Skoči na vsebino

Dve plati...

El Nino

Recommended Posts

Hm prejle sem si dol umival zobke, in gledam zakaj je ogledalo sestavljeno iz treh delov, kot vedno radoveden se mal igram in ugotovim da če prav naštimam zadevo lahko pogledam oba svoja profila.... levega in desnega, in takoj sem opazil kako velika razlika je v bistvu, hja, pol sem se hitro spomnil na to kako mi je marsa težila k sem jo slikal z desne strani, no js mam tud eno ful bad stran, moja desna, hja, sploh mi ni všeč... medtem ko moja leva to sem js... :)

kaj pa vi menite o dveh plateh vašega obraza?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Nino, kt Helenca.... ona ma (by her self) tut eno lepo stran... x:Dx x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx

seveda sprednjo in zadnjo plat tut

.Obraz mi vedno bolj pomen zgled počutja in negovanja, Tak sem x^x

se lahko tut odčita zgodovina na obrazu, prjaznost predaje in dnevna zmatranost..

.do polnoletnosti te oblikuje vzgoja,

najprej pa to naj bi bila naloga tvoja

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hm prejle sem si dol umival zobke, in gledam zakaj je ogledalo sestavljeno iz treh delov, kot vedno radoveden se mal igram in ugotovim da če prav naštimam zadevo lahko pogledam oba svoja profila.... levega in desnega, in takoj sem opazil kako velika razlika je v bistvu, hja, pol sem se hitro spomnil na to kako mi je marsa težila k sem jo slikal z desne strani, no js mam tud eno ful bad stran, moja desna, hja, sploh mi ni všeč... medtem ko moja leva to sem js... :)

kaj pa vi menite o dveh plateh vašega obraza?

Se strinjam! Tudi moja leva stran je lepša od desne xrolleyesx

Midva s Pokijem (pa najbrz se kdo), sva o tem govorila po mojem v temi drugacna simetrija ali v kaki drugi temi, ki govori o videzu, morda pa celo pri lepotnih operacijah in korekcijah.

No, skratka, o svojem krivem nosu sem dovolj ze govorila.

Aja, Nino, nikar prosim ne pretiravaj:

# ... sem se hitro spomnil na to kako mi je marsa težila k sem jo slikal z desne strani, ...#

Jaz se nic takega ne spomnim, a ce pa ze se stoji 5 minut in se torej za fotko in na fotko pripravljamo, ibunge in vse, potem pac pejt rajs na to stran, ce pa je trenutek, skljoc, pa itak ne morem imeti vpliva, ker imam 100 mimik na sekundo, ne glede na L ali D. :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Eno bejbo (manekenka) sem prav opazila (sicer zelo cedna bejba), ki na VSEH fotkah drzi isti gib glave, a zakrcheno, togo, tak nenaraven kot, grozno, v bistvu, kako tega ne opazijo, vsakic ko to bejbo uporabijo.

Na VSEH plakatih, v VSAKI reklami. Dolgcas.... kaj se folk bedasto ufura v en tak trip potem pa je ves lajf zrtev tega svojega... imidza ki ga mora pol pac furat.

Kako sproscujoce je biti sproscen. xDDx x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D hehe marsa :D pa sem te ulovil pet let sem rabil ampak zdaj si pa nek pozabla :D :D :D jes... torej hm na luninem partyu si vprašala če res morem s taslabe strani... ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, saj sem rekla, pejt rajs na to stran - saj sme napisala, no, to mislim. se spomnim ja, in itak je bilo lahko samo tam, ker sva se videla 3x v lajfu. xDDx x;)x

Picasso

Desna polovica obraza pove, kako se kažemo svetu, leva polovica obraza pa, kakšni smo v resnici. Zelo rada opazujem slike slavnih oseb in res se v glavnem pretvarjajo, da so dobre volje. Ne vem, kako jim uspe, da dajejo po hitrem pogledu vtis, da so srečni, če pa so človeški možgani bolj dojemljivi za levo polovico obraza? xnckrivx

:palec: ZANIMIV NAPISAN, JA

samo, da bi se dve polovici obraza tak strašansko vidno razlikovale, pa še nism odkrival x:Dx

( sj tut dva joška nista povsem enaka, potem tut obedva očesa ne ..)

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...