Skoči na vsebino

Seks in ljubezen-eno brez drugega ne gre...

natrixred

Recommended Posts

če bi znali vsi živet za trenutke...bi blo ful ok...pa tud men ne rata zmeraj... :sori: x;)x...pa bi rada...znala... :inocent: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Jaz imam pa malo drugačno stopnjevanje:

1. Telesna privlačnost

2. Čustvena navezava in zaljubljenost

3. Navezanost

Ljubezni pa po večini sploh ni!!! Večinoma hlepimo po mesu, dušo pa iščemo v odvisnostih... uhh, sem pameten :palec:  x:Dx !

Sex&Drogs&R'n'R

Pri meni pa ni stopnjevanja, ampak je izmenično:

1. celibat

2. celi bat (pa ne lesen, ampak mesnat)

... x:Dx x;)x x:o)x

(Trenutno sem v 1. izmeni. :o|o: )

Glede ljubezni pa se kar strinjam. Po mojem so zelo redki pari, ki so iz ljubezni skupaj. Največkrat pa ljudje zamenjujejo tisto čustveno (ali kakršnokoli) navezanost z ljubeznijo.

Pravzaprav je ljubezen vse drugo kot to, da imaš partnerja ob sebi, s katerim tudi seksaš.

Pravzaprav je ljubezen vse drugo kot to, da imaš partnerja ob sebi, s katerim tudi seksaš.

Hm recimo, da je tudi to, ne pa predvsem ali samo to x;)x , za moj okus x:px .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

če bi znali vsi živet za trenutke...bi blo ful ok...pa tud men ne rata zmeraj... :sori:  x;)x...pa bi rada...znala... :inocent:  x;)x

..........jst tud, Amis, jst tud!! x:)x x;)x Navsezadnje, je večnost sestavljena iz drobnih trenutkov x^x ! Lepih, ali malo manj lepih, pa vendar! x8Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Najprej vsem en lep pozdrav. Že dolgo spremljam lunin forum, ampak zdaj sem se tudi odločila aktivno sodelovati v njem.

Pa naj povem še svoje mnenje na to temo.

Seks brez obveznosti že dolgo ni več tabu tema. To se v današnjem času dogaja vse pogosteje (že zaradi alkohola). Sama tega nikoli nisem zmogla, saj sem vmes vedno vpletala čustva. Zato tudi nikoli nisem razumela tako imenovanih "svobodnih zvez", pri kateri ima lahko partner kadarkoli drugega/drugo. Zdi se mi nesmisel teh ljubezenskji zvez. Saj izgleda tako kot da bi imel potem svojega partneraj samo občasno, kot vse druge. Mar ljubezen en pomeni predanost enemu, zaupanje in zvestoba?

Politični odgovor:

vsak zase ve, če je v mislih tudi zvest, blo bi pa nerealno pričakovati, da so vsi tudi v mislih zvesti in, da razmišljajo samo o svojih partnerjih, ker kaj pomeni biti v mislih zvest;

a to:

da v mislih ne seksaš z drugim;

da v mislih ne pomisliš na druge in si jih zaželiš ob sebi;

da v mislih niti ne pomisliš, da bi bil z drugim...........

No bo treba najprej raziskati, kj to vprašanje sploh pomeni x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

Ma ja. Ljubezen naj bi pomenila glih to.

Ampak, me prav zanima, kolk ljudi, ki so zvesti, jih je 100% zvestih tudi v mislih!  x:Dx  x;)x

Evo priznam. Sem pomislila na koga drugega.... x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Za tole temo sem šla pisat odgovor že takoj, ko je bila odprta, pol mi je pa računalnik crknu in tako je šel skoraj kilometer napisanega po gobe x:Dx x:Dx Je že blo namenjeno, zgleda, takrat sem ful bolj filozofirala kot bom zdajle x;)x :P

No, seks brez ljubezni je mogoč, pa še ful dober zna bit.

Je pa čist res, da nam ljubljenje (torej seks z ljubeznijo, v lepo stoječem partnerstvu) da tako božanske občutke in se z njim tako lepo lahko furamo na sladkih oblačkih ekstaze, da postane tisto prvo - seks brez ljubezni - že totalno brezpredmetno in popolnoma nezanimivo. Razen seveda za potešitev strasti. Kar se itak dogaja tudi med partnerjema (niso vse sam rožice in metuljčki, a je Sokrat to pisal prej x:Dx ), pa še zabavno je :vragec:

Če ni drugega, potem vsake toliko pade kakšna prva varianta. Je pa fajn met nekoga, ki ga že poznaš in veš, da si pašeta, kot da vedno znova neka nova obzorja odkrivaš, pa te niti ne interesirajo x:Dx x;)x :shsh:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Eh, seveda, D, da ne morš kar nekoga k sebi spustit, ki ti pa karakterno ni všeč, ti je pa kao sam telešček x;)x To bi blo že mal neumno :inocent: Itak da ti mora bit tip na splošno všeč, drugač se sploh ne more vnet iskrica med vama :palec:

O odprtih zvezah pa raje ne bom govorila... je še nisem imela, pa tudi predstavljat si nekak ne znam ,kako naj bi tole zgledalo, ampak.. kot je rekla D... nimam še nobenih izkušenj na tem področju, tako da bom modro tiho x:Dx x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Če ni drugega, potem vsake toliko pade kakšna prva varianta.

Eh ja, pa še tole; tisto "prvo" postaja - sad but true, a reality check that comes with maturing x;)x - vedno bolj brezveze, pa tut če imaš v postelji samega genija x8Dx

Še najbolj nora posteljna aerobika in telovadba in joga ne morejo nadomestit... FILINGA x!x x;)x

Sončna

VILA SONCA

O odprtih zvezah pa raje ne bom govorila... je še nisem imela, pa tudi predstavljat si nekak ne znam ,kako naj bi tole zgledalo, ampak.. kot je rekla D... nimam še nobenih izkušenj na tem področju, tako da bom modro tiho x:Dx x;)x

Pa si jih pridob muca! :vragec: x:px Garantiram, da so zlo rajcig! x:Xx :2src: :palec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Nekak do zdaj to ni šlo, veš x:Dx , zato pa tut izkušenj nimam s tega področja x;)x

Ko sem z nekom, zahtevam celega človeka, pa tudi sama se cela dam... tko da niti en promil ne pobegne drugam, ker mu ni v interesu x;)x Če pa mu že je, potem je pa blizu tisti del zveze, ki se mu reče - plain and simple - konec x;)x

Sončna

VILA SONCA

trudi in natrix...sta dobra...mogoče bi blo pa res bolje, če bi manj filozofirali, pa več se igrali (u lajfu nasploh) x:)x

sončna, men se pa zdi, da imava čist podobne besede (mnenja), le da ti lepše napišeš... x:)x ...pol je pa brez veze, da ponavljam x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...