none 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 fora je da eni nočejo sprejeti resnice zaradi prevelikega Ega in lenega duha, tisti ki jo samo ne vidijo,imajo vsaj možnost da jo enkrat vidijo in popravijo..... drugače pa lili point zgodbe ni bil to, dokler boš ti tipal sam na enem koncu boš dostikrat dobil popačeno sliko,ko pa si vzameš čas in malo raziščeš ,lahko začneš dojemati čisto nekaj drugega.... In vem da veš,to.... sam si reje izbrala otročje igre..... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 mayita....mal osebno uprašanje, tko da komot ne odgovoriš, ali mi rečeš, da to pač ni moja stvar...kako pa ti sebe vidiš?imam občutek, da se vidiš bistveno drugače, kot te npr. vidim jaz....pa se zato nimam niti za neumnega, niti slepega, niti nepoštenega, niti da ne bi hotel videt resnice niti karkoli drugega.... 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Ma sej janko jaz sem se ravno to vprašala,ker tukaj niti nočem vsiljevati ničesar,nti nikoli ne govorim da imam samo jaz prav, pa mi to skozi pod nos mečete.ne razumem.kokr tista zgodba je bila čisto jasna,pa so določene osebe raje vzele otročjo varjanto kot da bi mogoče se ne vmešavale,med to kar imava midve z iknee.če pa se že vmešavate bodite pa vsaj toliko da ste nepristranski.....Seveda me vidiš drugače,ker dojemaš tukaj skozi poste ki so večinoma namenjenu da se zadržujem, da se ne spustim na preveč nizek nivo z iknee. In tole kar me ti zdele tukaj sprašuješ. točno veš da ni bilo namenjeno tebi ali da ni bilo namenjenu lili,pa ste vseeno toliko podli ali slepi ker je zelo očitno,kaj iknee skozi sugetira. kot sem že rekla da če se vsi vi tukaj norca delate iz mene ko se lovim in probam priti do točke ko hočem kaj povedat.....ja raje se delate norca kot da bi mogoče pogledali kaj se resnično dogaja. torej če si pošten janko, ali vidiš Da me >Iknee skozi podjebava ali ne? po tem bom videla če si iskren ali ne, ti pa ni treba odgovorit..... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 , ti pa ni treba odgovorit..... sej nimam kej odgovarjat.prepričanega prepričevat, je itaq sizifovo delo...poleg tega... pa nimam niti namena niti želje ali potrebe po tem.lepo bod http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 ti tudi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Verjetno sta dve splošni poti na svetu...Generalizirano!Večina nas pade nekje izmed, so pa tisti,ki so čist + in tisti na -...!So pa tudi nekateri, ki se zavedajo tega pa so izven... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 fora je da eni nočejo sprejeti resnice zaradi prevelikega Ega in lenega duha, tisti ki jo samo ne vidijo,imajo vsaj možnost da jo enkrat vidijo in popravijo..... drugače pa lili point zgodbe ni bil to, dokler boš ti tipal sam na enem koncu boš dostikrat dobil popačeno sliko,ko pa si vzameš čas in malo raziščeš ,lahko začneš dojemati čisto nekaj drugega.... In vem da veš,to.... sam si reje izbrala otročje igre..... Ko bi ti to, kar predlagaš drugim, naredila pri sebi, bi videla ... kako malo v resnici vidiš, sploh takrat, ko misliš, da vidiš vse. Videla bi tudi to, da ima vsak človek svojo pot do resnice, lahko zelo drugačno od tvoje. To, da ljudi vzvišeno obkladaš z lenuhi in neiskrenostjo, ker ne hodijo po tvoji poti ... no, to pa že kaj pove tudi o velikosti tvojega ega, a? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Ko bi ti to, kar predlagaš drugim, naredila pri sebi, bi videla ... kako malo v resnici vidiš, sploh takrat, ko misliš, da vidiš vse. načeloma se zelo strinjam...ampak useen je pa treba dodat, da v takem početju niti slučajno ni edina, ker je poleg cel kup božanskih lastnosti tudi "dar vedenja" nekako pridobljen u paketu skupi z joški http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Glavno da se vidva razumeta....Vidva pravita da jaz sodim,me pa vidva čisto na vsakem koraku,vsaj IKNEE.S tem da me Iknee sploh ne pozna, naredila si je eno izmišljeno sliko o meni,zato da se bolje počuti...Hahaha,res bolano in hudobno,zato ker to namišljeno sliko pol trobi celi Sloveniji.....zakaj ne ignoriram tega, ker z ignoriranjem je prišlo ravno do tega da so se njene laži razpasle in veljajo zdaj za resnico......In kot sem že rekla jaz nimam ničesar za skrivat in tudi ne skrivam. z razliko od Iknee. Tiho sem zaradi tebe Iknee,sam ti pa povem da še malo pa me ne bo noben brezo ali janko več prepričal da naj kaj izbrišem,da je preveč osebno.