Skoči na vsebino

Kapilare

*Mary*

Recommended Posts

Mi lahko kdo pomaga na vprašanje kako naj se borim proti kapilaram, ki nastajajo na nogah in niso ravno lepe na pogled? Verjetno imam zelo slabo vezivno tkivo, ki sem ga verjetno podedovala po mpji mami kajti tudi ona ima probleme s kapilarami in krčnimi žilami. Jas imam zaenkrat težave samo s kapilarami, verjetno pa me v prihodnosti še čakajo težave s krčnimi žilami. Se mogoče kdo spozna na to, da bi mi lahko kaj priporočal? Slišala sem že za nekatere vaje (stoja na rokah, sveča...) in da moraš čim več časa imeti noge v viskoem položaju (tudi ponoči). Ima še kdo kakšne nasvete glede tega?

Slišala sem tudi, da priporočajo tudi izdelke Avon za te težave.

Ima kdo kakšno izkušnjo z omenjeno znamko?

:) *Mary*

Deli na socialnih omrežjih

Mary zivjo in dobrodosla! :vio: :palec:

Odprla si zelo fajn temo, veliko ljudi mucijo te tezave. :palec:

In se nimamo je (teme).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ves kaj po mojem tudi pomaga - (poleg vaj, ki si jih omenjala, po mojem so slednje pravzaprav kar najbolj ucinkovite, namrec sveca, pa tudi vaja, kjer si z zadnjico cisto priblizan steni, na njo pa potem prislonis dvignjene noge - cesar pa, prav tako kot tudi svece in stoje na glavi, ne izvajaj med menstruacijo oz. vsaj ne v prvih dneh) -

izmenicno tusiranje s hladno in mlacno vodo (ne vroco in ledeno, pac pa hladno in mlacno).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
ne, ne zdi se mi tako, drugače pa po tuširanju uporabljam losijon za suho kožo, ker mi jo potem naredi mehko in vlažno.  x:)x :8):

Potem pa tako imaš rešitev, povej jo še drugim x:Dx

Guest sstane
Ne razumem! To naj bi bila rešitev na moje vprašanje, kako naj preprečim nastajanje kapilar na mojih nogah? Losijon za suho kožo?  xrolleyesx  x:)x

Zakaj ga pa potem uporabljaš, če praviš, da nimaš suhe kože :8):

Ne razumem! To naj bi bila rešitev na moje vprašanje, kako naj preprečim nastajanje kapilar na mojih nogah? Losijon za suho kožo?  xrolleyesx  x:)x

Zakaj ga pa potem uporabljaš, če praviš, da nimaš suhe kože :8):

kremo sem začela uporabljati kar tako, ker sem jo enkart izprobala in mi je bil všeč učinek, nisem pa se niti zavzela če imam suho kožo ali ne x:)x Mislite, da je krivo to da imam suho kožo? xrolleyesx

Shujšala sem na zelo zdrav način: zdravo in umerjeno sem se prehranjevala in se veliko gibala (predvsem tek in jogging). Poskušala sem se izogibati soli, sladkorju in ogljikovim hidratom, v telo pa sem poskušala vnašati čim več beljakovin. In to je vsa čarovnija. x:)x

Obrni se na Staneta - v njegovem podpisu imas link na njegov www, sicer pa imamo tudi tu temo Zdrava sol in notri vse zivo (takih tem pa se sicer na LNF valja se malo morje - v zvezi z zdravo soljo).

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...