Skoči na vsebino

Stisk roke pri rokovanju

Tamburin

Recommended Posts

ok, se bom poboljšala in začela mal migat... da vam ne bo treba stiskat mojih ledenih rok, če se kdaj srečamo... x;)x

že nekaj časa razmišljam o tibetanskih vajah pomlajevanja... za kej bolj divjega sem pa res prelena

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 233
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V glavnem mi gredo na živce objemi in cmokanje, kot tudi osebe, ki zagrabijo roko in jo držijo celo večnost, da se ne moreš izmuzniti.  :xx!:

Eh pol bi se pa zelo težko znajdla nekje v podeželju na Balkanu. To je čisto človeško, da se objemamo in dotikamo. Stisk roke je v bistvu dotik dveh nepoznanih ljudi. Dotik pa je bistvena stvar pri vsakem vzpostavljanju kontaktov.

Ja sam ka mali pao s lipe

Samo če meni ne paše, da se me nekdo dotika, mi ne paše..... :xx!:  Na živce pa mi grejo osebe, ki se sogovornika neprestano dotikajo, kot da hočejo ugotoviti, če je še tam in če je iz kosti in mesa! :o|o:  Gledati se da tudi z očmi,  dotikanje pa je pri meni rezervirano za določeno osebo. xsrcx

:vragec:

sim mela v mislih shlatanje x:px

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ne, to si imel, pa zgleda ti! :vragec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Mislila je froterje... ena se mi je frotirala na avtobusu... pa nisem imel nič proti :palec: x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:eek: xrolleyesx xrolleyesx ....smem vprašat, od kod izvira ta beseda (froterje)in kaj natančno, naj bi pomenila? x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Smeš x;)x ... si pa zahteven, hočeš še izvor besede x:Dx

V bistvu izhaja iz besede frotirati... po SSKJ-ju = drgniti kožo z brisačo, zlasti po umivanju: frotirati telo; frotirati se po prhi! V seksualnem smislu pa to pomeni, da nekatere ljudi spolno privlači oz. vznemirja, ko se drgnejo s tujcem. In lse ti tudi zgodi, da uletiš na bus, pa te kakšna deklica "zavoha", se postavi poleg tebe in se začne "frotirati" x:Dx pri čemer divjaštvo voznika spretno uporabi za "excuse" x:px ...

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Eh pol bi se pa zelo težko znajdla nekje v podeželju na Balkanu. To je čisto človeško, da se objemamo in dotikamo. Stisk roke je v bistvu dotik dveh nepoznanih ljudi. Dotik pa je bistvena stvar pri vsakem vzpostavljanju kontaktov.

Veš, v takem primeru pa se držim načela "drugi kraji, drugi običaji". Bi se pač prilagodila odprtosti tamkajšnjih ljudi... uživala pa verjetno še vedno ne bi v prevelikih intimnostih xrolleyesx x:Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

mene,osebno,pa zživcirajo poljubi na obe lici ...ampak ne tisti pravi cmok na lička pač pa nekam mimo, v zrak . x:Xx x:Dx

Potem pa zares manjka kakšen rahel,medel,stisk ledeno mrzle rokce ...

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

mene je frendica, ki je dolgo živela v italiji, "strenirala" na objeme... x^x x:Dx

...še zdej mi gre na smeh, ko se spomnim, kako mi je bilo to zoprno, moteče in odbijajoče...sem bila trda, kot lipov bog. sam bejba je ful sproščena in simpatična in mi je dala zelo dobro lekcijo o lastni "zaprtosti" in odnosu do marsičesa....tako da frende zdej s frendi z guštom delim medvedje objeme....bi pa mal čudno pogledala, če bi se morala objet s kom, ki ga ne poznam...najbž bi spet zamenjala agregatno stanje .... x:Dx x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mene,osebno,pa zživcirajo poljubi na obe lici ...ampak ne tisti pravi cmok na lička pač pa nekam mimo, v zrak .  x:Xx  x:Dx

:palec: :xx!:

res je,a si lahko še bl fake? :ermm: :xx!:

če že talaš poljubčke xsrcx raje bodi pristen :palec: x:Dx xsrcx

mene,osebno,pa zživcirajo poljubi na obe lici ...ampak ne tisti pravi cmok na lička pač pa nekam mimo, v zrak .  x:Xx  x:Dx

:palec: :xx!:

res je,a si lahko še bl fake? :ermm: :xx!:

če že talaš poljubčke xsrcx raje bodi pristen :palec: x:Dx xsrcx

Ja, pa res, tole - cmocek cmocek - v zrak nekam...

Al pa politiki, ki se objemajo in poljubljajo! x:o)x :xx!: xrolleyesx x:Dx x:Dx

Zadaj ma pa noz pripravljen. x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, a ne, ko se prav vidi, kako je neiskreno...

Vcasih prav opazujem, ko tocno vidis, kako si grejo na zivce... pol pa tole - v bistvu je to razvrednotenje objema.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mene je frendica, ki je dolgo živela v italiji, "strenirala" na objeme... x^x  x:Dx

Pismu, Amis, si me spomnila. Ko sem delala v Italiji, sem se tudi dosti objemala, pa poljubljanje uno na lica, se je prakticiralo, samo so oni to tako spontano in naravno naredili, da mi kljub temu, da nisem bila tega vajena, ni bilo tečno.

Drugih pa načeloma ne napadem z objemi, al pa kej. Edino s Selene, mislim,da se to kar spontano zgodi, pa prvič ko sem Marso vidla, sem si to dovolila, sicer pa niti meni ni, še manj pa želim koga z dotiki posiljevati, če jim do tega ni x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Marsa, a veš da zdaj dostikrat ko berem tvoje poste, zraven kar slišim tvoj glas, odkar sem te vidla. Tole si prav lahko predstavljam, kako v živo zveni, pa tvoje oči povsod naokoli v čekiranju, pa vseeno čisto skoncentrirana na pogovor :palec: .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vcasih prav opazujem, ko tocno vidis, kako si grejo na zivce... pol pa tole - v bistvu je to razvrednotenje objema.

če gledaš govorico telesa vidiš,da se ne marajo.Roke objemajo vrat...telo ča čimdlje drug od druzga..čist elastični postanejo pa če majo še tko velke trebuhe x:Dx

Tole si pa ful dobr povedala, Janja. :vio: x:Xx x:Ix

Je pa itak tako, da ko nekoga tudi vidis (ali pa samo slisis, zdaj si lohk se clo Boris predstavlja, ko napisem, kako se me zraven slisi x;)x x:D), ga potem kar poklopis na poste. :vio:

Picasso

Ja, Cveka, vcasih celo nepojmljivo, saj vendar - a so tolk odstekani, da mislijo, da se to ne opazi! xrolleyesx

Picasso

Ja, Cveka, vcasih celo nepojmljivo, saj vendar - a so tolk odstekani, da mislijo, da se to ne opazi!  xrolleyesx

najbrž ne vedo,da jih kamera snema...drugač bi se bolj stisnili hahaha x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...