*Mary* 3. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2004 Sem že brala te teme, tako na LN kot na stanetovem linku (včeraj sem do dvanajstih bedela na računalniku ) in zsledila samo pohvale in razne učinke te diete. Že včeraj sem se navdušila nad tem samo nikjer pa nisem prebrala, kje se lahko ta sol dobi. Razne v eni od tem sem mimogrede zasledila da se mora zdrava sol nekje naročiti ali nekaj takega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Aha, pades notri, pa kar pelje te. Tam se malo zlinkaj do naslova, maila, imas po mojem tudi cifro stanetovega mobija, pa ga poklici, ali pa pocakaj, da se ti tule javi.Posiljanje OS-ev pa odsvetujem, ker jih Stane ne brise in ga cesto dobis nazaj zavrnjenega, da ima prejemnik poln box. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Mary* 3. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2004 Aha, hvala za nasvet Marsa Zdaj bom pa že nekako prišla do te soli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Se nekaj - za prvo silo lahko uporabljas grobo morsko neprecisceno sol - dobis v maximarketu in tudi drugod imajo. Ena je tudi nasa, z nasih solin, baje je kul. Pa tudi francoska je cist OK - stane okoli 600 sit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Mary* 3. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2004 Hvala Marsa! Super si! Ta stran mi vedno bolj všeč postaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Me veseli, pa hvala za upostevanje tamle in razumevanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Shujšala sem na zelo zdrav način: zdravo in umerjeno sem se prehranjevala in se veliko gibala (predvsem tek in jogging). Poskušala sem se izogibati soli, sladkorju in ogljikovim hidratom, v telo pa sem poskušala vnašati čim več beljakovin. In to je vsa čarovnija. Ta neslana čarovnija te lahko stane kaj hujšega od rdečice Preberi si mojo knjigo, potem bova pa lahko dalje premlevala, če boš želela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Sstane, a veš, da sem ravno včeraj gledala, da imam bistveno manj telih zadevic po nogah, hm.... je posredi kakšna zdrava sol tudi tule Seveda, v devetih mesecih se boš popolnoma prerodila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.