janko 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 jebi se jaz sem poli. sem ti že rekla ... pišče zapakirana kot salama. mir zdej.kuko se tole u telefonsko dešifrira? do 090 mi je uspel, pol se pa udam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 666 666sm u šoku. zgleda da ne znam do 5 štet Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 ja ,ja .Janko rab slavistko ... ups ..ne tud slawist bi mu prav prišel.. počak da na vrsto prideš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 nimaš ti cajta ... ...matematko si pa tud padu videm... boli me kurac. znam pa žajfo skuhat. in to bio- da se reče Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 kuko se reče ircanje po naše? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 pa še tole moram nujno omenit, ker sem že v tej temi. ugotavljam, da se mašila selijo iz primorske. na primer namesto dobrega starega emmmmmm, ammmmmmmm, ummmmmmm in kar je še samoglasnikov, se zdaj rado uporablja lej. ampk kar vsepovsod, na popolnoma nepotrebnih mestih.na primer:- živjo, kako si?- o živjo! lej, sem ravnokar bila pri čevljarju, ki mi je cel teden popravljal čevlje! lej, cel teden sem čakala na čevlje.- a res, a cel teden?- lej, briga mene za to, če ima on veliko dela, jaz to njemu plačam in naj naredi hitro. lej, tud jaz v službi moram naredit stvari takoj. pa če ne naredim takoj pride šef in reče, lejte... tole je slučajno na avtobusu slišan pogovor. mislim, da je treba izvest akcijo in vrnit lej v njegovo prvotno okolje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 samo če rečeš: lej, daj citat nazaj ja, ja, kot mašilo se uporabljajo, vsaj meni se zdi, da ga uporabijo takrat, ko ne vejo čisto točno kaj bi rekli naprej. in presenečena ugotavljam, da je takih trenutkov precej. najbrž se jim pa lej zdi bolj eksotičen kot ammmm, emmmm in bratje. (kot vse kaže te tudi še lep čas ne bom ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 jaz sem poli. sem ti že rekla ... pišče zapakirana kot salama. mir zdej. back2topic...a ni z veliko zacetnico? ja, ja, kot mašilo se uporabljajo, vsaj meni se zdi, da ga uporabijo takrat, ko ne vejo čisto točno kaj bi rekli naprej. in presenečena ugotavljam, da je takih trenutkov precej. najbrž se jim pa lej zdi bolj eksotičen kot ammmm, emmmm in bratje. kam pa bi potemtakem dobri stari stajerski "ne" ( recimo "cuj ti, ne") uvrstila? tega lej ne poznam, moram pa priznat, da me je zadnjic ze glava (ne samo usesa) bolela, ko sem eno oddajo na rtvslo gledal, pa so vsi, ampak vsi intervjuiranci emmm-ali in ammm-ali :xx!: Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Jebo te salama. a to mas kako rahlo obsesijo s klobasami, al kako? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Še eno popularno mašilo, na koncu 99% stavkov: ne. Poslušajte kdaj sebe in sogovornika, kolikokrat je ta nepotrebna beseda izgovorjena. Kakor da bi se neprestano iskalo v sogovorniku potrdilo za povedano. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 jooj, kaj danes slišala po radiu..a je s tem stavkom mogoče kaj narobe ''Pralnica, katere krtače so dovolj mehke, da ne bodo uničile vašega avta...'' Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 kam pa bi potemtakem dobri stari stajerski "ne" ( recimo "cuj ti, ne") uvrstila? se mi zdi, da se precej podobno uporablja kot lej, samo, da je ne primat in primati so mi všeč (uuuu. edn od ta prvih stavkov bo - pa dej no, pust že na mir to ovco )(na, zdaj pa vsi vejo, da gojim ovce ) mi tud včasih lej uporabljamo saj ti si s tistega področja, kjer naj bi se včasih uporabljal. tako, da se ti ni treba nič opravičevat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 in primati so mi všeč a opice? ma skoda da ne najdem, pa vem, da sem mel nekje oziroma, da je se celo na netu bilo...res lepa razlaga in primeri uporabi tega slavnega "ne-ja", ki sta jo ustvarila Slon & Sadez Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 evo, obljuba dela dolgega... tecaj stajerscine (desni klik in shrani kot ) nekaj malega o nepotrebnikih Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2008 Prijavi Deli 9. maj 2008 A greve?Brrrr, kako mene to moti No, to ni lih za sem, ampak.... Ugotovila sem, da ne znam več pisati pravilnih (oz. tako kot so me naučili v osnovni šoli) pisanih črk! Zadnjič se nikakor nisem spomnila, kako se naredi veliki pisani L, problemi so bili tudi pri E in tako najprej. Ko pišem s pisanimi, velike začetnice enostavno napišem kot velike tiskane črke.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Ne v redu! Ti nenormalno lepo pišeš! Jaz pa tako, da nihče ne zna za mano brati Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 hmm...a mamo tu kakega (hobi magari) grafologa? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 LOL ... nenormalno jaz sem bila na tečaju kaligrafije ... če misliš lepopis.grafolog pa je itak neki drugega.samo preverjam, kaj imaš v mislih a pravkar? noces vedet sem pa mislil grafologa, ja...tistega, ki rokopise analizira, ne kaligrafa, tistega, ki lepo pise Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 sam kok se radi dajemo analizirat dej povej, poveeeeeeeeeeeej mi kdo, kakšen sem kaj naj drugi o tebi povejo, ce pa si si ze sama pripisala pod avatarja? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 vprašanje je, če je to nekaj, kar jst pravim o sebi al nekaj, kar drugi pravijo o meni ja no, v vsakem primeru si dobila odgovor za povedat imajo pa marsikaj, hehe samo, kaj jim to pomaga, ko pa mas vedno zadnjo besedo, a ne Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 ne štekam? odgovor na to, kaj ti praviš? al pač sam odgovor na vprašanje, kakšna sem, pa ni važno, kdo to reče? na tisto tazadnje...da ni vazno, kdo rece daleč od tega zaenkrat kaze, da mam jaz bolj prav (zdaj pa pazi kaj, ce sploh kaj, bos odgovorila ) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. maj 2008 Prijavi Deli 11. maj 2008 aja, kar pazim naj? sej ne tekmujeva, kdo bo imel bolj prav, je sam izmenjava mnenj mhm..izmenjava mnenj, ki se je zacela z mojim komentarjem, da pa res moras vedno met zadnjo besedo. in do zdaj sem imel prav... tako, zdaj imas moznost, da se se razpises, grem na en kofet Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 12. maj 2008 Prijavi Deli 12. maj 2008 dbk,A ni bila tema začeta, o pravilu lepega pisanja.Potem se pa najdeš ti, vse znaš, druge podžgeš, češ zdej pa piš. Bonton manjka. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 pa spomniš se, ne spovniš grrrrrrrrrr eh... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.