Skoči na vsebino

Jaz, voznik začetnik

Kalista

Recommended Posts

Če sem prav poštekala, imamo novo voznico začetnico :palec:

Aiwa, želim ti veliko prevoženih kilometrov brez nezgod ali drugih nevšečnosti! x:)x

Čestike Aiwa :palec: :palec:

pa sreče na cesti x:)x x:)x x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Se tudi pridružujem, čestitkam Aiwi še enkrat. Sem že nekje napisala, se mi zdi, da v dnevniku, pa naj bo še tu v temi namenjeni temu.

x:Xx :palec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

.. saj res, Aiwa, iskrene cestitke za opravljeni izpit (totalen dosezek, bravo :palec:) in prijetne vozniske kilometre in pa predvsem SRECNO in VARNO voznjo! xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Ix ful hvala vsem. zdej se šele začnem učit. sem včeri mami pelala okol.. no ene dvakrat sem mislila da bo kr iz avta vn skočila... pa je preživela. x:Dx x:Dx sploh ni treba dat dnarja za gardaland sam h men v avto jo popokam pa gremo :inocent: :palec: x:Dx

Zdej se morm najprej našga avta navadit, da bom pol lohk druzga nabavla in se bom mogla še tistga navadit x:Ix x:Dx . je čist drugo ko se v drug avto vsedeš... servo je tko k more bit... šaltunga gre normalno tja k more it ne pa da se petkrat zatakne... gas nč ne šteka... (sm mogla v avtošoli z nogo popravlat od spodi sem ga mogla gor potisnt k se je zašteku...) no tko da je ful bolš... sam tud bl leti tale naš. :palec:

mam pa en mičken treme zdej k morm sama vozt brez inštruktorja da bi pazu name in mi govoru kje morm zavit... :8):

spet se mi je na bolš poslabšal

JA TE razumem, sm tut jest se zacetnik, sam se en mesc pa bo dvei leti, sam lej, zakon prav, da dve let ne smes sama vozit, lahko vozis v spremstvu, ce pa se odlocis, da bos sama vozila, pa bo treba placat mau vec zavarovanja zarad osebe zacetnika. jest pa nevem kak kj palicaji ustavljajo zarad tega,ti ni nobedn povedu tam v avtošol, ..
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

:eek: :eek: o čem ti to? kakšno zavarvanje? če sama vozim. čak men ni noben nč povedu. sploh ne vem o čem zdej ti to....hm... dej mal razlož.

grem kr mal po netu zbrskat... sam vseen mi razlož k mi čist nč ni jasn. a ni zavarvalnina večja k avto nabavš... te prvi 2 leti. nč pa ne vem o nobenem spremstvu. halo?! dam 2 leti okol folk vozila al kaj???

aha. men se tud tko zdi. ja to bo bl verjetno. to sem pa tud nek prebrala... neki v tem stilu sam nisem bla lih pozorna, k ta leta so že kr za mano... tko da mislim da men ni treba zdej druge okol vozit. lih v tem je fora da mam izpit, da grem lohk kamr mi paše tud če drugi nimajo cajta...

<{POST_SNAPBACK}>čak, čak, Buda, a ni to za tiste, ki delajo vozniškega pri 16., kot po ta novem lahko? Mislm, da morajo oni potem dve leti v spremstvu polnoletnih vozit...

Tako je ja, če pa nardiš izpit k si polnoleten pa ni nč treba v spremstvu kogarkoli vozt.............razen, če te je strah

When Something Bad Happened To You --

** First You Thing Is ME...........................

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...