triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 heh, sm pa že doživel, da sm dobu v pest tisti kazalec sredinski, pa je zgledal k t,da je dlan sporščena Tud jz kdaj to nardim! Sam mora bit pa taprava beyba, da ne dobim okol ušes! Kot je rekla contesa,to je direkt mesič! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Uf, to so že naši očetje počeli. Očitno imamo ljudje nek univerzalni jezik, ki se ne civilizira.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 hj, Stane, as vidu,da se je na tvoj forum prjavu sam Janes Janša ...na mojga se je prjavu Bin Laden. Pri meni tudi, kar 100x Da nisi bil ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Samo tole sporočilo je bilo pa drugačno!ej, ampak nouš verjela, to je nardu en fotr starejšii mi, od enga partnerja Še zdej nevem zakaj..heh...ampak v glavi mam, da se to sploh počne Hehehe, stari bil potreben! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Uh, tole!! :xx!: Jaz jemljem to kot zalitev. :xx!: Ja, stekam, lohk je kao tole (kok si mi kao vsec ), a lohk je pa tud 'jebise', no v obeh primerih pravzaprav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Take zadeve sploh niso okusne...mogoče za tistega, ki pomoli sredinec...vendar vsekakor ne za tisto, ki ga sprejme....Taka zadeva je res žalitev, saj osebo, ki si jo spoznal popolnoma razvrednotiš in popredmetiš...kot sužnjo...Tako izpadeš kot največji primitivec nevreden civiliziranega sveta... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Hehehe! Si mislm zakaj? Si verjetn tud ti že to nardila? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Men pa to ni žaljivo...men je vulgarno... :xx!: in ne maram tipov, ki osvajajo na tak način...mam raj bolj prefinjene tehnike... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 in ne maram tipov, ki osvajajo na tak način...to pa itak, ze v osnovi smo ptoem povedali, kako in kaj... :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Dobra tema Nisem sla brat, kaj ste napisali...pri meni je tko...raje imam, ce clovek malo bolj mocno stisne roko, kot pa tisti nezni "komajziveci" prijem. To mi gre prazvaprav na zivce. S tem, da se posteno rokujes, pokazes neko spostovanje...zraven pa moras seveda pogledat v oci. To je vsa umetnost. Nic lupckanja, objemanja itd. Kar se mene tice.Poljubljanje na roko mi je staromodno in sluzasto.Sredincev ne kazem...tudi v avtu ne...drugane stvari izvajam z rokam...vcas si sploh ne morm pomagat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Poljubljanje na roko mi je staromodno in sluzasto.Meni pa ne tolk samo to, kot da me spravlja v zadrego... Zakaj, cemu taksna cast, ne maram bit v takem polozaju (kot tudi ne maram odra - v bistvu ne maram pozicije zgoraj (aja, - v tem kontextu)...In ce je kar brez veze ta cast, ali torej oni nekaj hoce, pricakuje od mene, kljub temu, da kao s tem izkazuje poniznost, pac se klanja, a vseeno hoce imeti nadvlado - nekaj 'obljublja', nek poseben, poduhovljen, poglobljen odnos, ki ga bo - to s tem daje vedeti - jasno on vodil - se dalje na tak nacin zaprasen, kot lahko sklepam iz prejsnjega... - groza! Bejzmo... Tako nekako... ()... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ej, tripleX, če misliš na tak način punce pecat, tole sigurn ni ta prav kraj za to...bl ustreza kakšen IRC, al pa kr v disko...Tuki so punce precej nad nivojem lovač (v diskotih), in bo potrebno malo več prefinjenosti.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 jasno on vodil - se dalje na tak nacin zaprasen, kot lahko sklepam iz prejsnjega... - groza! Bejzmo... Tako nekako... