soncnica 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Dost mam teh vzorcev, ki se mi ponavljajo skozi in skozi. Dost mam svoje neodlocnosti, svoje pasivnosti. Zakaj se vsaj enkrat ne morem drzati tega, kar sklenem? zakaj se vedno znova in znova vracam tja, kjer ni moje mesto? vse prepogosto pozabljam kdo sem in kaj hocem in potem se pustim zavesti enmu kvazi obcutku, ki je samo plod moje domislije... res mam dost.....naj to ostane tu v tej luknji cist za vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Zelo gotovo, da nisi edina, ki se ji to dogaja! Vendar pa, kot vidiš se preživi.....tako ali drugače. Sicer pa, do smrti bomo vsi zdržal! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 En pobožek za oba.... mine ...vse ....tud to bo.......... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 En pobožek za oba.... mine ...vse ....tud to bo..........Prav imaš, vse mine! Ali drugače; vse bo še, sam nas ne! Žalostno, a resnično! Prej ko se sprijaznimo s tem, bolje je! Sicer pa življenje nudi toliko lepih stvari, da je škoda zapravljati naš čas na tistih, na katere ne moremo vplivati! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Vsak se znajde v tem začaranem krogu... ampak vsaka stvar se enkrat konča. Tko da tud iz tega se ven pride... glavo pokonc. Ne upanja zgubit in kar na enkrat bo prišla rešitev. Poljubček in objemček da bo čimprej boljš Natrix in sončnica! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Hvala, Aiwa, je že boljš! Jaz pa pozivam vse, ki jih srček boli v teh dneh, (ti že veš, koga mislim), da ni vse tako črno, kot je videti! Navsezadnje, je v vsaki slabi izkušnji, tudi nekaj dobrega, pa čeprav tega sprva ne vidimo! Vidimo ponavadi šele takrat, ko preneha boleti! !Skratka, nikar ne obupaj! Vem, da je obrabljena fraza, ampak za dežjem res vedno posije sonce! Prej, ko slej! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Dost mam čistunov! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Dost mam mojga "lutanja" in divjanja skoz lajf x!x Čistunov pa itak. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 ...pa klišejev! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jst mam pa dost Mickove pižame, k ne vidm unga k kuka iz nje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 A si ti moja soseda? Kerga to ne vidiš.......Micka al mickenga? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 A si ti moja soseda? Kerga to ne vidiš.......Micka al mickenga? A se da vidt oboje? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ja, težko se da videt npr. mickenga brez Micka. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ...ni pa nemogoče. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 :OO!: :OO!: ....bi jst mickenga kar obdržau, je čist ok, tak da.........je nemogoče x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 :OO!: :OO!: ....bi jst mickenga kar obdržau, je čist ok, tak da.........je nemogoče x!x ...ne se jezat. Sem se sam mal pohecala. Evo, da se odkupim Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 No......po teh lubčkih pa se ziher da videt tud njega. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 No......po teh lubčkih pa se ziher da videt tud njega. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hm, to pa čudn, vidim ga jst, ti pa si onfire . To nek slikovni prenos misli? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Se mi slabša... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Na fotki zgledaš, k da se ti boljša..... Pa tud nasploh sm jst to tak razumel. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 No, pa ga spet vidim.......... On pa tebe. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 No, pa ga spet vidim.......... On pa tebe. ...danes si obetam prijetne sanje. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Uf, jst tud . Ker se je zaljubu. Nism vedu, da se pali na fotke. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.