Skoči na vsebino

Napoved za 40. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' date='27. Sep 2004 ob 13:31']O, bejbe (in tipi) - jo, sicer se priblizujejo mrki in  prihodnji teden bo nek saturn ali kako ze...[/quote]
nekaj berem, da bosta v oktobru spet dva precej redka astro pojava... neki pentagram ali 'grand quintiles' ( x?x :inocent: )... prvi menda že ta teden, 1. oktobra.... a kdo kaj ve o tem?
Deli na socialnih omrežjih

Meni na kožo pisano Marsa. Joj, zdej se moram hitro nečesa domislit, kakšno odprto stvar, ki še čaka. Jebemo. Najbolje, da spet tistega za turizem pokličem.
Bom jutri, sredi tedna ravno, skratka, tale tvoj tekst pomaga.

Aha, pa še en mail bom napisal.

Hvala za polepšanje polno lunskih trenutkov.

Andres

[quote name='Marsa' date='28. Sep 2004 ob 12:17']...nalasc sem izpostavila bolj ugodne, ker prihajajo res tezki dnevi, tedni... tako da zdajle se ne stiska toliko, se pa ze cuti, tale scip je ful mocen...[/quote]
[color="green"]vem, da prehitevam, a gre za to, da bo mlaj na tvojo x;)x 13. 10. ojačan še z mrkom???[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

O, Stanka, sem videla prejle v temi mrk ze - od kje ti pa, da je 13.?
Spet kaksna kaj pisala (prepisala s kake USA strani, pa ni upostevala casovnega zamika - kot se je ze zgodilo xrolleyesx)?

Mrk je v cetrtek, 14. oktobra okol 5h zjutraj.
Ja, soncev - ko je na prazno Luno, je soncev, na polno pa je lunin.

ne zarad mene, Stanka, aspektov in energij ne gledam iz 'svoje perspektive', nikoli - ces, kaj je zame in to...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="blue"]ahaaaa, seveda, dopisujem si z eno ameriško astrologinjo in danes sem dobila en mejl od nje in sem zbrkala vse tole....... x:Ix
Hvala[/color]

[quote name='Marsa' date='1. Oct 2004 ob 09:54']ne zarad mene, aspektov in energij ne gledam iz 'svoje perspektive'[/quote]
[color="blue"]Mislila sem številko 13. zato sem napisala na tvojo trinajstico... [/color]

Mateja, nisem tega porajtala, veliki quintil pravis, morda, hmm, samo.... v Tehtnici so v 1. dekadi na 6 stopinjah 4 planeti - Sonce, Merkur, Mars in Jupiter.... Hm, moram malo pogledat... *
*Ja, res je, Sonce in Pluton tvorita ta redek aspekt - quintil, pravzaprav pa tudi Uran s Plutonom, no za te aspekte jemljemo manj orbisa, tale gre potem komajda se notri....
Morala bi si prav chart naredit pa se posvetit, takole na pamet in iz efemerid sem tole pac videla.
Imam pa betonsko glavo danes in komaj lahko zadovoljivo razmisljam, kamoli da zdaj pes quintile racunam (no saj sem jih, lohk da je kaj narobe x:o)x).
Hvala ker si povedala, kako pa so interpretirali ta pojav, tam kjer si to zasledila?

Contesa, kul, sam zmeda je bila pa tko a ne, kot se spomnim, upam da si vseeno uspesno spedenala! :vio:

Andres, me veseli, ko imas tak odnos do tega in to ze od samega 'zacetka' - odkar se te spomnim tu gor. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

oj, saj je kul Stanka, saj sem vedela, da je pac kaj taksnega, saj ti pravim, na ta nacin sem 'ujela' na lazi v bistvu nekoc ze nekoga. Tule.
Je pa majhna razlika, ti nisi pisala 12 napovedi cez cele strani (pa seveda vse 'narobe' zarad tocno tega enega podatka razkrinkajocega). ;)

Aja in potem si seveda povezala - 13 (saj si se Artisi 13-ico pripisala na naslovu :D ;)). :palec:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...