Skoči na vsebino

Nekdo tam zgoraj me ima rad

nosorog

Recommended Posts

Uf, kako sem navdušen na Doloresinim navdušenjem! x^x

Hm, sem pozabila napisati razlog? :o|o:

Ali mogoče narobe razmišljam???? xrolleyesx

Ti še kar naprej razmišljaj, veliko opazuj, predvsem pa ne izgubi - navdušenja!

Ko smo že pri avtomobilsko/denarnih temah -

pred leti sem s prijateljem enkrat na teden popil malo več vina v njegovi oštariji, ki je zelo blizu obvoznice. Logika je bila taka - samo 200m do obvoznice, tam ne ustavljajo za pihat ... ko se enkrat peljem okoli ene zjutraj sam samcat po cesti, skoči iz nikoder (kot bi rekel Nosko) policaj z loparjem in ga dvigne (lopar) v tistem, ko pripeljem mimo. Ali je zamudil, zakaj je čakal? Šele takrat sem opazil da je se je za menoj skril en avto ... mogoče je mislil (kot včasih mislim jaz) da bodo ustavili prvega?

Ampak tako je življenje. En del ga je materialnega, zato povezanega tudi s kešem. Nima smisla, da ga ignoriram. Ne smem samo mimo tega, da mu vedno preverjam, popravljam, prilagajam svojo ceno. Trenutni situaciji. Novim razmeram. Eno razmerje med materialnim, duševnim in duhovnim moram ohranjati. Da se ne izgubim v kaki nematerialni dimenziji...

Fino je videti kako povezavo med dogodki. Pa je včasih samo navidezna, mogoče je v resnici zares ni, pa mi samo mislimo tako. (drugače sploh ne bi bilo paranoikov na svetu...) Kaj je res in kaj ni. Kaj ji umišljamo. Ampak dokler ne začnemo gledati na dogodke malo drugače, dokler se ne zavedamo, da je dimenzij več kot 4, bomo težko začutili še kako drugo kot snovne 4.

Ta hip sem se spomnil na nekaj, kar me je zabavalo v premišljevanju. Zvečer se je kaka ulična svetilka prižgala ali ugasnila tisti hip, ko sem šel pod njo. Ali je to naklučje ali kaj? Če ni, kdo je zadaj, kak prijatelj (ki je že mrtev)? Ravno ta ugibanja so fina... pa je vseeno, če si na koncu rečeš - možno je vseeno, da sem si samo umišljal. Ampak tudi če sem si, je določen namen - premišljevanje o nekem drugem vzporednem svetu, ali pa o nekih dimenzijah, ki jih ne zaznamo (fiziki uporabljajo za svoje teorije 10-11 dimenzij, da se dajo opisati skoraj vsi fizikalni zakoni). Pa sem spet pri tam. Ker se je zgodila taka miselna povezava zaradi prižiganja in ugašanja luči, ne morem reči, da so bila naključna. Če niso bila naključna, potem ... ali se lahko povrnem na začetno premišljevanje?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 69
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ampak tako je življenje. En del ga je materialnega, zato povezanega tudi s kešem. Nima smisla, da ga ignoriram.

Točno tako. Tretjino življenja zabijemo za to, da (vsaj 80 % ljudi) delamo stvari, ki nas ne zanimajo, a jih moramo delati, saj z njimi zaslužimo potreben keš za preživetje. Zato mu (velikega) pomena ne moremo odrekati.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ampak tako je življenje. En del ga je materialnega, zato povezanega tudi s kešem. Nima smisla, da ga ignoriram.

Točno tako. Tretjino življenja zabijemo za to, da (vsaj 80 % ljudi) delamo stvari, ki nas ne zanimajo, a jih moramo delati, saj z njimi zaslužimo potreben keš za preživetje. Zato mu (velikega) pomena ne moremo odrekati.

lalala

:palec: :palec: :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

... potreben keš za preživetje. Zato mu (velikega) pomena ne moremo odrekati.

Resnicno, se strinjam. :palec:

Sama mu pomena ne odrekam, prevelikega pa mu tudi ne pripisujem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hmmm, hvala Piko. Pravkar sem s tvojo pomočjo doživela razsvetljenje.... x:Dx x:Dx x:Dx

'Razsvetljenje' ni stvar, ki si jo želim sam ... x;)x

Predpona RAZ- ni obetavna, ker je nekaj dokončnega.Biti razsvetljen - si kakor zvezda supernova,

zasvetiš na vso moč, potem pa svetlobe ni več, je ne potrebuješ več...

... potreben keš za preživetje. Zato mu (velikega) pomena ne moremo odrekati.
...Sama mu pomena ne odrekam, prevelikega pa mu tudi ne pripisujem.

Nobeni stvari nima smisla posvečati preveč pozornosti, tudi astrologiji ne... x;)x

se ti res zdi, da se ji prevec posvecam? :eek:

Oz. da pac prevelik pomen vidim v tem? meni se sploh ne zdi, zdi se mi pravzaprav celo, da sem prav pri sebi pravzaprav, ceprav morda res zgledam odstekana. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

se ti res zdi, da se ji prevec posvecam?  :eek:

Oz. da pac prevelik pomen vidim v tem? meni se sploh ne zdi, zdi se mi pravzaprav celo, da sem prav pri sebi pravzaprav, ceprav morda res zgledam odstekana. ;)

Ne, ne, ne! Navedel sem zgolj kot primer! x:Dx x:Dx

Hihihi, en ponedeljkov :vragec: ;

saj res, ali komu izgledaš odštekana? :eek:

Kaj pa pomeni - odštekan?

