Skoči na vsebino

Napoved za 41. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=41"][b]Napoved za 41. teden[/b][/url] - [b]4. - 10. oktober 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

iiiiiiKončno ljubezen in iskrice v zraku :2src: . Astra bo tudi po moje zadovoljna. Doma se gremo feng shui že od prejšnjega tedna a vse bolj lenobno. Organizirala sem veliko sorodniško-prijateljsko žurko. Upam, da bo brez škandalov.

Nove strategije, tudi že dobile neke obrise v glavi.
Kristali, eterična olja in mala razvajanja pa tudi v planu za ta teden.

Meni se zdi ena bolj pozitivnih napovedi, po dolgem času.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

[color="darkblue"]Ohoho x8Dx :palec:

Kar simpatičen teden mi deluje, da bo začetek tedna simpatičen, se je že potrdilo. Po celem nikakvem obdobju, ko sem se kot puzzle vsako jutro skupaj sestavljala, pa potem še vseeno prišla vsa zgažena v službo, sem danes prvič vstala spet z veseljem, polna volje in energije :palec: .

Hm, empatija mi itak vseskozi porata, tako da bo očitno to obdobje še bolj izpostavljena, bom pa previdna, da me ne bo kdo na ta račun okoli prinesel.

Hecno, glih včeraj sem si prvič skuhala peteršiljev čaj, za čiščenje in full ene tekočine spila, pa danes sem se namenila it tule v bližino pogledat za glino, da majčkeno preizkusim njene učinke. Glih z namenom čiščenja. Mi je prišla v roke knjiga Glina, ki zdravi, pa sem jo na hitro malo polistala, pa že itak tule o njej toliko govorite in hvalite, da je enostavno napočil čas, da to zadevo preizkusim na sebi, in evo, glih obdobje za čiščenje...

Mi kar simpatičen teden deluje, še posebej, ker sem spet v pretežno moejm razpoloženju, ki me spremlja 95% leta, glih zadnji teden sem bila pa ob njega, tako da sem zdaj toliko bolj zadovoljna, da sem spet jaz x:Dx .

Vodo pa itak obožujem, si privoščim dnevno tuširanje, za vikend šla celo na sprehod po rahlem dežku, voda je zakon[/color] xsrcx :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Tokrat je Marsa zastavila optimistično... x;)x ...in vsi kar spregledamo tudi težave, ki nas čakajo v tem tednu...

Blagor tistim, ki se čutijo polni energije, mene današnja opoz Luna Pluton uničuje... xrolleyesx

Cosma, ja saj, :2src: ..pa iskrice v zraku..sam glih zdaj, ko nimam časa... in me to sploh ne zanima.. xrolleyesx ...jasno in realno vidim probleme...ki jih bo treba rešiti...in zjutraj, ko se zbudim, namesto da bi sanjarila...mi v glavi kr vrvi od idej in načinov reševanja...

ja, tole napoved lahko bereš tako, kot si razpoložen...

Astra
Per aspera ad astra

[quote name='cosma' date='4. Oct 2004 ob 08:33']Astra bo tudi po moje zadovoljna. ...[/quote]
xDDx A mislis? x;)x

Ja, ful optimisticno mi je ratal zastavit. :)
Bo kar odstekan teden, energija bo blazno nihala in se sukala, tezko je zaobjeti energy vsega tedna v par pojmov - ker kot receno se bo nenehno menjala.

Me pa ne cudi, Cosma, koncno malo zracnega in lahkotnega, ti ustreza, lohk vprezes svojo luno, pa se asc. :palec:

Janja - zgazena! :D

Glede na to, da se sestavlja nova vlada, bi lahko izkoristili tele aspekte pametno.
In ne samo posamezniki.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Super no.
Ker bo menda konec tedna veselo pri nas. Neka trgatev in ne vem kaj še...ja saj vem..uradno se začne trgatev poznih sort po 15. oktobru...ampak ...nekaj sva imela špar program in premalo škropila...šment...pa se gniloba pojavila...torej treba pobrati.
Itak..mi tale luna v devici nekako sede..in sem ful gospodinjsko razpoložena tiste dneve x;)x
Mi je kar všeč napoved x8Dx :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Lepa napoved Marsa. Prejšnji teden sem si četrtek ta teden rezerviral za sestanek, načrtovanej za turizem. Prav fino no, da si tako lepo sestavila.
Sicer pa je zanimivo da imam ravno ta teden tri sestanke. Dva sta povezana s šolo, torej neprofitna, pa še štrajk imajo učitelji.

Andres

Nataly - trgatev - mega! :palec: (ce bo le vreme), drugace pa takorekoc idealno. x^x
Turizem, tole - ful v redu, dobro izkoristi, nat! xcrossfingx
(pa pazi na cestah, je prisotna zblojenost in raztresenost - ti ki se furas tele stotine km vsak dan... :sori:)

Andres, nate sem se tudi spomnila, ta teden je ugoden tudi za tvoje posle, alko in to.

Ja, dobra napoved - sem se odlocila, da bom raje upostevala trigon z neptunom (S) kot pa opozicijo s plutonom (L). :) ;)

:palec:

Picasso

Lepa napoved Marsa! :palec: Sicer pa vedno potegnem ven samo najboljše! x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Vem, Contesa, zate me sploh ne skrbi. x^x x;)x :palec:
Ampak fajn, ko komentiras pa ko s svojo energy tudi druge pokonc drzis. :palec:

Picasso

[quote name='Marsa' date='5. Oct 2004 ob 08:02']Andres, nate sem se tudi spomnila, ta teden je ugoden tudi za tvoje posle, alko in to.

Ja, dobra napoved - sem se odlocila, da bom raje upostevala trigon z neptunom (S)  kot pa opozicijo s plutonom (L). :) ;)

:palec:[/quote]
Lepa hvala Marsa. Bom porocal kaj bo na sestankih. Vem da zadnjic enkrat je prav fino ratal sestanek, ko je bil tak podoben dan.
Ampak na zalost je vsaj pri meni vecina sestankov neprofitnih v tem casu. Razen tistega za turizem.

Andres

O. Razen?
A nisem rekla, turizem, aja, moram vse specificno servirat.
ce recem luc, ni dovolj, moram rect svetloba, ki vse zaobjema...
zahtevnost pa taka. x:o)x x;)x

Ti sam... vse od sebe, pa intuicijo - ti imas posebno kombinacijo intuicije in prakticnosti... x:)x
V bistvu kot jaz, razen da jaz nisem prakticna. :D
Aja. Kje pa je tu potem kombinacija?
je ni.
Kar nekaj nakladam. x:o)x x:Dx x;)x

Oona, hhmm, sodi ze sem, samo ne vem, ce sem poudarila?
A sem viroze?
ker to je seveda tud to...
In vcas napises, viroza, in aja, to pa ni viroza - pa se cist lepo rece 'racunalniski virus'. xrolleyesx xrolleyesx
Amapk moras rect 'trebusna gripa', da se vsi razumejo in da se vsi not najdejo. :)
Ali seveda alergija na sonce. x:o)x x:Dx
Razen da v tem tednu to ne bo praksa. x:Dx x:Dx

Skratka, smrk smrk, pa skensl skensl. x:)x

Picasso

[quote name='Marsa' date='5. Oct 2004 ob 22:08']Amapk moras rect 'trebusna gripa', da se vsi razumejo in da se vsi not najdejo. :)
Ali seveda alergija na sonce.  x:o)x  x:Dx[/quote]
Imam alergijo na bolecine v zelodcu, ki me, mimogrede, tudi mucijo. xrolleyesx
Dum spiro, spero.

Hm,, bolecine v zelodcu, to bi lohk bil pluton ali pa te ze saturn matra, ker si pac rak - pa se nekje sem videla, da si slabe volje... pa tko...
Aja, zakaj sem alergije s tabo povezala! Zaradi gumba! x:o)x x;)x

Bolecine pa shit, socustvujem... tavzentroze najbrz pol nimas (ker ne bi bilo tega), ce so krchi, pomaga tud majaron...

