čebelica01 13. marec 2019 Prijavi Deli 13. marec 2019 Na prvo žogo bi rekla 6, pol sem pa malo bolje pogledala in se strinjam z Upoštevanko .... 2. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. marec 2019 Prijavi Deli 13. marec 2019 2 Na prvo žogo bi rekla 6, pol sem pa malo bolje pogledala in se strinjam z Upoštevanko .... 2. Pa kako sta prišli do dvojke??Kakor jaz vidim se 2 sploh ne bo napolnila - nima nobenega dovoda... Samo... ... sem že v preteklosti dokazal da moj vid ni kaj prida vreden... Lahko da vidita nekaj kar jaz ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. marec 2019 Prijavi Deli 13. marec 2019 Če je cev okrogla in če se čaj vliva počasi, potem je 3. Dvojka ma mrbit šanso, če se vliva glih prou hitr in ima cev na zgornji strani žleb in zlo oster rob. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 Če je cev okrogla in če se čaj vliva počasi, potem je 3. Dvojka ma mrbit šanso, če se vliva glih prou hitr in ima cev na zgornji strani žleb in zlo oster rob. Dolivanje čaja je, po debelini curka sodeč, mnogo intenzivnejše, kot je možnost pretoka skozi prvo odtočno špranjo. Tako, da bi se cev kaj hitrozapolnila in bi začelo odtekati skozi drugo in tretjo.Ker najbolje usmerja curek (glede na majhen pretok skozi špranjo) cev, ki vodi v sedmo skodelico, stavim na sedmo.Druga bi po moje ostala prazna. Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 Pa kako sta prišli do dvojke??Kakor jaz vidim se 2 sploh ne bo napolnila - nima nobenega dovoda... Samo... ... sem že v preteklosti dokazal da moj vid ni kaj prida vreden... Lahko da vidita nekaj kar jaz ne... Ja 6 ne more bit, ker je spodaj cev zaprta. Vse cevi so zaprte. Ampak vmes so špranje. Se pravi, ko se tekočina kopiči, gre skozi špranje. Prva špranja od spodaj navzgor je pri cevi za skodelico tri …. po mojem je 2, lahko je pa tudi 3. Ful je tudi odvisno od pritiska. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Myah 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 Ja 6 ne more bit, ker je spodaj cev zaprta. . E, to sem pa spregledala ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 hehehe.spet ugibanja in predvidevanja...skratka, odgovora, na katerega bi stavil six pack ni al kako? če ste pa že glih sklepčni, da se govori o ceveh, narisanih v prerezu, pol mogoče ne bi bil odveč še mal 3D pogled, ki bi pokazal, da so cevi okrogle, kar v praksi pomeni, da bi tisti kufe mal težko tekel po okrogli cevi tolk daleč, da bi dosegel šalčko 2 al kolk je že. matr sm zajeban Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 aha, premal kave. Dem, vedno kej spregledam. Se prav ti trdiš da v nobeno. hehehe.ne, jaz trdim, da ne vem. to je zame pravi odgovor. vse ostalo so ugibanja, podobno kot pri korenju al kaj ste že imel mal prej. :-) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 To sem se pol tudi jaz vprašala, a je čaja dovolj, da gre zgoraj po cevi in v skodelico 2. Imam občutek, da ga je premalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 To sem se pol tudi jaz vprašala, a je čaja dovolj, da gre zgoraj po cevi in v skodelico 2. Imam občutek, da ga je premalo. Čaja je cca 10-12x več, kot je prostornina cevi, ki morajo biti zapolnjene, da prične teči skozi prvo špranjo, kar pomeni, da so vse tri špranje aktualne. Zmagovalna je tista, ki ima najmanj izgub. Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 Je pa tudi odvisno kakšne so cevi, koliko čaja pride do konca in koliko ga pade kar vmes .... Ehhhhh … Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 Prow ma Janko ugibamo ... V vrču bi moralo bit presneto velik kafeta, čaja al kaj že, da bi se s tem igralo po ceveh, okrog cevi ... pa kdo bo to vse brisal no .... Sem se zmeditirala na ta kafe in se šla tobogon ... pa sem dožiwela taku; - ajd recmo Kafe pade silovito po cevi navzdol - naleti na policijsko pregrado med 5 in 4 ... - Potem bi se ta od tu dvignil in naprej med dvigom ušel še v cev 6 ... tam je spet zapora ...- Zdaj če bi tega kafeta blo v količini ane ... potem bi se iz 6-tke tekočina dvignila in najprej dosegla režo 3 ... skozi katero bi mimo vzdolž zunanjega robu cevi kafe drsel in odtekal po cevi v 3 ...