free 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 HSE bo gradil blok 6, a mu manjka še 300 milijonov evrov aja... mogoce je to kratkorocno (?) edina resitev, glede na to, da v energetiko v zadnjih nekaj desetetljih nismo vlagali veliko. Trosili pa veliko prevec. Sicer pa, kje so soncne elektrarne!?? Postajamo zelo zadolzena drzava!? In kaksna je torej lahko prihodnost otrok!?Na območju Tobačne deset stolpnicImos načrtuje gradnjo 650 stanovanj in hotela, bližnji stanovalci pa opozarjajo, da bodo ostali brez dnevne svetlobeGroza. Profit profit profit.... cim vec stanovanj na cim manjsem mestu in prodat za bajne denarje. clovekovo pocutje pa je vredno 0! Pomeni se vec porabe energije (luci) kakor tudi vec svetlobnega onesnazevanja. Kje so regulative, nadzor!? Namrec vemo, da ze za Za javno razsvetljavo na prebivalca porabimo dvakrat več elektrike kot Nemci!Morda se le ta na manjsem prostoru zmanjsa, ampak se zato zveca potrosnja energije v stanovanjih, ki pa ni zanemarljiva. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 Če kdo ne bo mogel spat... Ples z Orionidi Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 ekobordel Za boljši svet je treba delat na vseh področjih! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 Za počitnice svojih članov, malo morgen, prej za vodilne.Dobra lokacija, koliko članov Semoličevega sindikata pa sploh ve za te hiške? Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 Tukaj naj bi bila slika.http://beta.finance-on.net/pics/cache_F0/F05DO_ukanc_hisa_zsss1_us.1256157106.jpg Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 Podtaknjenih 55 kil heroina?hm, tole... tumach!55 (petinpetdeset) K I L?! pa to je vec kot jaz tehtam!! Najboljs da se uvalim komu v prtljago za na kaksno eksoticno destinacijico (sej morda nou opazil)! Grozno, kaj jih caka...Samo sej so vedeli, tle nisem prevec prizanesljiva..ajde ne bi rekla malo, pa to bi res lohk blo podtaknjeno...ampak pr takih cifrah so pa moral vedet da no risk no fun.Ornk ga bodo naj*, najbrz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 Najboljs da se uvalim komu v prtljago za na kaksno eksoticno destinacijico (sej morda nou opazil)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 Kopi luwak, kava iz mačjih iztrebkovKaj vse se ponuja, kar ne morem verjet, da je tole resnično. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 Kopi luwak, kava iz mačjih iztrebkov hahaha, tole lahk mojim sosedom ponudim x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 Odstreljeni kmet Kozlajte, pljuvajte, ali kaj drugega po lastni presoji... :xx!: :xx!: :xx!: No ja... ...dopuščam celo možnost da je to sranje celo komu všeč... Štala slavnih Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 23. oktober 2009 Prijavi Deli 23. oktober 2009 Kopi luwak, kava iz mačjih iztrebkov x!x Ako tko dolazi u Hrvatsku nek mi se javi. Sad bar znam gdje ću ga vodit na kavu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 23. oktober 2009 Prijavi Deli 23. oktober 2009 Uh, tko bi znao što Hrvati žele. Teško je to reći. Ja bar nisam nijednoga Hrvata našla koji bi imao hrabrosti i "želudac" za popiti tu kavu, uključujući i mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 23. oktober 2009 Prijavi Deli 23. oktober 2009 S obzirom koliko je skupa, ne znam koliko ljudi bi si moglo priuštiti da je stalno (uopće) pije. I da li cijena govori o kvaliteti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 23. oktober 2009 Prijavi Deli 23. oktober 2009 Minnie & Strelka - ajde vaju častim kavo v Zagrebu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 23. oktober 2009 Prijavi Deli 23. oktober 2009 Minnie & Strelka - ajde vaju častim kavo v Zagrebu Mora da se šališ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Ne, ne, nisem je še pil, sploh ne pijem kave. Samo hotu sem bit prijazen, pa vaju počastit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Lijepo od tebe. Pa, kao da jesi počastio. