Ksenia 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 aja Gaber ima kar močan stisk roke pri rokovanju... zadnje čase pri sebi opažam nekako nemočan stisk, hm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Jaz pa sem zadnjic enkrat 1. dozivela, da mi je bil stisk premocan, nekako. To pa zato, ker me je (za)bolela roka. Ali pa ce imam prstan(e). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Saj.Mislim, saj je prav, ce je stisk roke mocan, tudi sam tako naredim. Ni pa treba stiskati kot nor...mislim...kaj se kurcis...saj nismo v ringu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Sem že doživela premočen stisk roke(in res boli, sploh če nosiš prstane) Se nisem mogla zadržat in sem glasno rekla-Auuuuuva, me je takoj izpustil in se opravičil! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2004 Drugače pa nimam ravno rada, da mi kdo členke lomi.... al pa da ti kri špricne izza nohtov. Pile, ste se razpisali, pa še niti 24 ur ni tema odprta! Ja, jaz tudi tako kot ste že drugi napisali: rada imam čvrst stisk roke, vendar ne pregrob, pa tudi mlahave roke ne maram ali pa take, ki ti samo prste ponudi, dlan pa se ti kar izmakne. Kako drugi občutijo moj stisk roke, pa ne vem. Meni se zdi, da stisnem "glih prav" - skratka toliko, kolikor pričakujem od drugih. Je pa res, da kakšni drobni ženički stisnem manj močno, da ji ne bi kaj polomila , kakemu hrustu pa si upam močneje, ali pa mu močneje zato, da sploh občuti, da je imel mojo roko v svoji . Se mi pa kdaj zgodi, da mi kdo tako močno stisne roko, da mi kar odreveni in je ne morem še jaz enako ali vsaj podobno stisniti. V takem primeru pa potem izpade, da imam mlahavo roko, čeprav ni tako. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 kadar čutim resnično odkrito in čisto energijo, navezo, velikokrat stisnem roko z obema rokama....načeloma pa ne to se mi je pričelo pojavljati, ko sem spoznal lepote budistične misli.......prav vedno dajejo in sprejemajo z obema rokama....ker mi je čistoča te vere ene najlepših ver, sem tudi sam največkrat tako začel sprejemati in dajati, kadar je to res od srca Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Mah tole s stiskanjem rok...s tem se da zeeeelo blefirat..npr kakšni trgovci ali pa tisti ki hoče nate narediti kao zeeeelo prijateljski filing. Močan stisk roke in pogled v oči...stara fora. Sem, pa kar pozorna na stisk roke.. zelo me moti tako imenovana mrtva riba , ja ko ne veš ali si prijel roko ali pa človeka...pa boječi človek, ali tisti ki nekaj želi prekriti ima tudi čisto drugačni prijem..se čuti. ponavadi stisnem roko... tako normalno... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 to se mi je pričelo pojavljati, ko sem spoznal lepote budistične misli.......prav vedno dajejo in sprejemajo z obema rokama....ker mi je čistoča te vere ene najlepših ver, sem tudi sam največkrat tako začel sprejemati in dajati, kadar je to res od srca Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2004 Mah tole s stiskanjem rok...s tem se da zeeeelo blefirat..npr kakšni trgovci ali pa tisti ki hoče nate narediti kao zeeeelo prijateljski filing. Močan stisk roke in pogled v oči...stara fora.Ja, se strinjam, da so eni prav naučeni, kako morajo stisnit roko... itd. Razni trgovci, politiki... taki, ki jih pač učijo nekega vedenja, nastopanja v javnosti... :xx!: Ampak se mi zdi, da se da ugotoviti ali začutiti, kdaj je nekaj pristno in kdaj umetno narejeno - oz. priučeno. Meni n.pr. ni nič čudno, če mi nek prijatelj, ki me pozna, stisne roko, pa še po rami me lahko tresne, če hoče. Bi mi bilo pa malo čudno, če bi enako gesto naredil nekdo, ki me prvič vidi, pa naj bo to angleška kraljica ali sam predsednik ZDA. :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Krpan je Brdavsu stisnil roko do krvi izza nohtov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 hj, Stane, as vidu,da se je na tvoj forum prjavu sam Janes Janša Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Haha, ja, saj, se mi je zdelo, da bos sebe videla, ne, nisi duseca, hvalabogu, je pa res, da dobim tvojo energijo in toplino ze brez objema, torej je posvem vseeno, ali sva ali bi se objeli ali pa ne. Ampak ni bilo motece, ne skrbi.Praviloma pa nisem za, no... Sem imela 1x tako frendico, to je vse okol letelo, ko sva se