Brezo 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Ne bluzite. Božiček z veliko ali majhno- nema veze. Važno je da Božiček prinese darila. In če je med njimi tudi kakšna vreča denarja ali zlatih palic še tolk boljš. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Ne bluzite. Božiček z veliko ali majhno- nema veze. Važno je da Božiček prinese darila. In če je med njimi tudi kakšna vreča denarja ali zlatih palic še tolk boljš. Tudi može kakšne delnice... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 ... ze 100 let nisem bila v tej temi... ja, po novem je Vi/Vas z malo: vi/vas. pri primerih 'bozic', 'bog'... ipd. pa si sama pridrzujem osebno opredelitev/izraz: Bozic, *Bog*... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 delnice ...hjm tukaj se pa vzdržim trenutno Kaj se mene tika, svobodno povedaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Pri uradnih spisih se držim vseh pravil. Kadar nisem prepričana, vprašam Mysti (ja, uboga Mysti). Ko dobivamo prošnje za delo, mi je nadležno, če pišejo "vi in vam" z veliko začetnico. Ni potrebno, saj nam z drugimi stvarmi pokažejo spoštovanje in to je več kot dovolj. Sicer pa nihče ni tak, da bi zaradi tega odklonil intervju, če je na podlagi CV-ja ustrezen kandidat za razgovor.Prošnje so zelo smotana stvar. Na živce mi gre predvsem dolgovezenje. Nauči se napisati CV, ostalo te bodo pa itak vprašali. Jaz sem prav vesela, da imam Mysti. x:Dx Pa še eno prijateljico, ki mi popravi napake v nemščini. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Božič se vedno piše z malo.Razen če je prva beseda v stavku. Hvala Mich , pravzaprav se človek komaj znajde.V italijanskem jeziku so velike začetnice skregane z zdravo pametjo;-imena narodov-z malo :xx!: Prav je biti na tekočem . Tudi, da se razjasni, kdaj raba Vi, Vas- vi/vas.Na jetra mi gre, ko dobiš maile, kjer ni ločil in se vse piše z malo začetnico :xx!: , tudi osebna imena Enkrat dobila eno vizitko, tip je imel napisana ime in priimek z malo , hud uradni naziv Vice President and Chief Executive Officer , (jeeeeeeeeeeebote titula) pa tako, kot sem napisla. iz serije- ko je kozel hotel napredovat v osla Ne bluzite. Božiček z veliko ali majhno- nema veze. Važno je da Božiček prinese darila. In če je med njimi tudi kakšna vreča denarja ali zlatih palic še tolk boljš. Ima, ima vezo. Tole je rubrika za pravilno in čim boljšo rabo našega dragega jezika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Strelka, prav si me ustrečila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Kaj se mene tika, svobodno povedaj. jaz te tikam...ker sem na forumu , si mi domača ...npr kot prijatelj. SSKS...Pomoje je hotla rečt, da kar se nje tiče, lahko brez zadržkov poweš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 SSKS...Pomoje je hotla rečt, da kar se nje tiče, lahko brez zadržkov poweš Ja, to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 ..pri Janku že drugič berem tole kratico SSKS kaj je to Je to mogoče- Sramik Sayahata evam Kalyan Sansthan a tist sramik sayahata pa to... pomeni sveti Janko? SSKJ=smejem se ko swina, kar bi samozvani ljubitelji slovenskega jezika prevedli v LOL Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 uf vidiš ... to je pa to...nisem te prav razumela Torej tole: Kar se tebe tiče naj ti povem brez zadržkov.Ok ... čeprav spet ne vem kaj pomeni ...ustrečila Je morda tole : osrečila , te razveselila.. pa to tud ne vem ..pri Janku že drugič berem tole kratico SSKS kaj je to Je to mogoče- Sramik Sayahata evam Kalyan Sansthan Ja, ja, razveselila. a tist sramik sayahata pa to... pomeni sveti Janko? SSKJ=smejem se ko swina, kar bi samozvani ljubitelji slovenskega jezika prevedli v LOL SSKJ bi trebala biti kratica? Meni se zdi ta ti zadnja črka ne odgovara. