Sati 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Uf, Marsa, vedno bolj sem navdušena nad tabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ihh, zakaj le, Dolores... Seveda pa thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 sem pa bila malo 'razocarana', kje najprej opazimo, da nas ima nekdo zgoraj rad.Marsa to kar je vsakodnevno je isto...samo nismo pozorni, pozorni smo samo v ekstremnih situacijah..... Jaz to tako razumem, pač vsak mora svojo karmično nalogo opraviti, ali vsaj približati rezultatu...to, kar ti je bilo sugerirano ti je zato, da lahko svojo nalogo tudi v nadaljevanju izvršiš, da ne odideš preveč ali popolnoma iz smeri....čeprav stopničke po katerih boš hodila sama izbiraš, kakor tudi pot......Prav zato nam te informacije prihajajo, prav zato jih tudi začutimo in se po njih ravnamo, tu ni treba dokazovanja, to enostavno sprejemamo in je naše...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Uf, Marsa, vedno bolj sem navdušena nad tabo. Uf, kako sem navdušen na Doloresinim navdušenjem! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 sem pa bila malo 'razocarana', kje najprej opazimo, da nas ima nekdo zgoraj rad.pri cashu oz. da ni treba necesa placat.Dobr, da je že Tomaž nekaj napisal.Ali sem bil slučajno razočaran nad Marsinim razočaranjem?Ali bi šlo za dve različni vrsti razočaranja?Razočaranje je samo rezutat okoliščin, ki nas ne pripeljejo do predvidenega. Ko nekaj pričakujemo, pa se ne zgodi.Sedaj - ali je kriv dogodek ali naša pričakovanja?Ko sem bral raz..., sem takoj ugotovil, da mi pa dosedanja pisarija, razprava ustreza, zadovoljuje. Mene ni razočaralo. Ampak - hotel sem napisati, da nekje se pa mora začeti. Če ne drugače, pa pri denarju. Glavno je, da se ne ustavimo tam, in videti, kot praviš, še kaj drugega božjega.Pa še to je čustveno. Ko bi omenjali karmo, bi morali premišljevati še malo drugače. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Tomaz, ja saj stekam - imas tudi prav - nimam bit kaj razocarana nad tem, kako nekdo dozivlja boga.Ampak ravno zato sem dala v narekovaje.Pa to je bil pac samo moj komentar. da pa se bog javlja tudi skozi tole, pa zelo dobro tudi sama vem, ker sem 12 let gagala kot podnajemnik in so taka darila s strani boga (ki so seveda bila) bila jasno zelo dobrodosla.V zvezi z bogom pa s karmo pa se vsakic prepricam tudi ob obracunu LN donacij, torej tudi mene se seveda dotakne materialno.Ko sem rabila novo tipkovnico, mi jo je Bog poslal od janje. Pa zlo zlo zlo sem si zelela digitalca - pa sem ga dobila. Ampak sploh nisem bila v nikakrsnem prekrsku...kar tako... sem dobila... nagrada pac.kot je tudi to. In omenjas male stvari, Tomaz, jaz pa menim, da ravno za to v bistvu gre... ce bi vse male stvari vsakdanje opazil, bi ze zdavnaj vedel, da te ima Bog rad. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 sej včasih nam tisti tam zgoraj pošlje tudi osebo, ki nam pomaga v določeni situaciji, knjigo, katera nam v določenem trenutku odgovori ali pomaga, stavek, ki ga slišiš, prebereš, vse to so neke vrste pomoči od tam zgoraj... vem pa da sem imela pred leti takšno pomoč od zgoraj, da me ne bo nihče več prepričal, da ni res, toliko signalov na poti, pred potjo, samo, če nisi voznik, je včasih malce težje... ampak, če sedaj pogledam za nazaj, je bila pot zelo poučna, na srečo s srečnim koncem, kljub vsemu, za vse...na trenutke imam občutek, da me je angel zapustil,z namenom, da sama preplavam na drug breg, hkrati pa vem, da je vedno tu... zmešnjava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Že mogoče.....da nas ma rad.... Menim, da se pa veči del cajta za trebuh drži in krohota Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 marsa, piko, tomaz...ja sej...! razlika je samo v kontekstu...kdaj kaj bolj opazis, tudi, ce je malo...drugic pa velikih stvari ne...v bistvu ni bistveno kaj ali kdaj... vazno, da se zavedas tega, idealno bi bilo konstantno 100% zavedanje, ker pa ni tako ( vsaj pri meni ne ) je pa vsak moment, ko se tega zavedas, toliko bolj pomemben...pa ce je to oproscena denarna kazen, tipkovnica, ali pa razsvetljenje...oblika se spreminja, bistvo pa ne. lia....smeh je pol zdravja. vsaj! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 seveda, imate prav.O nakljucjih pa smo ful ze pisali, srecnih, usodnih, .... Moja napaka, popravljam 'razocarana' v >nekoliko presenecena<.Bo OK? Pa se seznamcic nakljucij. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Ko sem rabila novo tipkovnico, mi jo je Bog poslal od janje. Mene ima tudi en zgoraj svinjsko rad . -dobila sem vse potrebne izkušnje v otroštvu, da sem zvozila tam, kjer mi ogromno pomeni - preživela 2 totalki kot sopotnica brez ene same praskice - dobivam priložnosti priskočiti na pomoč meni ljubim ljudem (tako kot v zgornjem primeru tebe, Marsa) - zdaj z Omi mi je v zadnjem možnem trenutku prišepnil, naj jo odpeljem domov pokazat, v azdnjem možnem trenutku je bilo spremenjeno, da se obvešča mene... - odkrila LNF, ki mi podarja ogroooooooooomno krasnih ljudi in lepih misli, pa me vsak dan fila s prijetno energijo ........ Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Moja napaka, popravljam 'razocarana' v >nekoliko presenecena<.Bo OK? OK! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Uf, Marsa, vedno bolj sem navdušena nad tabo. Uf, kako sem navdušen na Doloresinim navdušenjem! Hm, sem pozabila napisati razlog? :o|o: Zato sem navdušena, ker nas tako lepo (kot mama Marsa) okara, da nič ne boli, da se zamislimo nad sabo, da pobrskamo po sebi, se malček izgovorimo in potem strumno nadaljujemo po ponujeni poti. In to mi je zelooooo všeč. Ali mogoče narobe razmišljam???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Čisto možno! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Čisto možno - kaj?Razlogi za navdušenje ali da se motim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 mene ma pa nekdo tam spodaj rad tam nekje pr nadmorski višini 50 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Čisto možno - kaj?Razlogi za navdušenje ali da se motim? Oboje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 ne vem s čim sem i zaslužila take prijatelje , ki jih imam...in s čim ljubezen , ki me osrečuje...mogoče sem nekoč , nekje storila (v prejšnjih življenjih ), kaj dobrega...Zakaj pa bi si morali to, da nas ima nekdo tam zgoraj rad, sploh z nečim zaslužiti? Meni se zdi, da nam to pripada, ker smo se rodili in živimo. Saj smo vendar del tistega, ki nas ima rad. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Saj smo vendar del tistega, ki nas ima rad. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Zadnje čase mam občutek, da delam prave stvari. Vse se nekako odvija tako, kot si želim. Tudi ko naredim kakšno neumnost, oni zgoraj nekako zrihtajo, da je vse ql. Primer danes: Se peljem iz Kočevja. Strnjeno naselje, omejitev 50km/h. Nekje od nikoder skoči na cesto policaj in me ustavi (zadaj pa sta bila še dva). Hoče dokumennte - mu dam, nakar mi pove, da sem v naselju, kjer je omejitev, kakršna pač je, peljal 85 km/h. Malo sem se v sebi zgrozil in ga vprašal: "In koliko sem "zaslužil"?"Odgovoril mi je, da bom predlagan sodnniku za prekrške in naj grem z njim na test alkoholiziranosti. Grem proti njihovemu avtu, dva kolega (policaja) pa mu nekaj pomigneta. Gre k njima in se vrne k meni, nakar sva v avtu opravila pijanski test (bilo je 0,0). Malo se mi je zdelo čudno, ker mi niso na radarju ali kako drugače pokazali, koliko sem vozil. Zato hočem malo potipati in vprašam, kaj lahko pričakujem pri sodniku za prekrške. Tipček pa odgovori:"To je zelo drago, ampak ti si srečen človek. Kolega je ponesreči zbrisal zapis tvoje brzine, tako da ti je ne moremo predočiti. Zato ne bo nič. Lahko greš." lalalaPravilno si postopal . Najbrž niso imeli radarja, pa so računali, da boš ti sčvekal kolk si vozil. Pa nisi. Pazi se teh kopsev, so preveč zviti, še posebej takrat ko folk misli da so glupi. Drugače tudi jaz verjamem, da me nekdo tam zgoraj varuje. Še posebej ko mi uspe doseči kakšno težko stvar, preskočiti oviro na poti itd. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Tomaz, ja saj stekam - imas tudi prav - nimam bit kaj razocarana nad tem, kako nekdo dozivlja boga.Tole je pa čist mimo. Ne razpravljamo globalno o tem, kako nekdo doživlja Boga, ampak o tem, kako nam srečna naključja pomagajo, kadar delamo "prave stvari"(kar je vse skupaj tudi v božji domeni). Ekstremni situaciji sta le dve - delaš prave stvari ali pa jih ne delaš (ostalo je pač nekje vmes). Kako se to preslikava v vsakdanji lajf, pa se vidi npr. tud iz enga (menda italijanskega) pregovora, ki pravi: "Sreča je kot krava, ki nekomu skoz kaže ksiht, drugemu pa rit." lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Moja napaka, popravljam 'razocarana' v >nekoliko presenecena<.Bo OK? OK! O.K. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Zakaj pa bi si morali to, da nas ima nekdo tam zgoraj rad, sploh z nečim zaslužiti? Meni se zdi, da nam to pripada, ker smo se rodili in živimo. Saj smo vendar del tistega, ki nas ima rad. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tomaz, ja saj stekam - imas tudi prav - nimam bit kaj razocarana nad tem, kako nekdo dozivlja boga.Tole je pa čist mimo. Ne razpravljamo globalno o tem, kako nekdo doživlja Boga, ampak o tem, kako nam srečna naključja pomagajo, kadar delamo "prave stvari"(kar je vse skupaj tudi v božji domeni). Hvala za razlago, o cem sploh debatiramo. Cist mimo se ti zdi?ja, saj - jaz sem bila pa 'razocarana' - oboje je pa subjektivno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Vse je res. Vendar je pa res tudi to, da se malček bolj trudimo takrat, kadar se nam zdi, da bomo za narejeno nagrajeni. Če imamo znotraj sebe zapisano pravilo v smislu "kar se seje, to se žanje", je motivacija kljub vsemu vsaj za trohico večja, kot če živimo v prepričanju, da nam bo vse dobro padlo z neba.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.