Picasso

[quote]Teden bomo začeli dinamično, družabni bomo, polni nekakšnega pričakovanja in notranjega vznemirjenja, a pravzaprav kar dobre volje.
Nekateri bodo sicer čutili pomanjkanje volje in zagona in bodo torej lenobnejšega počutja, a vsi pa bomo bolj ali manj lahkotni in neobremenjeni, vsaj v prvih dneh tedna.

Izkoristimo torej te dinamične dneve, saj se bo stanje kmalu spremenilo in se bo naše počutje nekoliko poslabšalo, na dogodke in situacije pa bomo gledali spet bolj zaskrbljeno in črnogledo.[/quote]

Tole pa za mene ta teden ne drži. Že od nedelje, ali celo od sobote sem nekako melanhonične volje, z misimi v samo eno. Glede na mojo naravo potem samo kombiniram, zakaj je tako in zakaj ni tako, kaj je narobe oziroma je bila kje moja napaka. Ampak je tudi možno da sploh ni nič narobe, le preveč se obremenjujem z osebnimi stvarmi.

[quote]Sploh v dolgoročneje zastavljenih projektih nič ne hitimo; zdaj je ugoden čas za analize, oblikovanje strategij, dogovarjanje, tehtanje različnih možnosti, kot tudi realen vpogled v to, kar smo do zdaj že dosegli.[/quote]

Tole je pa seveda spet meni na kožo pisano. Sem dobil ponovno mail od mojega pakistanskega znanca iz tamkajšnje akademije. Po nekajmesečnem premoru sva naredila impulz in sedaj pač delam naprej iz tistega mesta kjer se je junija končalo oziroma 26. oktobra 2003 začelo.

Andres

včeraj smo imeli ob petih eno konferenco in kar pet kolegic je skoraj identično opisalo 'čudno' počutje... 'pismo, kolk se neki čudn počutim... kar stiska me neki okol srca, vsa sem omotična, slabo mi je... ' :o|o: xrolleyesx ... sem pomislila, da je bila konj. lune in saturna, pa vidim, da bo to dons (v kombinaciji z opozicijo venere in urana)...

naj mine s čim manj 'turbulenc' :detelca: xupx xcrossfingx

xrolleyesx Stiska me, duši, srce razbija... :xx!: ....sem zjutraj razmišljala, pa dobro, to vedno nekaj pomeni, dejmo razčistit, kaj me muči... x?x ..pa nič, brez razloga...

Čist zblojena, pozabljiva... xrolleyesx ..grem v knjižnico ob 8h...pozabila, da se odpira ob 9h.grem vmes tankat...in nazaj grede pozabim iti v knjižnico... xrolleyesx ...grem nazaj v knjižnico, pozabim doma knjige, ki jih moram vrniti... x!x :xx!:

Grem v trgovino po mleko, kupim vse živo, sam mleka ne... xrolleyesx

Kličem moža, pozabim, zakaj sem ga klicala...

Vse štima, na morje grem, mene pa stiska in duši... :xx!: (aja, konj Sat-Luna delata men ekzakten kvadrat na Mars)...

zblojen dan :xx!:

Astra
Per aspera ad astra

Andres, zal mi je, predvsem pa zato, ker pravis, da si bil melanholicen... morda, saj sem omenjala muhasto pocutje tudi, pa melanholijo, se mi zdi, ki pa naj ne bi bila dolgotrajnejsa, tako na trenutke bolj... pa jokavo pocutje... a nisem napisala...
Malo opazuj pri sebi, ko bo luna v Raku recimo, ker je to nasproti tvoje Lune (se mi zdi da jo imas v kozorogu).
Lahko da ti prihaja v opozicijo saturn, pa gre za obdobje, ki ga ne merimo z dnevi oz. se to manifestira veckrat ko je kaj stresnega in sploh samo razmisljanje je tedaj bolj crnogledo... ali imas kak drug tranzit......
Recimo morda ti neptun tudi opozicijo z natalnim soncem dela, pa je to tudi to lahko malo....
Drzim pesti za dober posel! :palec: x:)x

mateja, astra - v bistvu je (za vaju) tudi to, da je preprosto luna v raku danes (se) in saturn je gor - zdajle bo, cez eno urco pribl. Na vajinih najopsebnejsih tockah! Kako naj potem ne deluje - ce se name, ki nimam nic v raku (razen pac enih tock :D) - me je tak krc ponoci zagrabil v nogo, da sem se kar ustrasila.