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Ima, ima vezo. Tole je rubrika za pravilno in čim boljšo rabo našega dragega jezika. Če me spomin ne vara so mene učili pisat Božič in Božiček z veliko. Je pa res da vsake par let nekaj spreminjajo pri pravopisu. In če nisi glih učitelj ali nekje v javni upravi oz. na takem mestu da moraš poznat tudi pravopis, pač ne slediš dogajanju. Sem pa približno dve leti nazaj spet gledal SSKJ ker so kao spreminjal pravila pri lastnih, zemljepisnih,...imenih. Pa mi novosti niso glih šle najbolj v glavo. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 SSKJ bi trebala biti kratica? Meni se zdi ta ti zadnja črka ne odgovara. ok. lahko tudi... smejem se kot janko pojma nimam ... samo nekje si že tole kratico napisal ....pa ne vem no ...tole je net ven vrgel ja. sej jo včasih uporabim. sam pri sebi v posmeh mnogim, ki... ni da bi goworu tud tlake sm glih tele dni nekej na hitr reku o tem. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 pa narekowajou ponawad tut ne jebem (preweč dela z njimi , pa itaq jih noben ne pogreša )vidiš pa tut use ma bejž u tri pi???ke krasne A to je bil post: jebeš ti pet minut za lepši jezik, sam da smo sami sebi v veselje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 A to je bil post: jebeš ti pet minut za lepši jezik, sam da smo sami sebi v veselje. wwwaaauuuu.... sploh nism wedu, da ma en izi irc loh tut take globoke razsežnosti torej: če maš pet minut cajta(in zdrave roke), si komot sam sebi v veselje tut brez jezika pa zato useen nisi šip šeger. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 wwwaaauuuu.... sploh nism wedu, da ma en izi irc loh tut take globoke razsežnosti torej: če maš pet minut cajta(in zdrave roke), si komot sam sebi v veselje tut brez jezika pa zato useen nisi šip šeger. Teli izi irci majo lahko tak efekt kot kakšen koan. Sam ti vedno manj ircaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Teli izi irci majo lahko tak efekt kot kakšen koan. Sam ti vedno manj ircaš Koan ni nujno klofuta. Tudi rit v sodelovanju z eno tujo roko lepo zapoje Ircam pa tko kt solim. po okusu in občutku Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Koan ni nujno klofuta. Tudi rit v sodelovanju z eno tujo roko lepo zapoje Ircam pa tko kt solim. po okusu in občutku iskrenost je zlata vredna. Resno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 iskrenost je zlata vredna. Resno. Če misliš resno, pihni in travica bo zaigrala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Če misliš resno, pihni in travica bo zaigrala A pol bo mel Tofsi končno mir? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 30. december 2009 Prijavi Deli 30. december 2009 Kar niti ni tako nenavadno in je sploh v kontekstu glede na to, da so bili jezuiti med prvimi (in s tem v navdih), ki so se šli samoupravljanje in to sredi afrike. Kar spet ni tako nenavadno. Pač, dežela priložnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. januar 2010 Prijavi Deli 20. januar 2010 dost podobno je z upravljaVci in braVci Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. januar 2010 Prijavi Deli 20. januar 2010 A mi lahko kdo od vas ponosnih Slovencev ljubiteljev enega najbolj težkih bosenskih dialektov na svetu razloži, kako naj tujcu in sebi objasnim zakaj imamo ; volilna pravica, volilna komisija, volilni zakon, ter voliVec, a zato ker je Jusuf Toporišić Abdullahov sin vstal na levo nogo, al je kej druzga na stvari?Sej ti ni treba tega razlagati. V pravopisu je volilec.Jusuf pa ni bog (pa tudi če bi bil ...). Mirno se ga lahko ignorira. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 20. januar 2010 Prijavi Deli 20. januar 2010 V Padovi sva občudovala jezik svetega Antona. To je bil najlepši jezik, ki sva ga kontemplirala več kot 5 minut. Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 A kdo ve, zakaj novinarji ne sklanjajo vseh samostalnikov?! Vedno več prispevkov je takšnih (in še hujših): "Ameriško zvezno državo Kalifornija so zajele močne nevihte ..." A ni pravilneje "Ameriško zvezno državo Kalifornijo so zajele močne nevihte ..."? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.