srecali, potem pa nisem nikoli vec nad nikomer bila tako navdusena, ocitno, razen nad kakim tipom, to pa ja, ker sicer take objeme pa maram. marsa še ena taka stvar... ko jst isto ne maram..sem imela eno kolegico v OŠ in SŠ potem, pa nisva potem na isto SŠ hodili in ko sva se srečali me je obkladala s takimi Sestrcaaaaa!!!!! Pa objemčki, poljubčki na lička bemu sem to mrzila.. se je potem tisto najino druženje kolk ga je še blo hitro zaključilo.. :xx!: ah.. ja stisk rok da "lomi" pa spet ni ok, jst mam tud prstane na rokah.. pa me to moti.. sam ne pa roka kot crknjena riba, tko mlahavo da ti jo kdo pomoli.. kaj naj z njo.. a naj jo primem, kaj pa če še jst dam tako roko... pa jo bova molela en proti drugemu.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 .. kaj naj z njo.. a naj jo primem, kaj pa če še jst dam tako roko... pa jo bova molela en proti drugemu.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ampak se mi zdi, da se da ugotoviti ali začutiti, kdaj je nekaj pristno in kdaj umetno narejeno - oz. priučeno. Meni n.pr. ni nič čudno, če mi nek prijatelj, ki me pozna, stisne roko, pa še po rami me lahko tresne, če hoče. Bi mi bilo pa malo čudno, če bi enako gesto naredil nekdo, ki me prvič vidi, pa naj bo to angleška kraljica ali sam predsednik ZDA. :o|o: Oh se začuti...pa to kar precej. ja bilo bi res čudno...ampak se dogaja.mene to osebno moti.. če človeka ne poznam dovolj.. mu pač ne pustim, da drega v moj osebni prostor. Saj 0,5 m razdalje če pa mi je všeč..no ja potem pa tudi kakšen centimeter manj Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayal 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Meni osebno pa mi ni všeč, ko nekomu ponudiš roko v pozdrav in te takole prime za prst ali dva in da o pogledu ne govorimo. Taka oseba? x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 O, Mayal, zivjo! Ja, vzviseni in odmaknjeni 'stisk' roke (ki mu pa itak vec ne mroemo reci tako). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 en dan me ni na forum, pa moram pou ure brat, da pridem na tekoče samo pri eni temi... Se vam je kdaj naredilo, da vam je kdo stisnil roko in jo odločno obrnil navzgor, tako da je vaša roka pristala spodaj?Totalno gospodovalni tipi... Dvomim, da imajo kaj spoštovanja do rokovane osebe, mislim, da bi jo izkoristili, kar se da... x!x Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ja, vse taksno opazis rpi rokovanju. Aja, cashy, kaj se razburjas, kaj pa nej pol jst recem, lohk cele dneve sam forum berem, pa nc druzga naredim... Imam se eno pripombico - oni kao 'gospodovalni' stisk, premocen pa to...No, NI vedno gospodovalen...Vcasih imajo tak stisk tudi ljudje, ki so sicer pasivni (no a s tem stiskom ti vseeno sporocajo, da te bodo zivega pozrli, no, ali vsaj zadusili).... Ko se te kar 'oklene' - ne zato, ker bi bil on tolk gospodovalen ali tak energetik, pac pa ker si recimo ti oz. pac ta, s katerim se rokuje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Se vam je kdaj naredilo, da vam je kdo stisnil roko in jo odločno obrnil navzgor, tako da je vaša roka pristala spodaj?Se mi je, pa samo za trenutek, ker je v naslednjem imel on roko spodaj(poslovni partner) Je videl, da z mano ni zdravo češnje zobat! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Je videl, da z mano ni zdravo češnje zobat! Bi vse sama 'pozrla' ali kaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ja, nekaj takega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Se vam je kdaj naredilo, da vam je kdo stisnil roko in jo odločno obrnil navzgor, tako da je vaša roka pristala spodaj?Se mi je, pa samo za trenutek, ker je v naslednjem imel on roko spodaj(poslovni partner) Je videl, da z mano ni zdravo češnje zobat! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ne bom nč rekla.... hi hi hi kokr poznam conteso... bi še kej polomila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ...na mojga se je prjavu Bin Laden. g.Bob Laden Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Meni osebno pa mi ni všeč, ko nekomu ponudiš roko v pozdrav in te takole prime za prst ali dva in da o pogledu ne govorimo. Taka osebaheh, sm pa že doživel, da sm dobu v pest tisti kazalec sredinski, pa je zgledal kt ,da je dlan sproščena Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.