Guest sstane 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Meni se pa zdi, da nekaj manjka, pa ne vem kaj :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Super pohvalno in pregledno in izredno zanimivo v vseh pogledih. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 O, thanx, Sanjalka, fino, me veseli! Stane - Mitji sem pokazala na ekranu tole, se je ful smejal, prec pokapiral, kaj manjka... Bo gor tudi sol, ko bom napisala par receptov... bomo povezali pa tudi na tvoje strani oz. forum, ko ti naredim, nic bat, bi bilo pa fino, da bi kar na knjigo povezali ali da bi jo objavili se v LNM. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Super stran http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 O, Tina, si sla kar malo cez vse ali kako Pa hvala ti za vse podane linke in pomoc, ze prec v elementu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Ja, malo čez vse Oblika strani je prijetna. Pa dosti novih stvari (npr. dodane sličice pri opisu kristalov, pa pri afirmacijah, ...)V primerjavi s prejšnjo obliko je ta uporabniku bolj prijazna (npr. zaobljeni vogali, več svetlih površin) Upam, da boš razumela, kaj mislim. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>... npr. zaobljeni vogali, ...Pih! - si med redkimi, ki opazis take izboljsave. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts