pomlad 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Si mal žleht? Taki so mi najbl všeč. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Torej bodo bl.........žlehtne sanje. Mah, sva si te prej skup bl pozorno pogledala, te pa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 ....žlehtne sanje, ja Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Nalov teme -dost mam,.... hm trenutno sama sebe... ma bejž v banjo, bo boljš :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 ....žlehtne sanje, ja Mhm, ti si tud žlehtna , ha, mam jst tud take rad. Selene, bod vesela, da lohk greš v bano, dost mam tega, da nimam bane tu. Ne daj se, Selene Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 ....žlehtne sanje, ja Mhm, ti si tud žlehtna , ha, mam jst tud take rad. Selene, bod vesela, da lohk greš v bano, dost mam tega, da nimam bane tu. Ne daj se, Selene ...no kdaj se bo pol dal vidt komplet? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 A si ti moja soseda? Kerga to ne vidiš.......Micka al mickenga? Oba vidim, sam ne ločim kter je kter Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 A si ti moja soseda? Kerga to ne vidiš.......Micka al mickenga? Oba vidim, sam ne ločim kter je kter Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 ...no kdaj se bo pol dal vidt komplet? no, kdaj? Me prav zanima kako izgledajo pomlad-ne mucice Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Oba vidim, sam ne ločim kter je kter ....mickeni je to vzel k kompliment, Mick pa še ni čist prepričan. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 no jz mam tud dost nekoga. orka motorka!!! da si eni dovoljo bit tko vzvišeni in nad drugimi... sej ne morš zamert, k u bistvu vidš kok so revni v srcu. ampak, da pol nate stresejo svoj drek... mah... jz bom čez dva dni u redu un bo pa cel življenje to breme s sabo nosu... nej ga ma... sam da ga jz tle oddam... tenks luknica k si tok fajn in vse pogoltneš! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 no jz mam tud dost nekoga. orka motorka!!! da si eni dovoljo bit tko vzvišeni in nad drugimi... sej ne morš zamert, k u bistvu vidš kok so revni v srcu. ampak, da pol nate stresejo svoj drek... mah... jz bom čez dva dni u redu un bo pa cel življenje to breme s sabo nosu... nej ga ma... sam da ga jz tle oddam... tenks luknica k si tok fajn in vse pogoltneš!Sem mislila ravno nekaj takega napisat, pa si že ti tako fino povedala Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 sam vn je treba strest... k res včasih kdo tko lepo po vseh živčkih pobrenka. sej me ne bi ganilo, če mi ta oseba ne bi neki pomenila... čeprav mislim, da mi ne bo več... po takem obnašanju... pha! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 aiwa To je ponavad najbolj zakompleksan folk Take je najboljs ignorirat in jih sploh ne upostevat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 zakompleksan, depresiven, agresiven, debilen... pa men pamet solit! ha!ignorirat ja. najboljša rešitev. bomo vidl kdo bo za kej prikrajšan... jz sam za slabo voljo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.