Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ja vejica manjka, ne. vsaj meni posluh tako pravi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 jaz vejice delam, kjer hočem, pa mi noben slavist ne more dokazat nasprotno.. my point being it takes a slavist to be a slavist.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 ja, tja spada vejica. se mi zdi, da tako je.jaz tudi dajem vejice, kamor se mi zdi ... kljub "izobrazbi". ja, bom še malo naštudirala pravopis. sicer je pa tako ali tako tudi kar nekaj dvojnic in dvomljivih primerov ... v slovenščini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Mislim da ne. Ker nekdo, ki napiše vem in zakaj v istem ne more imeti pojma o tem, da ve da ne ve. Ker je to absolutno: ne vem. Takrat ne sprašuje zakaj? Če pa ve, potem tudi ni zakaj-a... Pa seveda bluzim Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 sicer je pa tako ali tako tudi kar nekaj dvojnic in dvomljivih primerov ... v slovenščini. pred ki, ker, ko, da, ce...vejica skace...potem se pa spoznal kruto resnico, da je vcasih tudi pred "in" in ja, v tistem sloganu tudi po moje manjka vejica....(se dobro, da mi NKBM posilja samo opomine in groznje in posledicno ne sledim reklamnim akcijam, ampak vse, razen ispiskov mecem v kos ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Počakaj ..mogoče bo kakšen link padel... hecam se.... jaz pa ne http://bos.zrc-sazu.si/sskj.html http://www.ronaldreagan.com/forums/images/smilies/angel.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 mayan, moje pisanje na forumu nima veze. Mislim pa, da bi morali v oglasih, po TV in javnih glasilih uporabljati knjižno slovenščino in konec!Tako pač mislim. Če se ne strinjaš tudi prav, ampak kdo bo tole zagovarjal, če ne prof. slovenščine, aneda? Ti lahko uporabljaš ali ne uporabljaš vejice, kakor ti je ljubše ... na forumih je itak komunikacija svobodnejša. Kar pa ne pomeni, da me ne morejo zmotiti nebom, nevem, nebi. Saj se strinjam, Mystica Res. Pri sebi pa sem opazila, da enostavno ne morem preko tega, kar se je Janezek (that would be me v tem primeru) naučil, četudi narobe. Recimo vztrajno delam ena in taiste napake, pa prav skušam zavestno pomnit, da naslednjič ne bi nardila isto, pa nekak ne gre.. Če smo pa že pri tem, a se vam tud zdi, da pogovorno slovenščina ful trdo izpade recimo v filmih. Enostavno ni sproščenosti. Stari filmi so ful nekaj drugega, ker so bili poetični na nek način. Ampak novejši pa trdota. No go, hm. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 zgleda. ne vem, kdaj misliš kaj ukrenit glede tega... nedojebanci vseh dežel... ZDRUŽITE SE Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 izpiskov mhm...se strinjam...samo so bili prsti prehitri hmm...ufff..neeee, ne bom komentiral ostalega Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 ne... sem samo zjeban črnci vseh dežel, ZDRUŽITE SE Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 ti bo mystica za darilo kupla napihljivega štefka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 in kera od vaju bo štefk let me guess... mystica zna bit hard core, ampak ona se sam dela... drugač je bolj nežna dušca. tko da ostaneš sam še ti Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 vidve se kar puštimite men se tko al tko bol ko ne sam crkla zadne cajte Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Heh Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 heh... temu smešku se po mojem reče "no clue" za to sta potrebna dva... I mean... najmanj lahko pa tut mysti povabva Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Mislim da ne. Ker nekdo, ki napiše vem in zakaj v istem ne more imeti pojma o tem, da ve da ne ve. Ker je to absolutno: ne vem. Takrat ne sprašuje zakaj? Če pa ve, potem tudi ni zakaj-a... Pa seveda bluzimfilozofija pa slovnična pravila ... ne grejo fkup. kaj je blo rečeno o slovenistkah? sam vas bodi. me smo same fajne, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 to je skor tko, ko oni ko pravjo, da iščejo Resnico. ampak kako češ iskati nekaj, česar ne poznaš. in potem, ko boš našel Resnico je vprašanje, če jo boš kot tako spoznal. ali jo boš samo zamenjal za iluzijo. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 surprise surprise. sem ravno izpopolnila svoj podpis s steinebeckovo izjavo o resnici, pridem sem, in pišeš tle o Resnici. z velikim R yep.sorry, ne vidim, kaj ima to veze z mystico sam si mi pa dal mislit zdej sm čvekou na skajpi ja... Resnica... sva istočasno pisala, sam jst sm dau reply na ViloSonca. ampak nema veze... resnica je Resnica. Je kar Je. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Kaj zdej to pomeni ..itak jaz nisem slavistka pomeni samo, da ne morem bit tiho... ce pa nisi slavistka, pa lahko link obravnavas kot siritev obzorij ccc, nagajivi prstki, ane khm..prstki so se tapridni del sicer pa tipično razmišljanje, da mora tip bit zraven. kje je zdaj tantra, da pove kaj o antidepresivnih in celo hranilnih ucinkih sperme Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 ja, tršica Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 bi moral biti: VEM!? ZAKAJ?? haha, good one Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 tiho bodi pišče http://www.kiwibiker.co.nz/forums/images/smilies/shutup.gif psvejica ti manjka pred piscetom Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 sta dve varianti1. tiho bodi, pišče2. tiho, bodi pišče pa taaaaako razlicna pomena Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 jaz sem pišče na sliki bolj vampirsko delujes Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 tel. cifra enga slavista al pa slawistke bi mi tele dni pršla krwaw nujn prou. pa seweda bi mogu-la met dobre žiuce Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.