El Nino 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Hm prejle sem si dol umival zobke, in gledam zakaj je ogledalo sestavljeno iz treh delov, kot vedno radoveden se mal igram in ugotovim da če prav naštimam zadevo lahko pogledam oba svoja profila.... levega in desnega, in takoj sem opazil kako velika razlika je v bistvu, hja, pol sem se hitro spomnil na to kako mi je marsa težila k sem jo slikal z desne strani, no js mam tud eno ful bad stran, moja desna, hja, sploh mi ni všeč... medtem ko moja leva to sem js... kaj pa vi menite o dveh plateh vašega obraza? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 smo pisal ,Ninus, Simetrija, se mi zdi Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 D dark sajd of d mun. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Nino, kt Helenca.... ona ma (by her self) tut eno lepo stran... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Zakaj pa samo levo in desno... kaj pa od spred pa od zad... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 seveda sprednjo in zadnjo plat tut .Obraz mi vedno bolj pomen zgled počutja in negovanja, Tak sem se lahko tut odčita zgodovina na obrazu, prjaznost predaje in dnevna zmatranost...do polnoletnosti te oblikuje vzgoja,najprej pa to naj bi bila naloga tvoja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hm prejle sem si dol umival zobke, in gledam zakaj je ogledalo sestavljeno iz treh delov, kot vedno radoveden se mal igram in ugotovim da če prav naštimam zadevo lahko pogledam oba svoja profila.... levega in desnega, in takoj sem opazil kako velika razlika je v bistvu, hja, pol sem se hitro spomnil na to kako mi je marsa težila k sem jo slikal z desne strani, no js mam tud eno ful bad stran, moja desna, hja, sploh mi ni všeč... medtem ko moja leva to sem js... kaj pa vi menite o dveh plateh vašega obraza?Se strinjam! Tudi moja leva stran je lepša od desne Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 hja.. hecno res, tale leva stran... hmhm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Midva s Pokijem (pa najbrz se kdo), sva o tem govorila po mojem v temi drugacna simetrija ali v kaki drugi temi, ki govori o videzu, morda pa celo pri lepotnih operacijah in korekcijah.No, skratka, o svojem krivem nosu sem dovolj ze govorila. Aja, Nino, nikar prosim ne pretiravaj:# ... sem se hitro spomnil na to kako mi je marsa težila k sem jo slikal z desne strani, ...#Jaz se nic takega ne spomnim, a ce pa ze se stoji 5 minut in se torej za fotko in na fotko pripravljamo, ibunge in vse, potem pac pejt rajs na to stran, ce pa je trenutek, skljoc, pa itak ne morem imeti vpliva, ker imam 100 mimik na sekundo, ne glede na L ali D. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Nino, kt Helenca.... ona ma (by her self) tut eno lepo stran... In kamera jo mora nujno vedno tja snemat? Pa slikat? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Eno bejbo (manekenka) sem prav opazila (sicer zelo cedna bejba), ki na VSEH fotkah drzi isti gib glave, a zakrcheno, togo, tak nenaraven kot, grozno, v bistvu, kako tega ne opazijo, vsakic ko to bejbo uporabijo.Na VSEH plakatih, v VSAKI reklami. Dolgcas.... kaj se folk bedasto ufura v en tak trip potem pa je ves lajf zrtev tega svojega... imidza ki ga mora pol pac furat. Kako sproscujoce je biti sproscen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 hehe marsa pa sem te ulovil pet let sem rabil ampak zdaj si pa nek pozabla :D jes... torej hm na luninem partyu si vprašala če res morem s taslabe strani... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja, saj sem rekla, pejt rajs na to stran - saj sme napisala, no, to mislim. se spomnim ja, in itak je bilo lahko samo tam, ker sva se videla 3x v lajfu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Desna polovica obraza pove, kako se kažemo svetu, leva polovica obraza pa, kakšni smo v resnici. Zelo rada opazujem slike slavnih oseb in res se v glavnem pretvarjajo, da so dobre volje. Ne vem, kako jim uspe, da dajejo po hitrem pogledu vtis, da so srečni, če pa so človeški možgani bolj dojemljivi za levo polovico obraza? ZANIMIV NAPISAN, JAsamo, da bi se dve polovici obraza tak strašansko vidno razlikovale, pa še nism odkrival ( sj tut dva joška nista povsem enaka, potem tut obedva očesa ne ..) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Ha, ha, mene je pa na desni malo več kot na levi. Po Mačoninem prepričanju se svetu kažem kot luštna okroglolična punca, v resnici pa sem pravi shujšan fris. malo pretiravam, ampak res je razlika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 haha, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2004 se spomnim ja,eh pol pa nič bom še mal počakal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.