Če nisi sposobna rešiti zadev privat in da tukaj take podle delaš,boš dobila udarec nazaj...Zakaj ne rešiva privat,ker je gospa iknee preponosna da bi zmano spregovorila besedo.... pa bo spet rekla zdele joj pustimo osebne zadeve, ne ne bom jih več ali k boš ti nehala,..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Glavno da se vidva razumeta....Vidva pravita da jaz sodim,me pa vidva čisto na vsakem koraku,vsaj IKNEE.S tem da me Iknee sploh ne pozna, naredila si je eno izmišljeno sliko o meni,zato da se bolje počuti...Hahaha,res bolano in hudobno,zato ker to namišljeno sliko pol trobi celi Sloveniji.....zakaj ne ignoriram tega, ker z ignoriranjem je prišlo ravno do tega da so se njene laži razpasle in veljajo zdaj za resnico......In kot sem že rekla jaz nimam ničesar za skrivat in tudi ne skrivam. z razliko od Iknee. Tiho sem zaradi tebe Iknee,sam ti pa povem da še malo pa me ne bo noben brezo ali janko več prepričal da naj kaj izbrišem,da je preveč osebno.Če nisi sposobna rešiti zadev privat in da tukaj take podle delaš,boš dobila udarec nazaj...Zakaj ne rešiva privat,ker je gospa iknee preponosna da bi zmano spregovorila besedo.... pa bo spet rekla zdele joj pustimo osebne zadeve, ne ne bom jih več ali k boš ti nehala,..... dej se ti mal ugasni....in predvsem ne podtikej.boli mene nekej... kaj imaš ti s komerkoli.poleg tega ne vem, če se me res da tko simpl zmanipulirat- usaj ne več in ne od kogarkoli.preber mal svoje poste iz distance in uživej u branju idiotskega čtiva.če se ti zdi, da sem se razpizdil... sem se ja, ker mi gre na kurac podtikanje in obračanje besed. v tem primeru ti mojih in zato odjebi. 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Eksplodiral je veliki Janko,njega se pa ne da kar tko...Sorry a se poslušaš, ko to pišeš...samo misliš....Če bi le vedel, v manipulatu si prav v tem trenutku...Brez zamere, se me nöč ne tiče, komentiram pa lahko.... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Govori, kar hočeš, Mayita. Kar se mene tiče, si sama izbiram ljudi, s katerimi se družim in tebe si nikoli nisem izbrala. Ne vem, zakaj bi jaz s tabo karkoli razčiščevala. Ne dovolim pa, da se popolni tujci (kar ti si!), vtikajo v moje odnose z ljudmi, sploh z mojimi otroki. Edino, kar zares pričakujem od tebe, je to, da se boš nehala vtikat v stvari, ki se te niti najmanj ne tičejo. Nič, kar je v zvezi z Mansonom, mano in najinimi otroci ni tvoja stvar. Bomo že uredili brez tebe, še veliko bolje in prej, samo nehaj se že enkrat vtikat, zaboga, no! NONE OF YOUR BUSINESS! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Mi je žal, da to govorim javno, ampak očitno Mayita ne dojema ločnice med javnim in zasebnim, jaz sem se v postih odzivala na njeno pisanje na forumu, ne njen privatni lajf. Tako kot ne dojema ločnice med javnim in zasebnim, tudi ne dojema, kaj so zasebne stvari drugih ljudi, ki se nje NIČ ne tičejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 HAHAHAHA Janko je pokazal svoj pravi obraz,hvala janko si saj povedal zdej prej si se pa skrival za svojimi vprašanji....Iknee preboli no že, od tega je že deset let, ti pa take otročje tuki delaš..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Aja da si govorila da nimam pojma o tem in onem da ni tako, kot govorim,to so zame zelo osebne zadeve in še posebej ker so laži,če hočeš ti jih napopam tukaj vse,kako nisi šla nič na osebno? ravno tudi zadnji post kaže kot da sem jaz tista ki dela zdrahe v resnici jih pa ti in ja na forumo jaz govorim in sem takšna kot sem tudi v privat lajfu z razliko od tebe......Tukaj se samo maščuješ in je zelo otročje.... