Skoči na vsebino

Seks in ljubezen-eno brez drugega ne gre...

natrixred

Recommended Posts

Seks nima popolnoma nic opraviti z ljubeznijo.

To, da bi to dvoje moralo biti povezano. se je porodilo zaradi krivde pri spolnosti.. oziroma nasploh krivde pri uzivanju.. in to krivdo natlcujejo religije in morala.. Zato pac naredis en EGO trik in reces, da je najprej ljubezen.. in iz kljubezni nastane seks.. ker cez ljubezen je itak ni.. tega ti ne more nihce oporekat in tako prides do seksa.. da sploh lahko seksas, da nisi kriv, ker uzivas.

Ker potem.. ko seksas iz te oh in sploh ljubezni.. in potem tisti seksa se s kom drugim.. se hitro pokaze kaj je v resnici. Potem pa takoj prizadetos, locevanje.. cisto druge vrste halucinacij pride..

Kadar kdo hoce seks.. je najbolje zato izkoristi ljubezen.. ker to dvoje.. se ne da niti na eni tocki povezat.

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

Kaj pa vem. Meni se zdi vzajemna naklonjenost, simpatija, privlačnost....tudi ena vrsta ljubezni....... x^x x;)x In ta oblika je vsekakor zlo zaželjena v spolnosti, ne. x;)x Si mal težko predstavljam seks z osebo, ki je ne maram, mi gre na živce, mi je antipatična....... :o|o: Fizično je sicer verjetn možno tud to, sam ne vem zakaj bi se mučil.........razen, če bi mućit želel njo. :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ah Mick.. zdej si pa malo.. cudno povedal. Ja jasno... zakaj bi te se mucil?? Iz kje pa izhaja to,da bi se mucil?

Ko do neke osebe zacitis privlacnost.. je pac privlacnost.. in potem se ne mucis, ce ti je privalcna.. Potem lahko seksas.. ce pa do te osebe cutis ljubezen.. potem ti pa ni potrebno seksat. Ja ali pa ne.. sploh ni pomembno.

Ponavadi pa to je pomembno.. ce en noco malo dlje casa.. je kar ogenj v strehi, pa dvomi in sumicenja in podobne halucinacije.

Ker ni ljubezni.. ker je samo nezavestni seks.. in to je nujno izkoriscanje.. posedovalnost!

Ker zakaj bi kdo posedoval osebo.. ce je ne potrebuje za svoje izkoriscanje? Kje bi lahko bil motiv? Ne more ga biti. Edini motiv za posedovanje je seks.. ali pa kaksno drugo izkoriscanje.. Morda kraja energije. In sistem druzine ravno to povzroca.. zato pa dusna mafija tako forsira to.. ker ce je izkoriscanje v druzini.. ce je uspejo vzdrzevati vojno v druzini.. bo to mozno povsod v svetu.. na vseh podrocjih. Za vrati druzine pa se dogaja "svasta".

In ne more med dvema biti ljubezen.. Kako je to spet mogoce, se sprasujem.. Ali je v tebi.. ali pa je ni v tebi.. ali ti to postanes.. ko imas ciste pretoke.. ali pa ne postanes.. in pocasi postajas.. in imas le prebliske ljubezni. In ce to ne postanes.. se rado zgodi da navezanost, posedovalnost, seks.. zamenjas za ljubezen..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Se večinoma zlo strinjam :palec: . Kar pa se tiče mučenja...se mi zdi, da si površno prebral, saj sem napisal, da ne vem zakaj bi (seksal) se mučil z osebo, ki mi je antipatična. x;)x

K. Čapek

Saj sem mu pritrdil, ne x;)x Sam glede "mučenja" se nisva razumela. Ja, zlo zlo komplicirano. x^x Mislim, da se bodo čez enih par generacij prav fajn imeli, k se bodo odločili za tvojo prvo varianto........brez vključevanja telesne zvestobe. x;)x Upam, da se rodim še 1x. :vragec: x:px x:Dx

K. Čapek

Uf, tudi jaz bi se še enkrat rodila v istem telesu, z istim umom, da bi se zavedala, da sem to jaz.

Pustmo se presenetit, ne x;)x Čeprav sem sam skeptičen zlo. :o|o: Če ne zarad druzga, k se ne spomnim, kaj sem bil v prejšnjem življenju niti pod razno. x^x

K. Čapek

• 4 years later...

Wisdom Of The Week

Kisses and Hugs are very important. Physical touch is the healing catalyst that allows your souls to connect and become one. Sex is one of the highest forms of expression when combined with true love. It is heightened and enlightened by mutual intimacy, trust, and joyful commitment. Without love, sex becomes just another way we avoid feeling empty. Real love is exciting because the two of you care so much about each other and want to show it in every way.

