SMIKI 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Upam, da te teme še ni bilo?? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 nope.... amapk pa privlačim take ljudi.... no vsaj pred časom sem jih, zdej se je malo umirilo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Smiki, a ves da sem preseneceno ugotovila, ko sem sla v iskalnik, da dejansko se nimamo te teme. Pa sem bila skoraj ziher, da mora bit. Jaz sebe nimam za posesivno, vcasih pa me imajo drugi (v bistvu je bolj pravilno, so me imeli). Menim vseeno, po temeljitem razmisleku, da pravzaprav nisem (vec?). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hmmmm, mislim, da nisem, poznavalci znamenj bi rekli, da sem..., ampak ne, mislim, da nisem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 No cool, da še ni te teme, ker se mi zdi zelo zanimiva. Jaz tudi nisem "več", vem pa, da sem bila za pošizit posesivna. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Nisem. Kaj je moje je moje x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ne. In tisti, ki me pozna, ve, da je to res Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Jaz tud ne . Aja, saj sm že povedu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mick, sej je kul zdi se mi, da se tudi ne druzim s posesivnimi ljudmi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ooo, a pol pa se z mano boš ...........družila? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 mmmmmm.....druzla Ce bos priden s kanckom "porednosti" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Tut jst "mislim" da nisem posesivna!Mogoče se nekaterim zdi da sem! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maestro 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mogoče malo,ser mi pa dozdeva,da posesivnost mal izhaja iz lubosumja... Citiraj What goes around....comes around! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Seeeeeeeeeeeeeeeeeeem....... mogoče zdaj malo manj..k vidim, da ti dacarji, pa molji vse požrejo........ ljudje pobegnejo...... itak pol si pač alone....... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 mmmmmm.....druzla Ce bos priden s kanckom "porednosti" Hm...a to pomen, da bom jst morau bit plidn, da boš pol ti poredna? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Menim vseeno, po temeljitem razmisleku, da pravzaprav nisem (vec?). Jaz imam tudi takšnole mnenje o sebi, upam, da tudi upravičeno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 ..................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 mislim, da nisem... no, upam, da nisem... čeprav, mogoče, mah ne :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mogoče malo,ser mi pa dozdeva,da posesivnost mal izhaja iz lubosumja... bi tudi jaz tako rekla Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Jaz tudi ne bom rekla, da nisem,ker sem. .... Mi je vsec, ko si to napisala (saj sem pa tudi vedela, da bos, me je prav zanimalo v bistvu, ce bos tole napisala). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Jaz tudi ne bom rekla, da nisem,ker sem. .... Mi je vsec, ko si to napisala (saj sem pa tudi vedela, da bos, me je prav zanimalo v bistvu, ce bos tole napisala). FIRBEC Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 fajn.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Seeeeeeeeeeeeeeeeeeem....... ljudje pobegnejo...... Mislim, da nisem posesiven, čeprav včasih je fajn biti, spet je dober to izkoriščati v dobre in lepe namene, pa da se pri tem uživa, posesivni znajo biti tisti, ki imajo Venero v Ovnu, pa kaj, saj jo jaz tud imam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Odvisno kako definirate POSESIVNOST Kaj smatrate pod tem izrazom :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.