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Okus po narančama? Ovu kavu stvarno netko može podvaliti, a ti misliš da piješ nekakve "voćne" kave. Možda su ipak najbolji "home made" napitci. Što je sigurno, sigurno je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Baš sam neozbiljna. Ja, inače, jesam ljubitelj kave, ali one klasične. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Pa ne razumem!!? Kkasna dualnost cloveska. Glede na to, da ljudje uzivajo meso, industrijsko mleko, GSO, zelenjavo polno pesticidov in ostalih strupov, plastiko, klor in obsevano hrano, hrano iz mikrovalovke, itn, je torej pac neka prebavno "nepredelana" kava v primerjavi povsem neskodljiva. O ukusu pa pac ne morem soditi, ker ne poznam. Ugibam pa, da je povsem vredu ukusa, glede an to, da ponujajo v restavraciji. Uh, tko bi znao što Hrvati žele. Teško je to reći. Ja bar nisam nijednoga Hrvata našla koji bi imao hrabrosti i "želudac" za popiti tu kavu, uključujući i mene. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Free, mislim da ljudi u slučaju ove kave polaze isključivo od ukusa. Mislim da nije stvar u škodljivosti ili neškodljivosti. Sama činjenica da je kava probavljena i posrana te izvađena iz mačjega dreka baš i ne zvuči previše fino. A kao kriterij finoće baš i ne možeš stavljati činjenicu da se prodaje u restoranu/kafiću. Kao što kažeš, o ukusima se ne raspravlja. Ljudi jedu/piju sve i svašta u svim moogućim kombinacijama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Free, mislim da ljudi u slučaju ove kave polaze isključivo od ukusa. Mislim da nije stvar u škodljivosti ili neškodljivosti. Sama činjenica da je kava probavljena i posrana te izvađena iz mačjega dreka baš i ne zvuči previše fino. A kao kriterij finoće baš i ne možeš stavljati činjenicu da se prodaje u restoranu/kafiću. Kao što kažeš, o ukusima se ne raspravlja. Ljudi jedu/piju sve i svašta u svim moogućim kombinacijama. ja.tudi mene ne bo nihče prepričal, da so zaščitene vrste ptic nekaj posebnega za jest. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 ja lepo to ....da me povabiš na kofi , za katero pravim že vnaprej, da se mi gravža... x:Dx Jah, mal sem baraba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 25. oktober 2009 Prijavi Deli 25. oktober 2009 Morda boste tudi Vi odkrili, če boste pozorni kar je odkrila ta gospa. Jaz sem malo pogledal doma nekaj plastenk in niti ene ni bilo, da bi v tistem trikotniku našel kako drugo številko kot številko ena. Povzeto z neta: V poletni izdaji brošure Skupaj za zdravje človeka in narave je nazorno opisano, kaj pomenijo oznake na plastenkah. Jaz vsega nisem vedela, zato bo mogoče še komu prav prišlo in sem zadevo skenirala in jo pošiljam. Sem pa danes dopoldne odšla v trgovino in se z brošuro v roki in očali na nosu (ko kakšna stara nonica) vrgla v raziskave, iz kakšne plastike so narejene vse »vabljive« plastenke, ki krasijo police naših trgovin. Stala sem tam pred policami, obračala plastenke »na glavo«, jih podržala pod močnejšo svetlobo…..Ja, hudo sem se morala potruditi, da sem lahko sploh kaj razbrala, saj so vsi ti podatki »varno« skriti na dnu plastenke in to tako, da se oznake komaj opazijo. Ojoj, sem se počutila kot v šoli, saj sem videla same enke (1, PET/E)!!! Le ena bela plastenka, v kateri je jogurtov napitek, Vitalinea, 390 g, je na dnu označena z 2 v trikotniku in napisom HDPE. Slika brošure je prevelika in se tukaj ne da objaviti. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.