Michelle 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?b...;num=1096463645 Vedno bolj ne maram ljudi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ogabno, skoda ker sem pogledala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Ma ja :xx!: Ni prisebna zenska, se bolj mi je pa obupno dejstvo,da folk kupuje to. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 folk kupuje pakiran drek, ce je le umetnik dovolj cenjen (in odbit in weirdo ocitno, da se gre taksno). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 ma ne mors verjetn no... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?b...;num=1096463645Vedno bolj ne maram ljudi. good damn ja pismu uboge miške... pa mucka... joj i'd cut someartist's head of rigth now.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ja to pa poznam še iz mojpes.net foruma samo kolikor sem slišala je to en lari fari ker kao zajčku še stojijo ušeska pokonci pa mu, če bi bil res mrtev, nebi in take fore samo.....nagravžno je vseeno kakorkoli pogledaš :xx!: še bolj nagravžno pa je to da folk to dejansko kupuje pa ima te morbidne in čisto nič ukusne fotografije po stanovanju obešene :xx!: :xx!: :xx!: Not even Ozzie Osbourne would put that in his bedroom :xx!: in baje ta ženska sploh ni Švedinja ampak z nekod drugje in samo živi na Švedskem pa dela sramoto tistemu narodu NA GRMADO Z NJO Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>NA GRMADO Z NJO :D hihi tako tako ironično se mi zdi tle se delamo take živaloljube, pol pa ko kdo mal ubija živali, bi ga pa prec na grmado hm i wonder if that makes us anybetter,.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Ne me narobe razumet ampak se moje mnenje zelo razlikuje od ubijanja živali za hrano (ker sem pač meat eater) pa do ubijanja živali za zabavo oz. za tovrsten namen ki ga zdej obravnavamo Mi ni do tega, da bi se živali po nepotrebnem ubijale in mučile zaradi stvari, ki so nam čisto nepotrebne v življenju (zlo nepotrebno se mi zdi recimo ravno to da bi mi slika mrtve miške visela na steni in bi zato mogla ena miška plačat z življenjem) zato ja pač bi take ljudi dala na grmado - brez slabe vesti! Bi pa v nasprotnem primeru ena krava nahranila veliko lačnih ust recimo in naredila neko korist s svojim življenjem...Sam to so take debate ki pač...ne vem imajo mesojedci pa vegetarijanci drugačne poglede zato brezveze da se spuščamo v neke debate o tem kdo je živaloljubec in kdo ne - jst vem da sem čeprav rada kak košček mesa popacam kdaj, sem pa absolutno proti kakršnemkoli nepotrebnem mučenju živali! If thinking like that makes us any better?I believe yes zato ker tisti ki ne razmišlja nič o tem najverjetneje tut ne bo svojga otroka nikol poučil da je nepotrebno ubijanje živali slaba stvar in jo bo ta vzel čist za samoumevno pa ne vem...ko bo slabe volje pa jo ne bo mogel kam dat bo mucka ki mu bo mimo pršel brcnil al pa ne vem to ko se zgodi ko imaš psiča pa prilaufa mali lump za tabo pa vanj zmeče celo pest kamnov - zakaj neki se tolk ljudi izživlja nad nedolžnimi živalcami - verjetn zato ker so bli zlo lepo vzgojeni doma...Matr vse bi jih na grmado poslala, četut vem da se nebi nč bolš počutila po tem, preveč je takih ljudi na svetu k jim ni mar za življenja nedolžnih bitij! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?b...;num=1096463645 :OO!: Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 kuuuuuuuulllllll....link je dober....tole bo treba v kapelco spravt...spet mal pozhivit sceno zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 http://www.siol.net/novice/default.asp?sit...305033017282826 ... pa te njihove 'svete vojne' razne :xx!: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 :xx!: :xx!: :xx!: Tole sicer vidla že dolgo časa nazaj.... zdej pa vidim na netu..... :xx!: A gre kera?? http://img162.exs.cx/img162/3706/27605masazamed5lj.jpg Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?b...;num=1096463645Vedno bolj ne maram ljudi. ooooo tole me je pa vrglo....... boge žvalce......sej ne veš ka bi reku Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 fak kok mi je slabo ratal... umetnost pajade Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/200...5211.php?Rxn=40 Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Kaj vse se bodo še spomnili! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Verjetno je cenejša tableta(ka), kot pa par m2 gume na odnos , sploh pa, če je ta slučajno, ne samo hippo, temveč tudi nimpho Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Jp. Verjetno bo to! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jp. Verjetno bo to! Najboljša kontracepcija je vzdržnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najboljša kontracepcija je vzdržnost Če živiš v samostanu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če živiš v samostanu! Misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misliš Vem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vem! Stanuješ v samostanu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.