(da nisem morda tudi jaz?)

Ti si ziher, sam ti ne zgledas. :D

Jaz pa sem tudi, in tudi zgledam. :D

... vendar nisem pa tolk kot prvi hip zgledam, kar pol enkrat ugotovis, no ko pa to ugotovis enkrat, pa pravzaprav nisi vec ziher, a samo zgledam ali tudi sem. :D

S frendom (ribo x;)x x:px) sva se vedno hecala, ko sva se srecala, na to foro; namrec 1x mi je rekel, joj marsa, tebe je tolk kul srecat, k vidm, da je en se bolj odbit kot jaz, sama pa sem bila iskreno zelo presenecena, ker tocno taksno mnenje sem jaz imela o njem. x:o)x x:Dx x:px

Sam on ima luno v kozorogu in asc v devici, jasno da se mu zdim odbita. ;) :D :P

V resnici je pa on, hehe. :vragec: x:px x:Dx x:o)x x;)x

Picasso

Hmmm, hvala Piko. Pravkar sem s tvojo pomočjo doživela razsvetljenje.... x:Dx x:Dx x:Dx

'Razsvetljenje' ni stvar, ki si jo želim sam ... x;)x

Predpona RAZ- ni obetavna, ker je nekaj dokončnega.Biti razsvetljen - si kakor zvezda supernova,

zasvetiš na vso moč, potem pa svetlobe ni več, je ne potrebuješ več...

Supernovo samo mi dojemamo kot nekaj dokončnega...

Čas je relativen....v mojem svetu...

Thx Piko, tudi tebi želim lep dan... :palec:

sem se vozila danes zjutraj okrog 2h iz gorice v ljubljano...sem bila cisto unicena,

megla, vsa sem skupaj lezla. sem si okno odpirala, ker mi ni vsec ta obcutek, ko cutis, da postajas zaspan na cesti...

pa zmeraj vec megle je bilo.

sem ravno razmisljala, ce bi se ustavila in sla napravit par pocepv in se malo skloftat in polit z mrzlo vodo,

zelo sem si zelela, da bi se zbudila, da ne bi rabila tega vsega...pa da ne bi bilo toliko megle...

NAENKRAT se je vsa megla dvignila z moje strani ceste, cisto cisto je bilo nad cesto, kot bi potegnil crto po ograji na sredi ceste, vse se je videlo (kolikor se pac da par dni pred mlajem...) ...in bila sem totalno budna.

:wOOt: x:Xx xcivx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

• 1 month later...

vceraj sem dobila klic od prijatelji ce v stiski, zelela se je pogovorit o necem v miru pri meni doma.

zelo skrivnostno vse skupaj, se zmenim, seveda, cakam, pride ob sedmih.

ob sedmih pride ona in se 6 ljudi, z darilom za rojstni dan - novo televizijo zame xcivx xcivx

najbolj cudno je bilo, ker sem ravno kaksni 2 minuti prej nekako 'razmisljala' o tem, o tocno tem!!!

kar neki fles sem imela in sem ga v bistvu VIDELA malo pred dogodkom, postekala pa med dogodkom samim. mater sem bila brez besed....

in TOCNO na teh 7 ljudi sem mislila, da jih zelim povabit na vecerjo, jih spoznat v bistvu, ker se ne poznajo so vsi moji prijatelji iz razlicnih virov, pa sem si mislila, da bi si bili vsec...

in so oni ugotovili to zgleda sami od sebe x:Dx

v glavnem, noro!

sploh tole vse, zadnje case, rabim pralni stroj, me poklice se isti teden prijateljica, ce ga rabim slucajno.

rabim TV, jo dobim v roku 10 dni.

bom zacela biti previdna s svojimi zeljami...da se ne zbudim slucajno kje drugje nekega jutra :wOOt: x:Dx

potem sem jih peljala na en drink, in igra tam en godalni kvartet, naenkrat zacnejo igrat nekaj totalno utrganega, spicim uha - in igrajo romunsko muziko, ki je meni totalno vsec!!! violina, celo, harmonika, kitara, viola...o ja!!!

mislim, sansa, da dobim romunski folk zur v enem x lokalu na en x dan...super je vse to!

nekdo zgoraj me ima rad ... vsaj nekdo spodaj tudi :vio:

kako je lepoooooooooo

poznat take ljudi, se mi kar rola,

pa ni fora v TVju, ampak v celi akciji...no, tudi tole ni zanemarljivo:

zdaj ko imam civilizacijo lahko koncno spremljam dokumentarce o divjini x:Dx x;)x

danes je lep dan.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>

zdaj ko imam civilizacijo lahko koncno spremljam dokumentarce o divjini x:Dx x;)x

danes je lep dan.

:palec: x:Dx uživajčkaj

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...