Skoči na vsebino

Stisk roke pri rokovanju

Tamburin

Recommended Posts

Točno tako.... zadnjič mi je nekdo dal mrzlo potno roko, ki je kar obvisela na moji.... malo mi je dvignilo pritisk, sem se ga otresla... ga prijela za zapestje... in rekla,

'dajva še enkrat si dat roko....' in močno stisnila, da je bil primoran stisnit nazaj....

E, tako se da roko.... :vragec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 233
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:eek: še dobr, da si se upal rokvat z njim x:Ix

Sem se v glavnem po službeni dolžnosti - on je bil direktor izgradnje spec. dispanzerja za ožarčene v Černobilu iz beloruske strani, jaz pa sem bil direktor delavskega naselja izvajalcev in sem ga pogosto gostil. To, kaj je bil v komunističnem režimu, mi je povedal po več kot letu poznanstva - in to na način, iz katerega je bilo razvidno, da se mu toži po tistih časih. Brez zajebancije. Njegova takratna funkcija se mu je zdela v primerjavi z bivšo totalka nepomembna.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Potna in hladna roka je odraz živčne napetosti, v vseh svojih odtenkih in razsežnostih.

Nesamozavestnost in negotovost sta sekundarni posledici.

Včasih nabašeš na maničnega depresivca v highfly fazi in ti ob stisku roke zmaliči uboge koščice. :0: Istega tipa srečaš dva dni kasneje, pa ti ne zmore niti roke pomolit. >_>

• 2 weeks later...
Guest sheboom
Stisk roke mi pomeni začetek, s katerim potem nadaljujem odnos. Četudi s fizično osebo ne želim ohranjati stika, je to rokovanje ključnega pomena: že res, da je gesta, je pa tudi (najlažja) osnova za nadgradnjo odnosa ... in očke mi šele zatem delujejo na način, kakršnega mnogi vzamejo za resničen pogled v dušo - tako da - če mi ne stisneš roke, ne vidiš resničnega vpogleda vame.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...