Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Haha, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Moja hči pa reče (sem jo danes spet slišala) VRIŽICA namesto VERIŽICA. Ne vem, kje je to pobrala. Sem jo popravila in ji rekla, da se reče VERIŽICA, ona pa: "Jaz rečem VRIŽICA! " (Kozoroginja trmasta! ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ...še eno sem se spomnila. Mene pa tko ušes boli!Kdor reče ušes, mu bolečino privoščim! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ...Pa še ena tipična... tudi v medijih pogosto zasledim napačno sklanjatev samostalnika (a se še tko reče) otroci. Kar naprej slišimo, kako so govorili o otrokih ali se ukvarjali z otroci :o|o:... S temi "otroci/otroki" no vse jasno. Tudi naša lektorica to loči in pravi, da se enkrat piše tako, v drugem primeru pa drugače. (Valjda ve ženska, saj mora bit na tekočem.) Hja, nevem Bern, če je res tako! Nam je slavistka v šoli prav lepo razložila. Rekla je, da je edino pravilno=> z otroki in ne=> z otroci!Je pa povedala, kako si bomo to lahko zapomnili, da ne bomo v dvomih! 1.) Z otroki je križ! (Pravilno) 2,) Z otroci je criž! (Nepravilno) Lepo in enostavno, mar ne? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ja že dvajst let živim kle u sloveniji, pa sam se kar dobar znajdo. vse je minljivo... 666 zlomkou...tralala Boš ti že vido, ko te ja dobijem u ruke. hehepochak, de te mi dobimo.... 666 zlomkou....tralala Pa ka sam ja naredo Ja čisto sam nić nisam naredo. Ma ke me boste dobili Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Sem videla danes v trgovini...."delamo senviče"... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Sem videla danes v trgovini...."delamo senviče"... Astraštajerski solvenski p.s. jest včasih rečem snedvič Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Jaz sem pa videla, da se kraške pincete prodajajo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ja tudi jaz imam neke svoje "fore".... Na zivce mi grejo predvsem tujke, ki jih nehote uporabljam, fak, valda, stenge, avtoban... Potem pa se kasna narecja, ki sploh niso moja: oke, ocale, tak...itd Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Tovarishica za zgodovino, sedmi razred: "Brez parlamentiranja tule...!"zlomk: "Ampak saj pri nas ni parlamenta...imamo vendar skupshchino."pa je shla spet mama v sholo.... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Tovarishica za zgodovino, sedmi razred: "Brez parlamentiranja tule...!"zlomk: "Ampak saj pri nas ni parlamenta...imamo vendar skupshchino."pa je shla spet mama v sholo.... 666 zlomkou...tralala Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 EVRO al EURO? Jaz sem definitivno za evro! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 jaz pa za silinge Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Jaz pa za svicarce pa tudi eure. Aja - ja, seveda, evro - sam? Stroski, kompliciranje? :o|o: Ali je lepse Paris ali PariZ ( )... zaradi sklanjatve pa smo najbrz zamenjali pac v z - pri evru pa je cisto vseeno, vsaj kar se tega tice.evra, eura...evrota, eurota... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 efro... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Haha, joj, to morte slisat (sam kako to povedat cimbolj simpl, ker... hm, no saj boste videl)... Bil je en american 1x v Ljubljani, ki je bil pri meni (ki mi je bajdvej naredil totalno zgago, no in prav zaradi tega je sploh prislo do tega)...Naredil shtalo totalno tukaj, nekaj po sodiscih, ambasada, cela frka skratka... No in greva z dopisom s sodisca direkt k Macku nekaj pojest, da si tam vse v miru chekirava, vse te spise, pa on gleda tiste solate...Ni seveda razumel nicesar drugega kot svoje ime in pac podatke in dbelo gleda: drzavljana Baryja K. Warda, rojenega blablabla v San Franciscu itd... Si predstavljate!!! On ne razume slovenscine, mu je to zblj, skpfonanstroalsksz - pac pa seveda razume svoje ime napisano in kraj bivanja.In pravi - Barija? Warda? San Francisku? x!x (in to se izgovori z izbuljenimi ocmi in s poudarkom - Bari-DŽA? Ward-A? San FranciskU?) kao - ti slovenci pa kar ene koncnice odstekane dodajo, kot bi jaz prisla nekam in bi bila kar marsala! :D ... predno sem mu dopovedala vsaj malo te sklone in to, a je bil bister, hitro postekal, zapopadel in sva na glas crkavala od smeha v Macku, ces da je zdaj po novem San Franciscu namesto San francisco. In da je on zdaj baridza. (poudarek na i). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaaa , ti američani so res hecni. Mojega sodelavca je spraševal sodelavec iz Amerike, kako se programira centrifuga pri pralnem stroju Gorendže. . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Zdej bom mel akcijo lepga jezika in pravopisnega, morm napisat poročilo, brez napakc pa še v lepi slovenščini, sej sicer ni prvič, pa tud zadnič ne, smo za nekatere zadeva pa prov neveš kero besedo uporabt, da bo zadela bistvo in da bo še lep oblikoven stavek povrhu No ja bo treba neki pogruntat in spedenat :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Jaaa , ti američani so res hecni. Mojega sodelavca je spraševal sodelavec iz Amerike, kako se programira centrifuga pri pralnem stroju Gorendže. .Ja baridja. kenta warda. kaj pa je zdaj to? kar ene nekaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Mojega sodelavca je spraševal sodelavec iz Amerike, kako se programira centrifuga pri pralnem stroju Gorendže. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ja, saj Nemci imajo tudi ze desetletja takole narezan pakiran kruh. p.s. Aja, kaksnega kruha tud se jaz ne znam narezat! :xx!: Bodisi ker je nikakav, se vse razdrobi, bodisi pa jaz preshusasto zastavim in je potem spodaj ful debel in vmes nekje cist tenkcan. Da pravi Mitja vcasih, ti pa tvoji kruhi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 haha, , ne bom se. Men se sam jetra... zato se mi je tudi cokoladni puding ze kot majhni vedno mal grauzal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 a ste slišali že za ameriškega štoparja v sloveniji ki je hotel priti v džesenajs Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 ne se jezit, čist babje tole, ne zna narezat kruha sem že navajen...ali pa ne upa primit surovega mesa, ker se ji upira hja ej če si ne upa prjet surovga mesa pa res ni nevem kaj.... kruh rezat pa ni problem čeprav opažam da moj mlajši bratec ma kar probleme, mu zmer kdo drug nareže... hm hm ti ti ti američani, sej, sam vprašanje časa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 sem štajerka pa uporabljam veliko ne-jev, ne a je tak, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.