Menite, da je to res? Se strinjate?

Wisdom Of The Week

Kisses and Hugs are very important. Physical touch is the healing catalyst that allows your souls to connect and become one. Sex is one of the highest forms of expression when combined with true love. It is heightened and enlightened by mutual intimacy, trust, and joyful commitment. Without love, sex becomes just another way we avoid feeling empty. Real love is exciting because the two of you care so much about each other and want to show it in every way.

One more illusion only...

Ki pa vseen zna bit fajn x;)x

Wisdom Of The Week

Menim, da je res. Tako kot v večini človeškega početja je tudi tu ogromen razpon od sedmih krogov pekla do nebes, bi morda rekel Dante. :inocent: Ni vprašanje, ali je seks brez ljubezni, vprašanje je samo, ali ti hočeš da je tak.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

• 1 year later...

Svingerski pari se imajo radi pa seksajo z drugimi = seks in ljubezen se lahko povezujeta, prepletata nista pa eno oziroma nista isto.

:palec:

tut ti si popoln, z dwema napakama:

-kar rečeš,

-kar narediš.

xcivx x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Msilm ja, ok, vredu. Ne vem, če imam moč se potapljat v te globoke misli x:Dx

x:Dx

sori, ampak vedno se mi tko zabavno zdi, ko kdo piše o tem, kaj čuti, misli, dojema... ... nekdo drug...

sploh, če se kar malo posploši in razširi na celo kategorijo, npr. vseh swingerjov, ribičov, policajou... ... in še bolj sploh, če ta analitik ni swinger, ribič, policaj... ...

smem uprašat, kaj si po horoskopu? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx đđđđđđđđđđđoooooooooooouuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkk

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

sori, ampak vedno se mi tko zabavno zdi, ko kdo piše o tem, kaj čuti, misli, dojema... ... nekdo drug...

sploh, če se kar malo posploši in razširi na celo kategorijo, npr. vseh swingerjov, ribičov, policajou... ... in še bolj sploh, če ta analitik ni swinger, ribič, policaj... ...

smem uprašat, kaj si po horoskopu? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx đđđđđđđđđđđoooooooooooouuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkk

Strelko je najbrž, pa Satkota, Plutkota in Jupita ma v vagi. Znano kej? :vragec: :eek:

đđđđđđđđđđđoooooooooooouuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkk tuuuut jst x;)x

Za "xxx games" zadošča privlačnost [& simpatičnost. ...].

Iz česar lahko postane "kaj več". ...

Neredko je dovolj kakšen motiv, interes iz koristoljubja. ...

Kakšna neposredna & posredna korist. ... -)

In "xxx games" so tu. ... -) [http://www.preverjeno.com]. ... -)

Dobijo vsi. ... -) V kolker ni kakšnih "irealnih blodenj v podstrešjih". ... -)

Svingerski pari se imajo radi pa seksajo z drugimi = seks in ljubezen se lahko povezujeta, prepletata nista pa eno oziroma nista isto.

Meni je takvo što besmisleno. Zašto tražiti seks negdje drugdje kad ga partneri (vjerojatno) imaju u vezi/braku? :8):

Aja to tebe matra .... :o|o:

Zej jaz osebno sem mislil, da je precej samoumevno, da obstajajo ( ker resnično obstajajo ) svingerski pari, ki se imajo radi.

Ker so svingerski to pomeni, da seksajo s popolnimi neznanci. In ker se imajo radi to pomeni, da živijo skupaj kot vsi drugi pari.

In če ima posameznik le kolikaj toliko kurje pameti bi mu moralo biti jasno, da to pomeni, da seks in ljubezen nista isto vendar pa sta v svoji pojavnosti kompatibilna - pač, ker svingerski pari še vedno tudi seksajo en z drugim, a ne ? xrolleyesx

Zej, če te pa moje mnenje moti, pa pojdi na pijačo s svingerskim parom in jima reči '' vidva, kvaj z vama ? nimata se rada, kako se lahko z drugimi nabijata ? ''

In najbolj verjetno boš tudi od njiju dobil xrolleyesx

p.s: sploh pa, če rad komentiram in aniliziram stvari to ne pomeni, da hodim po svetu naokoli z mišljenjem v glavi, da je moje MNENJE nezmotljivo in pravilno. Še vedno je samo MOJE mnenje. Jebote pas mater, da te jebem u kelo, magarac .... x:Dx

• Lajkam 2
  • Buuuu 1
Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...