natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Malo prej, sem govoril z bivšim sošolcem in ker se dolgo nisva videla, sva govorila o marsičem. Med drugim, je beseda nanesla tudi na njegovo takratno punco in sem ga pač vprašal, če sta še skupaj, ali ne. In mi je odgovoril, da sta in da se imata noro rada, da pa imata odprto zvezo! Kaj to pomeni, sem ga vprašal? In mi je odgovoril, da to pomeni, da sta sicer skupaj, kot par in da se ljubita, da pa imata, tako eden, kot drugi, občasne partnerje. Se hecaš, sem rekel? Ne, zakaj, mi je odvrnil?! Ljubezen je eno, seks pa nekaj povsem drugega. Teh punc, s katerimi seksam, ne ljubim, ampak sem z njimi samo zaradi seksa! Ljubim samo eno in ta je moja punca! Strinjam se glede tega, da sta seks in ljubezen dve različni stvari, ne razumem pa, da jih lahko ljudje ločujejo! Vse lepo in prav......100 ljudi, 100 čudi! Ampak jaz sem še vedno mnenja, da če ne čutim ljubezni, tudi seksa ne more biti, med dvema. In ker je ljubezen samo za enega partnerja (in ne več!), se mi zdi izključeno, da bi lahko poleg svoje punce, imel še eno ali več ljubic??! Nevem, kako razmišljate drugi, me pa zanima, ali lahko seksate z neko osebo, ker vas fizično privlači, čustveno in duševno, pa ne čutite nič do nje (ljubezni)? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Jajca, ja... Jetra, jetra - daj v iskalnik temo sex, varanje, brezpogojna ljubezen...desetine strani raznoraznih tem imamo o tem ze, ne pa prav s tem naslovom.Ampak o tem pa definitivno ze 100x. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Aja, hmm... Natrix, tole zavijanje pravzaprav ni namenjeno konkretno tej temi, pac pa je bilo replika na vse skupaj - samo temo in tudi na en komentar, ki pa ga zdaj ni vec, ces da ali ima kdo sploh jajca, da bi prisel sem kaj napisat - nekaj takega.No in potem je tamle moj odgovor (najprej se mi pa ni dalo prit z linkom oz. infotom da imamo teme, ko se je natrix ze tolk potrudil). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Nevem, kako razmišljate drugi, me pa zanima, ali lahko seksate z neko osebo, ker vas fizično privlači, čustveno in duševno, pa ne čutite nič do nje (ljubezni)?Meni se še ni zgodilo, da bi me kdo telesno privalačil, čustveno pa ne. Pri meni sta seks in ljubezen povezana. Ljubezen kot osnovni pogoj za seks. Če bom kdaj čutila drugače, se bom fino za uhe in se odplazila stran od skušnjave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Nekako takole naj bi slo: Obstajale naj bi tri stopnje: 1."gre tudi z roko"2. "gre tudi z osebo, ki je ne ljubis"3. "gre SAMO z osebo, ki jo ljubis" Tako, zdaj veste vse (tudi to, da veste vse, zdaj veste ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Eh, kaj ne gre... Seveda gre, odvisno samo kaj hoces v lajfu. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 itak, da lahko seksaš z nekom, ki te samo fizično privlači in nisi zaljubljen v njega! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Itak, da lahko... pa še noro uživaš... been there, done that... Jaz imam pa malo drugačno stopnjevanje:1. Telesna privlačnost2. Čustvena navezava in zaljubljenost3. Navezanost Ljubezni pa po večini sploh ni!!! Večinoma hlepimo po mesu, dušo pa iščemo v odvisnostih... uhh, sem pameten ! Sex&Drogs&R'n'R Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ja, tudi jaz mislim, da lahko.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Večinoma hlepimo po mesu, dušo pa iščemo v odvisnostih...Hehehe,that`s it! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Nevem, kako razmišljate drugi, me pa zanima, ali lahko seksate z neko osebo, ker vas fizično privlači, čustveno in duševno, pa ne čutite nič do nje (ljubezni)?Ce imam tipa, itak ne...pac taksna sem. Ce zacnem misliti na druge na tak nacin, pol ze neki ne more bit prav v zvezi in je meni boljse, da prekines. Pac. Tu grem v skrajnosti. Drugace pa...ce je veliko fizicne privlacnosti, pa ok...ce je tip tak, da mi je mal pri srcu...tuki pa ne vem...never say never Teh odprtih, modernih zvez pravzaprav ne stekam, ampak ce hocejo, naj. M Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Pust "mojo" Michelle na mir, k jih boš fasal...... Tidamtidatidam ....po šnofli. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Vauuu ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Itak, da sex nima veze z nekimi čustvi....... no ja, z nekim "buci buci" čustvi........ sexaš z nekom zato, ker je ful bejba, te zrajca, se odziva, skratka ve za kwa gre................ zdej pa, če se greš z njo še "buci buci", pa lunco, pa zvezdice.... pa tud prov............... x!x x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja pa me mine.............. take punce za buci buci bi sam buci buci.............. jst bi pa še kej druzga kot buci buci, recimo tresk bum, buf, booooommm, mmmmmmmmmmm, oooooooooooooo, aaaaaaaa eeeeeeeeeeee, ahhhhh, tle ja, tle......... šeeeeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 tako pač je Conti, ne pa sam zvezdice štet .............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja, bi reku da jih kr............. pa globoki pogledi v oči, pa vzdihi pa obljube, pa spet pričakovanja.................itd................vmes pa še kak sex pade, hehehehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja vsega pa res ne morem vedet................predvidevam pa, glede na tvoj izraz oziroma obrazek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 oooooooooooooo potem pa živim v zmoti bejbi ihaaaaaa x!x sicer pa (sej veš), težko dolgo časa zrem komu v oči - mi rata nerodno, pa muca papa jezička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 jaaaaa, začnem se zanimat' za material iz katerega so tla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja, zanimiv arhitekt je moral bit' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 ....je moral bit pa res dober arhitekt, da so lahko tla takoooo zanimiva! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Jp, jp! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 lep pozdrav vsem!jaz bi pa to odprto vezo komentirala tako:v tem ne vidim nič slabega!po mojem ta odprta veza deluje na privlačnosti in ne na neki ljubezni.gre za momentalno ljubezen,za trenutek lepega in ne vem zakaj bi se teh trenutkov branili.saj živimo za trenutke,a ne?!le ti spletajo celovitost našega življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.