Skoči na vsebino

Kapilare

*Mary*

Recommended Posts

Sem že brala te teme, tako na LN kot na stanetovem linku (včeraj sem do dvanajstih bedela na računalniku x:)x ) in zsledila samo pohvale in razne učinke te diete. Že včeraj sem se navdušila nad tem samo nikjer pa nisem prebrala, kje se lahko ta sol dobi. Razne v eni od tem sem mimogrede zasledila da se mora zdrava sol nekje naročiti ali nekaj takega. :8):
Deli na socialnih omrežjih

Aha, pades notri, pa kar pelje te. x;)x x:)x

Tam se malo zlinkaj do naslova, maila, imas po mojem tudi cifro stanetovega mobija, pa ga poklici, ali pa pocakaj, da se ti tule javi.

Posiljanje OS-ev pa odsvetujem, ker jih Stane ne brise in ga cesto dobis nazaj zavrnjenega, da ima prejemnik poln box. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Se nekaj - za prvo silo lahko uporabljas grobo morsko neprecisceno sol - dobis v maximarketu in tudi drugod imajo. Ena je tudi nasa, z nasih solin, baje je kul. Pa tudi francoska je cist OK - stane okoli 600 sit.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Shujšala sem na zelo zdrav način: zdravo in umerjeno sem se prehranjevala in se veliko gibala (predvsem tek in jogging). Poskušala sem se izogibati soli, sladkorju in ogljikovim hidratom, v telo pa sem poskušala vnašati čim več beljakovin. In to je vsa čarovnija.  x:)x

Ta neslana čarovnija te lahko stane kaj hujšega od rdečice x:Ix

Preberi si mojo knjigo, potem bova pa lahko dalje premlevala, če boš želela x;)x

Guest sstane
Sstane, a veš, da sem ravno včeraj gledala, da imam bistveno manj telih zadevic po nogah, hm.... je posredi kakšna zdrava sol tudi tule xsrcx

Seveda, v devetih mesecih se boš popolnoma prerodila x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...