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ko sem živčna imam obvezno čisto mrzle roke! pa sem drugače čisto topla oseba, ko se odprem pa sprostim. (Aira rada se imej!) Drugače pa pošteno stisnem, čeprav plašno js isto, po možnosti pa še vlažne... in mi je ful bad zarad tega!! a kdo ve, kaj se da narest glede tega? mislim na kakšen praktičen nasvet, ne na tehnike sproščanja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 To je malo zaradi nervoze, malo zaradi pac tvojih osebnih dejavnikov (astroloske povezave niso izkljucene, npr. ce si rak, riba ipd., ali imas tocke pomembne tam)....Tudi jaz sem imela vcasih mrzle roke...Tu gre pac za prekrvavitev, povezano s tem pa tudi osebno mocjo in toploto posameznika, vlazno pa odvisno - ce je pretirano, je lahko kak drug izvor... lohk so ledvica, lohk je srce, lohk je scitnica, lohk je karkoli, lohk pa ni nic od tega, se preprosto tezko sprostis, prevec tezhe dajes temu - recimo srecanju in s tem rokovanju. Aja, pozdravljen Bast in dobrodosel! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Hehe imam povsem isto taktiko, kot Triple X. Ko se jaz rokujem z žensko ji tudi poljubim roke ali pa vsaj nakazujem. Ja pri stisku rok takoj veš, kdo je hinavec in sovražno razpoložen, kdo je prijatelj in družaben, poslovni oz vljudnostni stisk rok. Iz tega takoj izveš nekaj o osebi. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Hehe imam povsem isto taktiko, kot Triple X. Ko se jaz rokujem z žensko ji tudi poljubim roke ali pa vsaj nakazujem.Hehehehe, še en k ve, kak se stvari streže! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Conti,nm več sitn. Te bom pr mer pustu. Peace! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Biče bolje drugi put Tripl. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Sicer ne bom povedala nič novega, a naj bo.Rada imam odkrit, močan stisk roke, pospremljen s pogledom v oči. V glavnem mi gredo na živce objemi in cmokanje, kot tudi osebe, ki zagrabijo roko in jo držijo celo večnost, da se ne moreš izmuzniti. :xx!: Mlahava roka ali ponujeni samo prsti so mi zoprni, da o sredincu ne govorim :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 5. oktober 2004 ... da o sredincu ne govorim :xx!: :xx!: :xx!: To pa res :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 To je malo zaradi nervoze, malo zaradi pac tvojih osebnih dejavnikov (astroloske povezave niso izkljucene, npr. ce si rak, riba ipd., ali imas tocke pomembne tam)....Tudi jaz sem imela vcasih mrzle roke...Tu gre pac za prekrvavitev, povezano s tem pa tudi osebno mocjo in toploto posameznika, vlazno pa odvisno - ce je pretirano, je lahko kak drug izvor... lohk so ledvica, lohk je srce, lohk je scitnica, lohk je karkoli, lohk pa ni nic od tega, se preprosto tezko sprostis, prevec tezhe dajes temu - recimo srecanju in s tem rokovanju. Aja, pozdravljen Bast in dobrodosel! hvala marsha! vidim, da ste prijazen folk. drgač sm pa basta, sam a-ja nism preveč uspešno vtipkala glede hladnih rok, pri meni gre verjetno za fiziološke dejavnike, ker so hladne tud ko sem usvaljkana doma in daleč od stresa. in itak se ne bojim ljudi imam pa nizko telesno temperaturo (pri 37 sem že skor vročična:)), ne gibam se, in z energijo sem precej tko...in ja, asc. v ribah torej, kaj narest? frendica iz lastne izkušnje svetuje izmenjavo vročih in ledenih kopel. pravi, da je le nekajkrat ponovila terapijo in od takrat ima tople roke. in noge. jaz še razmišljam če lahko, prosim, povej, kako si ti ukrepala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Menim, da stisk roke in način, kako to storiš, zelo veliko pove o osebi sami.......in pa seveda pogled, oz. oči! Basta, lahko poizkusiš z avtogenin treningom, al neki tazga! Uspeh je zagotovljen! In ni potrebno nič drugega, kot da se umiriš in skoncentriraš na roke, ali noge, pač odvisno, kaj bi rada segrela! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 lahko poizkusiš z avtogenin treningom, al neki tazga! Uspeh je zagotovljen! In ni potrebno nič drugega, kot da se umiriš in skoncentriraš na roke, ali noge, pač odvisno, kaj bi rada segrela! [/b][/color]ja, si mislim, da deluje. sam si mislim tudi, da če je izvor težave fiziološke narave, bi lahko bila tudi rešitev nekako v tem smislu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Saj je, telovadi, izvajaj dihalne vaje, oskrbi svoje telo s kisikom, s tem vse polje lepo in kul po tebi, kot je prav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.