- (ajd šprical bi pa tam pri kolenu v 1 pa kej v 2 ) ... - Tak, da men se zdi, da bi se najprej 1-ka odžejala - če bi špricanje pri kolenu cevi blo hitro in močno ...(lahka tud 3 ... če bi kavica povzela po zunanjem robu cevi ) ... Eh ... kera prej ... tale brez poskusa po mojem ne bi šla ....meditacija neuspešna ... Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. marec 2019 Prijavi Deli 14. marec 2019 čebelica01 in ostali mačkoljubci en res fajn dokumentarec o mačkah sem včeraj pogledala. Toplo priporočam. https://www.imdb.com/title/tt4420704/ ..................................... glede čaja ... edini dve cevi, ki sta povezani z glavno cevjo sta 6 in 1, s tem da je 6 spodaj zaprta. Nad cevjo 3 je reža in skozi to režo bo po (ne skozi) cevi 3 čaj stekel v skodelico 2, ker je reža nižje od cevi 1. Tko sem jaz to okulistično reševala. Ja 6 ne more bit, ker je spodaj cev zaprta. Vse cevi so zaprte. Ampak vmes so špranje. Se pravi, ko se tekočina kopiči, gre skozi špranje. Prva špranja od spodaj navzgor je pri cevi za skodelico tri …. po mojem je 2, lahko je pa tudi 3. Ful je tudi odvisno od pritiska.Saj sem vedel da sem nekaj spregledal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 15. marec 2019 Prijavi Deli 15. marec 2019 No, katera je prava rešitev? Nekje mora pisat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2019 Prijavi Deli 16. marec 2019 No, katera je prava rešitev? Nekje mora pisat.Ni odgovora.Vsaj jaz ga nisem zasledil - vir je FB Kot naslednja - Tudi s FB http://shrani.si/f/37/Ub/4SvJn2d9/536413106249514279656888.jpg Moj odgovor je 6.Povsem verjetno je, glede na mojo preteklo preciznost in "oko sokolovo" da sem spet kaj spregledal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. marec 2019 Prijavi Deli 16. marec 2019 evo, še js mal uletimmožnost je samo na št. 9, vsi ostali imajo zaprte cevipa lep sončen dan še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. marec 2019 Prijavi Deli 16. marec 2019 Saj sem vedel... Poravljam odgovor - 9.Je tudi - tako pravi moje "oko sokolovo" - edina ki se bo napolnila.Ostale cevi so zaprte. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. marec 2019 Prijavi Deli 16. marec 2019 saj si že iz prve uganil, le tiskarski škrat ti je cifro okol zasukal 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. marec 2019 Prijavi Deli 17. marec 2019 Ja, imaš prav... Tiskarski škrat je bil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. marec 2019 Prijavi Deli 19. marec 2019 Še ena čisto matematična http://shrani.si/f/3V/i5/2WUNMUmY/544360402086406691446494.jpg Na prvi pogled rezultati nimajo nobenega smisla - so napačni, razen prvega.Če pa sem prav razumel zadevo - rezultat vsakega računa je seštevek dejanskega, se pravi pravilnega rezultata in rezultata prejšnjega računa - je rezultat zadnjega 34(5 + 8 +21 = 34) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 19. marec 2019 Prijavi Deli 19. marec 2019 Jaz bi rekla, da je 44 potem prve vrstice ne izključiš Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. marec 2019 Prijavi Deli 19. marec 2019 Jaz bi rekla, da je 44 potem prve vrstice ne izključišOstajam pri 34 1 + 4 = 52 + 5 + (5) = 123 + 6 + (12) = 215 + 8 + (21) = 34 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 19. marec 2019 Prijavi Deli 19. marec 2019 Ostajam pri 34 1 + 4 = 52 + 5 + (5) = 123 + 6 + (12) = 215 + 8 + (21) = 34 jaz sem spremenila (+) v (x) + zaporena številka, lahko bi tudi 1+4x1 =52+5x2=123+6x3=215+8x5= 45 ta je po moje bolj prav 1 Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gapser 19. marec 2019 Prijavi Deli 19. marec 2019 Fhak, to je čist pretežko za moje možgane... :) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. marec 2019 Prijavi Deli 20. marec 2019 jaz sem spremenila (+) v (x) + zaporena številka, lahko bi tudi 1+4x1 =52+5x2=123+6x3=215+8x5= 45 ta je po moje bolj pravLahko bi bilo tudi tako... Kaj je prav... Nimam pojma, pravilna rešitev in postopek reševanja nista bila objavljena... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.