitega Bin Ladna, ki je bila objavljena, je fotomontaža. Zraven za primerjavo je slika izpred XX let. Na tej, kao dokaz, pa je zrcalno enak spodnji del od oči navzdol!?!! Kako je tudi velikost slike enaka, točno določen del obraza, nič več nič manj,.... Kako je mogoče, da ima nekdo po tolikih letih in v drugačnem stanju popolnoma enak obraz, izraz na obrazu,.....!!??

http://www.shrani.si/f/3S/uL/4K7dbmC6/binladen.jpg

A so Američani dali uradno izjavo, da je to slika bin ladna? Če so, imajo res super smolo, ali so pa res amaterji. Ne eno ne drugo ni prav verjetno, zato se je treba vprašati od kod ta slika. Bojda so jo dobili pakistanski medijo in jo zdaj vsi umikajo, ker je fake.

Zanimivo je tudi, da ekseksuciji nekateri pravijo pravično dejanje, na primer bolgarski zunanji minister. Človek bi mislil, da imamo za pravico sodišča in podobno, ampak v Bolgariji že ne. Bog ne daj, da tam narediš kak prekršek. :inocent:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Gre za fotomontažo, ki je bila na svetovnem spletu objavljena že leta 2009.

Da gre za ponaredek sta NBC opozorila dva ameriška uslužbenca ...

http://24ur.com/novice/svet/foto-je-fotografija-lazna.html

Real slike ubitega Bin Ladna, drugih pobitih uspel videt nisem.

http://www.rtvslo.si/svet/foto-in-video-ameriski-specialci-v-pakistanu-ubili-osamo-bin-ladna/256563

Za časa afganistanske vojne proti Rusom je

bil Bin Ladn na CIA plačilni listi.

Zdaj so ga ubili, še nekaj ljudi zraven [uradna informacija].

Trupel pa nikjer - objavljenih slik. ...

Razumem, da marsikdo verjame, da je mogoče pa resnica druga ...

Nihče ne verjame Ameriki

http://www.zurnal24.si/svet/nihce-ne-verjame-ameriki-211462/clanek

A so Američani dali uradno izjavo, da je to slika bin ladna? Če so, imajo res super smolo, ali so pa res amaterji. Ne eno ne drugo ni prav verjetno, zato se je treba vprašati od kod ta slika. Bojda so jo dobili pakistanski medijo in jo zdaj vsi umikajo, ker je fake.

Zanimivo je tudi, da ekseksuciji nekateri pravijo pravično dejanje, na primer bolgarski zunanji minister. Človek bi mislil, da imamo za pravico sodišča in podobno, ampak v Bolgariji že ne. Bog ne daj, da tam narediš kak prekršek. :inocent:

ne bodo je objavili

klik

kar se men zdi čist ok. že tko so čist :xx!: razumem, če nekdo resnično predstavlja grožnjo, pa da gre potem v zapor oz., če ni druge, se ga ubije, da si človek oddahne, ma v luft skakat od veselja in praktično praznovat, ja pa še čestitke, ane... to je bolno. se mi zdi tud dobro, da so ga pokopali v morju, pa ne ker bi sicer grob lahko postal kako svetišče, pač pa zato, ker bi tja folk hodil tud pljuvat. se mi zdi, da bi z objavo fotk samo še spodbujali to "negativnost" v ljudeh.

tko al tko bodo pa slej ko prej fotke verjetno prišle na dan.

:palec: se strinjam s celotnim postom. x:)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

se tudi jaz strinjam.

No men se vse skupaj zdi ogabno in tud žaljenje inteligence folka.

Yes they can. x:o)x xyesx

Picasso

Komentar v današnjih Financah:

Edina strategija: nehajte krasti!

Simona Toplak

Finance 86/2011

6.5.11 00:01

Edina koristna strategija slovenske vlade je, da neha krasti svojim državljanom in da to nehajo početi nanjo vezana omrežja.

Umar je včeraj precej zapleteno sporočil: Kriza je ustavila izboljševanje življenjskega standarda, precejšen del dohodkov iz zaposlitve so nadomestili socialni transferji, socialna politika pa je razmere toliko blažila, da se je ohranila visoka stopnja enakosti. Če poenostavim to v gostilniški jezik: Slovenci smo čedalje bolj revni. Hvala bogu pa revni še skrbimo za tiste še bolj revne, da sploh lahko preživijo.

Umarjeve ugotovitve pomenijo tudi, da se pomemben del gospodarstva ne vrti na konkurenčnih proizvodih in storitvah, temveč diha na škrge s socialnimi prerazporeditvami. Tiste, ki še imajo denar in plačujejo davke, iztisnimo, da damo tistim, ki denarja več nimajo. Umarjeve ugotovitve pomenijo tudi, da prerazporejamo, ne ustvarjamo dovolj. Da životarimo, ne živimo. Da smo "in deep shit", v globokem dreku, skratka. In da to ni "so what".

Vlada se je včeraj ukvarjala z nekakšno strategijo finančnega trga, kjer je znova gradila nekakšne finančne stebre. Medtem pa smo Slovenci čedalje bolj revni.

V 20 letih si je finančni spomenik poskusila s stebričenjem zgraditi skoraj vsaka vlada in poskusi so se končali v ruševinah. V ruševinah državnoplanskega poskusa urejanja ekonomske logike. Ki se zelo konkretno in zelo drago nazadnje kažejo v ruševinah vnovične sanacije NLB , v blamaži zadnje dokapitalizacije NKBM , v zavarovalniško-bančnem bluzenju, kot da koga nosi luna, pri združevanju okoli Save Re . Medtem pa smo Slovenci čedalje bolj revni.

Neuporabne politične strategije se kažejo v tem, da kapitalskega in finančnega trga v Sloveniji ni, ker nam ga je uspelo uničiti ravno s centralnoplanskimi pozerskimi strategijami - od bank do Mercatorja . V Sloveniji ni zaresne borze, ni preglednosti, ni cen, ni prodaj, ni vlagateljev, ni rasti. V Sloveniji se namesto tega krepi titoistična propaganda tujega nočemo in svojega ne damo. Zato, da se lahko političnotajkunske klientelne mreže po "našem" do onemoglosti pasejo. Med tem pa smo Slovenci čedalje bolj revni.

Kljub vsem brezvrednim državnim strategijam še vedno lahko nekaznovano skozi okno trošimo davkoplačevalski denar in se nikomur ne zgodi nič, ker so posvečeni ljudje in interesi nedotakljivi. Tako tudi včeraj ni bila razrešena prva dama Darsa , kljub očitanim nepravilnostim pri porabi državnega denarja. In spet vam bodo ob referendumu na dom poslali tiskane zakone za 280 tisoč evrov, hkrati pa govorili, kako je treba šparati. In med tem smo Slovenci čedalje bolj revni.

Neuporabne in brezvredne politične strategije, tudi kakosežereče izstopna strategija te vlade, se kažejo v pesimizmu, brezupu, v žalosti, v obupu. In Slovenci smo čedalje bolj revni.

Edina koristna strategija vsake vlade pa je bogastvo njenih državljanov, dobro plačana delovna mesta, moč podjetij, ki v tej državi delujejo, cena in kakovost izdelkov, ki jih drugi kupijo. Edina koristna strategija vlade ni, kako lahko pobere čim več denarja in ga zapravi. Edina koristna strategija je, da ljudem omogoči, da čim več denarja pošteno zaslužijo. Edina koristna strategija slovenske vlade je, da neha krasti svojim državljanom in da to nehajo početi nanjo vezana omrežja.

vir

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...