natrixred 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Me prav zanima, kaj misliš o g. Toporišiču, ki se je nekoč oklical za očeta slavistov, Astra? Še dobro, da si ni upal in se oklical kar za očeta slovenskega naroda?!? Po mojem, bi ga še kdo nenamenoma pohodil! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 pesha ... to sem , kos em prvič slišal...Vpraša: Imate jesti in piti? Buaaa...Pa je tko... Pri olivci si pa lahko razlagaš, da je oljka nadpomenka olivi in če rečeš oljčno olje ni nič narobe... vzameš za stopnjo višji direktorij . Kao, če vozim Golfa, potem vozim tudi VW in nenazadnje tudi avto ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja, ze res, sam sej ves - mi smo natancni... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 jaoliva ni vech oliva....po novem je popajeva fukara 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Marsa... pa v sončničnem olju tudi sončnic ne stiskajo ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 aha, bucno olje iz buc. ... pih, no morda pa res... sam ne no... ne mi tega delat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Marsa Sem pozabil omenit, da sem tudi natančen... ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Marsa Sem pozabil omenit, da sem tudi natančen... ! Ja, saj si bil res in jaz bila povrsna... sicer pa - nic novega.sam - a nisi dvojcek ali kaj ze? bi ti moral bit povrsen bolj... no, saj, taprava se je oglasila (riba). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ne, ne... sem si ga ravno prejle računal, ker vedno pozabim ! Venero imam v Dvojčkih... drugače sem pa Bik... Veliki črni Bik Daneta Zajca Po mojem smo kar natančni... ... vsaj v določenih stvareh... v nekaterih pa spet šlampasto... svega i svašta skratka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 aha, bik si, hmm, saj, zato 'zdravo gledas', v bistvu. Vodnarja nimas nic, device mroda? Ampak - venera pa JE v dvojckih..no ko smo pa ze pri veneri - moja je pa v biku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sonce je v Biku Luna je v Ovnu Ascendent je v Raku Merkur je v Ovnu Venera je v Dvojckih Mars je v Levu Jupiter je v Raku Saturn je v Levu Uran je v Skorpijonu Neptun je v Strelcu Pluton je v Tehtnici En takle mixture po izračunu na tvoji strani... Bik v Veneri... Saj Biku vlada Venera... . Me zanima kakšen človek bi bil, če bi imel vse planete v znakih, katerim vladajo... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Tak defoltek. ... ko smo glih v temi pravi - slovenski jezik - defoltek - kwa, sta?? x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Defoltek Prvič slišim... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Hm...ne bom trdila...ampak se mi zdi, da se zdaj niti več oliva ne reče, ampak oljka...tudi plodu... AstraJa.Bolano :xx!: Izraz za oljčni plod naenkrat ni več dober :o|o: Tudi zame je oliva oliva in nikoli ne bo oljka x!x ... pa čeprav ima mogoče germanske korenine (anglosaksonske?... ne vem - ugibam). Defoltek ...razmišljam o ustreznem slovenskem izrazu ... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Bolano :xx!: ...razmišljam o ustreznem slovenskem izrazu ... ...mogoče bolno.... ...defoltek.....bi mogoče lahko bil izvornež Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 pa kwa zej serjete s temi oljkamihrushka = hrushkakostanj = kostanjsliva = slivacheshnja = cheshnjaetcpa naj bo she oljka 666 zlomkou = 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Začne se na de- in me spominja na nekaj, kar sili nazaj, navzdol... degeneracija, degredacija, deformacija, demilitarizacija...Sicer pa... lahko gremo tudi hunte rajdat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 pa kwa zej serjete s temi oljkamihrushka = hrushkakostanj = kostanjsliva = slivacheshnja = cheshnjaetcpa naj bo she oljka 666 zlomkou = 666 zlomkou....tralalaHehe... japko si pozabil... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 japka je pa jablana 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 pa kwa zej serjete s temi oljkamihrushka = hrushkakostanj = kostanjsliva = slivacheshnja = cheshnjaetcpa naj bo she oljka 666 zlomkou = 666 zlomkou....tralala A pol naj bi bil:lešnik = leskaželod = hrastitd. oreh je pa itaq oreh Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ...mogoče bolno.... ...defoltek.....bi mogoče lahko bil izvornež eh, žargon :o|o: - defoltek... kaj vem, izvornež... vzorček... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pa lubenica=lubenica Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 od kdaj pa lubenica na drevesu raste? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 V tem je keč... Eni so tko, drugi pa tko... tretji pa sploh ne Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 kaj torej manjka olivi (sj vem, Popaj) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.