Ja, glih sem hotla rect - se kaksen kvadrat, opozicija, pa na osebne kak neugoden aspekt, pa je vse to bolj potencirano.

Vseeno je treba se na kul nastelat, prihodnji teden bo to veliko tezje. :palec:

Aja, p.s. Astra!!! Upam, da se vidis, ker greste ravno na morje; tale neptun zna kaksne stose cudne v zvezi z vodo prinest (pa se venera v takih povezavah ni vedno samo kul), nic norega ne zganjajte, drzite se bolj v blizini, pa bolj na izi..

Picasso

saj, sem tudi nate pomislila, pa se na cosmo vedno v tem 'paketku'. :)
rakice, ja... x:Xx x;)x :palec:
Seveda, nic ni fajn saturn na luni, logisch, za nikogar... kaj sele ce je na tvoji osebni (ali pac soncu, asc) - in ce je to v raku! :O: xrolleyesx :sori: x:o)x

To so v bistvu nasprotne energije - saturn vlada kozorogu, ki je nasproti raka. Nic skupnega nimata, v glavnem. xDDx

Jaz pa nisem down ali melanholicna, pac pa zelo lenobna; nic se mi ne da. sem pa drugace se kar dobre.
Pa ful sem zrihtala danes, vseeno, mi je saturn na resno malo potegnil danes, kar je kul.

Picasso

nekaj me zanima Luna konj. Saturn na moji luni, ki jo imam na 21.23 v raku, ta tvori opozijo Pluton v 4. hiši kozorog... men bo pa koleno raztrgalo, poleg vsega zoprnega počutja... brala sem, da je lahko Luna konj. Saturn vzrok za revmatizem... a je to to?Ali meni odpade po novem narava, tek, sprehodi, ker tole prav svinjsko boli :C: upam, da je tole prehodno, ker če se mi vzame naravo, se mi vzame vse :V:

Oj, selene, nekaj si se zmotila, plutona ne mores imeti v kozorogu, se niti zdaj ni - zdaj je v strelcu.
Luna konj. saturn?
Vsekakor, itak - vendar ne bomo rekli temu vzrok, ampak recimo da se tak polozaj lahko manifestira tudi na tak nacin, ni pa nujno, da se.
Ce je prehodno ali ne, je odvisno od tebe - vsaka tezava je, ce jo zacnemo takoj odpravljat, resljiva. Blaga vadba nikomur ne skodi, na fitnes je hodil folk s takim revmatizmom, da so s palcko prisli.
res!
Pozdravim gospoda, me vprasa tamali, kdo pa je to, pravim, na fitnes hodim z njim.. In se spogledava s tamalim, obema se je v bistvu zdelo hecno nekako. :)
Tako da, zdravniki v glavnem vadbo priporocajo. Zmeren tek, hoja, to je vedno kul.
Se izogibas dejavnostim, okoliscinam, ki potencirajo revmo oz. jih das na minumum.
Jaz sem imela leta revmo zaradi podnajemniskih pogojev raznih, pa se to pocajta, jasno.
No, [i]jaz[/i] sem se. x8Dx x^x x;)x :palec:

Picasso

Ups, Jupiter je, ja se opravičujem, e še učim, Pluton je v prvi bajtici,pa itak tko zmedeno kdaj napišem kaj da še sama ne vem, kaj sem napisala, samo vem, kaj sem želela povedati... ma tole bom jaz v vodi potem pocajtala, pa bo... pa kis, jutri pa glino če ne bo boljše... ma ne dam se...
oprosti za napako prej

Se že dolgo nisem v napovedi oglasila :inocent:
Uh, tudi jaz čutim tole Luno na Saturnu... pa še v opp. z nat. Venero :o|o:
me eni čudni občutki prevzemajo... težko opisati... kr neki... ena tečnoba, melanholija... in hecno je to, da v bistvu sploh nisem v downu... pa razumi, če moreš xrolleyesx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...