aakhut 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 hvala bogu....deb mi pa usak krokodil misli brau :xx!: No, manj jih je kot oslov to je zhe res...sam deb pa ker osla pokopu 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Ja...uciteljica...samo popravljat si je nisem upala.... mi je bilo pa tako "mim", da sem si ful zapomnila... Jaz pa sem zaradi tega, ker sem popravila učiteljico glasbene vzgoje v 1. letniku, dobila ukor! Se je razkurila na ene sošolke, ki so klepetale, in jim je rekla: "Če ne boste tiho, boste šle čez vrata ven!" Jaz pa: "Kaj čez ali skozi?" Potem pa je mene nagnala ven, me vpisala v dnevnik in predlagala ukor, ki sem ga res tudi dobila! :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 LDS LDS LDS ??? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 A veste, kaj po Toporišiču pomeni VLEČKA?Da vidim, če kdo ve. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Najbrž ne svečani del oblačila.... ...ugibam.....ženska, ki nekaj vleče Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja kod slovenštine ne razumem dvojine Kak to ide Vasdva ili dvojica Onidva, jadva, tidva ili midvojica Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja...uciteljica...samo popravljat si je nisem upala.... mi je bilo pa tako "mim", da sem si ful zapomnila... Jaz pa sem zaradi tega, ker sem popravila učiteljico glasbene vzgoje v 1. letniku, dobila ukor! Se je razkurila na ene sošolke, ki so klepetale, in jim je rekla: "Če ne boste tiho, boste šle čez vrata ven!" Jaz pa: "Kaj čez ali skozi?" Potem pa je mene nagnala ven, me vpisala v dnevnik in predlagala ukor, ki sem ga res tudi dobila! :o|o: Pri Obrambi (srednja sola, se pomnite, tovarisi?) je prfoks tulil, Mars van, pa izadji... Moja stara mama je bila fenomen za slovenscino... (nikol ni prebolela, da ni mogla studirat) sva je peljali domol v Sisko, pa iz avtobusa vidi SLON SLASTICARNA na tabli napisan...greva pri Figovcu dol, pa peske nazaj....Boh pomagaj, kako so jo poslusal In mam po njej, verjetno, da na trgu kar naprej popravljam prodajalce, da so slive SLADKE in ne SLATKE...brrr P.S. Manca se ravno sedaj uci sklone in sklanjat je morala STOL... pa sva pri orodniku se hecale, ko nama ni nic padlo na pamet, kaj bi s stolom pocel Z elektricnim stolom, smo se znebili uciteljice... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Opozorilo lastnikom psov na Fužinah OPOZARJAMDA NE VIDIM PASDA SE POSERE PREDATRI IŠPEKCIJU BOMPOKLICO NESRAMNISTE Bi prpopala slikco gor, pa sem računalniški analfabet... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Najbrž ne svečani del oblačila.... ...ugibam.....ženska, ki nekaj vleče Pesha, zelo blizu si! OK, povem rešitev. Baje (tako sem slišala iz neuradnih virov ), da VLEČKA pomeni... "pompin". Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 JA ,TAMARA, SM TO TUT JEST SLIŠAU. so se smejali potem za mizo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Par let nazaj nam je rekla prof., da kmalu ne bo več v rabi številka, pač pa števka . Sam jaz tega nisem še nikjer opazila...Hja, lahko ti povem, da se že kar uporablja! Marsikateri prfoks v marsikateri šoli (vsaj v Ljubljani), to uporablja! Aja, pa by the way; števke so od 0 do 9, kar je pa več od 9, so pa cifre! Vse to po Toporišiču, ki bi mu marsikateri slavist najraje zavil vrat, (da učencev niti ne omenjam), ker se ima frajer za očeta slavistov in slovenskega jezika!Iti po stopnicah.......=> Razstopničiti.......(tudi po Toporišiču) Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Iti po stopnicah.......=> Razstopničiti.......(tudi po Toporišiču) [/b][/color] To me pa zezaš! Ne, prisežem, da je resnica! Se pa strinjam, da je neumnost vse skupaj! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Iti po devicah.......=> Razdevičiti.......(tudi po Toporišiču) [/b][/color] To me pa zezaš! Ne, prisežem, da je resnica! Se pa strinjam, da je neumnost vse skupaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Po novem, se ne reče več=> Črni Kal, ampak Črni Kau! In ni več Col, ampak Cou! Itn,.....je blo zadnjič po TV, he, he,... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hja, baje, da domačini že od nekdaj tako govorijo in morda je zato zdaj tudi uradno tako! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Seveda, zakaj pa ne! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Ena moja frendica je vedno govorila čez namesto skozi (čez okno), pa helihopter namesto helikopter pa enkrat je rekla buzostrelka namesto brzostrelka Pa včasih, ko jezik prehiteva misli... pojdi v knjigo po predal...daj žep iz rok...Jaz sem pa vedno visela komu za vratom...tu manjka j, to se piše narazen, tja daj vejico... včasih sem čisto živčna, ko berem kako knjigo, pa je notri polno pravopisnih napak :o|o: Par let nazaj nam je rekla prof., da kmalu ne bo več v rabi številka, pač pa števka . Sam jaz tega nisem še nikjer opazila...I ja imam en tak velik helihopter kod sebe Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Ja OBA TROJA VAN KO KLEPETALA, je naša prfoksa za biologijo men rekla Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Po novem, se ne reče več=> Črni Kal, ampak Črni Kau! In ni več Col, ampak Cou! Itn,.....je blo zadnjič po TV, he, he,... In ce ti kaj ni vsec, ne reces kurc, ampak qrc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Po novem, se ne reče več=> Črni Kal, ampak Črni Kau! In ni več Col, ampak Cou! Itn,.....je blo zadnjič po TV, he, he,... In ce ti kaj ni vsec, ne reces kurc, ampak qrc. Ali pa pi.da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Ali pa pi.da 3.14 ZDA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 nam je rekla prof., da kmalu ne bo več v rabi številka, pač pa števka . Sam jaz tega nisem še nikjer opazila...števka je že nekaj časa v rabi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Tale tema je full kul, mislm stariiiiiii . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 dou sm spAdnu, zdej grem pa nazaj guor, pa mal duoal Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.