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 In komu se ti maščuješ, kadar se s kom ne strinjaš ali si do česa kritična ali imaš drugačno stališče? Očitno je nestrinjanje maščevanje po tvoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 In komu se ti maščuješ, kadar se s kom ne strinjaš ali si do česa kritična ali imaš drugačno stališče? Očitno je nestrinjanje maščevanje po tvoje. pa ti resno izzivaš.....Ne delaj se neumne.....da jaz pol ta grda izpadem.A sem mogoče še komu to očitala,pa se jih veliko tukaj ne strinja z mano....ti pa podjebavaš in to zato ker živim s tvojim bivšim,ta unim k je bil toliko grozen in te pustil samo s tremi otroki,in od tega je že deset let.....a hočeš da nadaljujem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 mayita, trenutno ti meni res izpadeš mal grda. Pa ne zaradi česarkoli, kar je o tebi kdajkoli napisala Iknee. Pač pa zaradi tega, kar ti sama pišeš sedaj. Sama slikaš svojo sliko, nihče drug tule je ne. 2 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Ja vem sillica,sam v ozadju je še veliko...In niti nočem tukaj govoriti,point je bil da sem jaz kriva za njeno nesrečo v realnem življenju,po njenem mnenju. In tukaj se izživlja nad mano z nasprotovanjem,čeprav v drugem postu nekje drugje napiše isto.Sem ji dostikrat rekla naj neha,pa kar ne neha.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Punci, svoje privatne zadeve rešujta doma,ker verjetno tu nikogar ne zanima kdo je s kom bil ali je,se fuka ali ne... Preteklost je preteklost in ni vredna odpiranja starih ran...Še posebej bi se to ljudje tu na tem forumu morali zavedati! Prav hecno, ko se gre za osnovne principe v življenju kako na easy ljudjepadejo nazaj v prehistorično obnašanje kot, da se nič niso naučili...Komu pol to velikopoteznopoduhovljanje in inačenjem z enim...Res se lahko samo tolčemo s pendrekom po glavi...Ta super napredna človeška rasa............ 2 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Zgleda, da "vještice", ki se grejo neke "šamanke" zaenkrat niso uredile niti "osnovnih" karmičnih vezi med sabo...le kako lahko potem to učijo druge...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 4 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 No... tukaj še vskočim.Hvala za etikete podlih in slepih. Zadnje jaz vidim tudi pri tebi. Mislim, da smo vsi slepi, če nismo ravno razsvetljeni. Kaj imata z Iknee me ne zanima. Poskušam narediti mentalni bypass kolikor se le da, to pa ne pomeni, da ne bom pisala niti ene misli, ki bi se mi utrnila ob branju članka, zgodbice in drugih objav.Mi je žal, ob enem pa zanimivo, da me vidiš kot nekoga, ki se dela norca iz tebe. Na tvoje prepričanje, da sem slepa za resnična dogajanja ne morem ugovarjat, če si prepričana, da je to edini možni vidik, ki ti lahko kaj pokaže/razkaže. *************************************************************** Po domače za tiste, ki bi sumili, da zafrkavam:Celo življenje se učimo in tipamo slone. Ko pretipamo vse konce in ugotovimo kaj je slon, se pokaže, da to ni vse in iskanje se nadaljuje. S tem sem mislila ravno to, ko si pravila, da je treba videti več (nekako tako, ker ne iščem zdaj citata). Kdaj veš, da si videla res vse? Kdaj je to, da lahko prepričano potegneš črto kot, da se ne more pokazati nič več kar bi lahko spadalo zraven že naučenega?V glavnem... so pogledi, so raznolikosti in vsi vidimo prav, a hkrati narobe. Vse kar sem želela povedat je to, da sem sama prepričana v pestrost variacij (poti do spoznanj).Lili oprosti,vem da nisi podla in da vedno iščeš resnico, nisem te hotela nič etikirat, objava je bila namenjena jankotu. Ja notri si se znašla ker si bila ena izmed zadnjih ki je pisala.....ti mi vedno lepo v obraz poveš in to spoštujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 Zgleda, da "vještice", ki se grejo neke "šamanke" zaenkrat niso uredile niti "osnovnih" karmičnih vezi med sabo...le kako lahko potem to učijo druge...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png povej kako razčiščiš z nekom,ki noče razčistiti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 1. februar 2014 Prijavi Deli 1. februar 2014 povej kako razčiščiš z nekom,ki noče razčistiti? Dovolj je, če človek prekine (uredi) energijske vezi s svoje strani...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Kaj pa delajo šamani...grejo na astral, spijejo kavico, se pogovorijo z dušico od človečka s katerim se ne štekajo, se zmenijo in naredijo določene kompromise, skadijo pipo miru in priplavajo nazaj v fizično realnost...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.