Skoči na vsebino

Napoved za 40. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=40"][b]Napoved za 40. teden[/b][/url] - [b]27. september - 3. oktober 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Heh... ej, vceraj mi ni zneslo, danes pa - blokada... ni se mi dalo mislit pa lapat... :D
No, ampak ker mi pac lapanje ni problem... ;) ... ze nekaj pac nalozim. :P

ja, zmeden in odstekan, zabluzen in metuljast, a vseeno se kar - teden. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="darkblue"]No sam se je splačalo počakat, končno spet mal harmonije v odnosih, sem bla clo JAZ xrolleyesx x:Ix xrolleyesx nekam tečna zadnje dni. Se pravi se bo mal začela pomirjati zadeva, na cesti pa še kar treba pazit.

Od športa se bom pa za kak sprehodek več odločila, pa bo x;)x :palec: .

Kar v redu, Marsa [/color] x8Dx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Čiščenje v glavi, čiščenje na fizičnem in pa mentalnem nivoju :palec: ...pa eterična olja, poskušam si pričarati košček topline. Pa ne se kregat...me kar ma neki, da bi kr neki :vragec:
Promet je pa itaq v kurcšlusu zadnje dni.

:palec: kaj naj rečem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ja danes je v naših krajih noro, rešilec non stop opominjal nase, baje so bili v določenem trenutku vsi razpoložljivi, iz dveh mest na terenu....
hja, mam filing da bo tole tudi zame kar napet teden,...sicer pa, pustimo se presenetiti (mam filing da bolj kakšen planetek pri meni ruši, kot pa na splošno)
ah ja...

O, bejbe (in tipi) - jo, sicer se priblizujejo mrki in prihodnji teden bo nek saturn ali kako ze, tako da bo spet utegnilo bit kar crnogledo, zato bo zdaj 'se kar' (ipak bo mocen scip jutri)... a vsekakior - lahkotneje nekako...
Saj a nisi janja tehtcnia po ascendentu in Cosma ti imas pa Luno? :8):
No, to vam je pac bolj gud, po drugi strani pa se tega ne more obljubit - ni receno torej, da bolj gud - lahko samo pac bolj intenzivno, ker na tvoji luni oz. asc, soncu... deluje. :)
A v osnovi so vibre prijetnejse vseeno. :palec:

Picasso

Asc Tehtnica, Luna-dvojčki

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[color="darkblue"]Cosma, a ti si una vaga zraven x:Dx x;)x , jst tut ja ASc. tehtnica, Marsa, ti pa maš spomin, ampak teb so te zadeve itak logične, ne za piflat [/color] x:Ix x:Ix x:Ix :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='cosma' date='27. Sep 2004 ob 13:33']Asc Tehtnica, Luna-dvojčki[/quote]
ja, saj res, seveda, me je janja zmedla s svojo prisotnostjo v tejle zvezi. :D ;)

ja, janja, drugace ga imam pa kar (spomin). :D :P

Picasso

> [color="gray"]Dnevi so primerni tudi za organiziranje shodov, srečanj somišljenikov in > > > podobnega. Tudi zato pa lahko pričakujemo žal več (prometnih in drugih) nesreč.

> Ti dnevi pa so primerni tudi za umetniške in umske dejavnosti, kot tudi za šport (kot je npr. > (namizni) tenis, badminton, pa tudi šah in reševanje drugih miselnih ugank).[/color]
x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

:eek: a spet nc al kaj!
Nekak mi ne gre tole... x:px x:o)x x:Dx
No, ocitno sem pa tle sco - bolj me stiskas, hoces od mene, bolj jaz zakrknem in ne dam tega. x:px x:o)x

Picasso

Astro je ena sama velika l*bezen :2src:

Marsa, kot dodatek za sanjalico (btw. kje pa je bejba????) Lahko uvedeš astrin ljubezenski kotiček

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

xDDx x:px x:Xx
Ni blema, astra - vsaka zadeva rabi svoj cas in torej slej ko prej zavzame svoje mesto, ki ji je namenjeno v casu in prostoru. :palec:
Me ne skrbi in se ne mudi, a ko je pa ze govora... saj ves... potem pa blago posugeriram. x:px x;)x

p.s. ja, sanjalica... x?x xnckrivx :V: Jo pa po0gresam. tele njene fidbeke, ja, se dobr da imamo [i]vsaj[/i] x:px Astro. x;)x x:Xx xDDx

Picasso

[color="blue"]Hojla, prečekirano x^x

Zelo všeč tolele: "Zdaj je primeren trenutek tudi za popravljanje napak iz preteklosti in harmoniziranje odnosov. Nikakor zdaj ničesar ne izsiljujmo, bodimo strpni v pogovoru..."
A to zdaj, ker je gužva v Tehtnici, da smo mičken bolj prijazni in bolj sposobni pogladit stare napače?

Ampak...tistim, ki jim gre ta gužva preko Plutona natalno ni prav enostavno, še posebno, če ima ta Pluton več - kot + aspekte in če je bolj oseben, tistim se obeta spet kaka preobrazba. S tem, da še polna Luna na Plutonu[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Saj glih zato je pa tako bolj delikatno kot tudi bodo spremembe lahko temeljiteje, ker pa zracnega tolk momenta, se bo to dalo na tak nacin izkoristiti.
Po drugi strani pa kar nalasc sem izpostavila bolj ugodne, ker prihajajo res tezki dnevi, tedni... tako da zdajle se ne stiska toliko, se pa ze cuti, tale scip je ful mocen, pac...
Ze energetsko - os Oven - tehtnica - torej nekako jaz/ti... se pravi ne samo jaz, tudi odnosi, pa sirse, svetovno, ker je pac pluton v strelcu. In kar smo prej recimo zaletavo (oven) si skoraj zapravili, lahko zdaj z energijo sodelovanja in razumevanja (tehtnica) spasimo. x:)x :palec: sploh ker se merkur uleti (danes,cez 3 ure).

Picasso

Ja, saj se že čuti...stiskanje za vrat... xrolleyesx ...sem pozabila kako zgleda horoskop Slo...

pa tut osebno...še dobro, da sva s polno luno postali frendici...odkar sem jo preobrazila...jo prav z veseljem čakam...pa tut mal diplomacije mi bo prišlo prav, to ni moja močna točka...

Sem pa seveda spet vsa bulasta... xrolleyesx ...se nalivam s presličinim čajem...

Astra
Per aspera ad astra

'odkar si jo preobrazila'... x;)x x8Dx
Aha, si ubodla pol, pametno (preslico)...
Se celo jaz sem malo zabuhla (pa sploh nisem nagnjena k zatekanju) pa v primezu imam malo glavo.
pa pozabila sem poudarit post, se kar povrsno sem napisala tokratno, a saj pravim, delno pa kar malo nalasc, ker - kaj bom pa pol pol pisala? x:o)x x:px x:Dx x;)x
Jaz sem pa predvsem vznemirjena, a taka matasta malo... :o|o:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...