Volk K.L. 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja že dvajst let živim kle u sloveniji, pa sam se kar dobar znajdo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ja že dvajst let živim kle u sloveniji, pa sam se kar dobar znajdo. vse je minljivo... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pa u Sloveniju ja tud nisam prišla, da b pucala po tleh... x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 japka je pa jablana 666 zlomkou...tralalaZanimivo, da si omenil jabolko! To je namreč edino sadno drevo, ki ima v slovenskem jeziku drugačno ime, kot pa njegov sadež! Drevo je namreč =>JABLANA (in ne jabolko), plod tega drevesa, pa =>JABOLKO! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Limona... Limonovec Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kva pa BRESKVA... a se zmeri ne znajo rect (napisat) breskev...Velik ljudi ne zna pisat bonboni...vsi pisejo bomboni (kar ni prav)...ali pa rasprodaja...kar oci bolijo :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kva pa BRESKVA... a se zmeri ne znajo rect (napisat) breskev...Velik ljudi ne zna pisat bonboni...vsi pisejo bomboni (kar ni prav)...ali pa rasprodaja...kar oci bolijo :o|o: tale majhna maja she boljsh je, che napishejo: TOTALNA rasprodaja :xx!: 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ja... TOTALNI bebci... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 bePci 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 bePci Z jezika pobrav... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 bePci Z jezika pobrav... mljask.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 meni je pa to hecno, ko se je free hecal vedno - sem biv. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 she boljsh je, che napishejo: TOTALNA rasprodaja :xx!:Sem zasledila že tudi TOTALNA RAZSPRODAJA :xx!: Pa še ena tipična... tudi v medijih pogosto zasledim napačno sklanjatev samostalnika (a se še tko reče) otroci. Kar naprej slišimo, kako so govorili o otrokih ali se ukvarjali z otroci :o|o: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 O "totalni" še tole. En moj nekdanji znanec je v družbi rekel, da je avto "dotalka stolkel". Najprej sem misli, da se heca, potem je pa ponovil še večkrat in drugič tudi, tako da je to očitno njegov izraz. S tem da "totalno" pa reče "totalno", to pa. Dotalka torej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ...Pa še ena tipična... tudi v medijih pogosto zasledim napačno sklanjatev samostalnika (a se še tko reče) otroci. Kar naprej slišimo, kako so govorili o otrokih ali se ukvarjali z otroci :o|o:... S temi "otroci/otroki" no vse jasno. Tudi naša lektorica to loči in pravi, da se enkrat piše tako, v drugem primeru pa drugače. (Valjda ve ženska, saj mora bit na tekočem.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 nadvse ocarljivo. Pika Marsa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ... sem morala prav pogledat zdajle, kje je ze to, ti pa tud vse opazis (ampak saj sem malo 'racunala' na to, priznam )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ja že dvajst let živim kle u sloveniji, pa sam se kar dobar znajdo. vse je minljivo... 666 zlomkou...tralala Boš ti že vido, ko te ja dobijem u ruke. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 In zaimki, te vedno pozabim poudarit tule! x!x Povsod vidim, slisim - jaz mojega... Jaz svojega, ti mojega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ti dej mojega....jaz bom pa tvojo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ja že dvajst let živim kle u sloveniji, pa sam se kar dobar znajdo. vse je minljivo... 666 zlomkou...tralala Boš ti že vido, ko te ja dobijem u ruke. hehepochak, de te mi dobimo.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 se mi je kar zdelo, da bo kaksna podobna padla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 se mi je kar zdelo, da bo kaksna podobna padla... prva?....al druga 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 obadvojica. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 se mi je kar zdelo, da bo kaksna podobna padla... prej al slej use padejo.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.