Skoči na vsebino

Napoved za 41. teden

Marsa

Recommended Posts

te čist zastopim, ne glede na to, da pojma nimam kje se klatijo moji planetki...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

[quote name='coccinelle' date='7. Oct 2004 ob 19:26']Se že dolgo nisem v napovedi oglasila :inocent:
Uh, tudi jaz čutim tole Luno na Saturnu... pa še v opp. z nat. Venero :o|o:
me eni čudni občutki prevzemajo... težko opisati... kr neki... ena tečnoba, melanholija... in hecno je to, da v bistvu sploh nisem v downu... pa razumi, če moreš xrolleyesx[/quote]
Tudi jaz tako čutim kot sem že zgoraj napisal. Ampak pri meni se verjetno bolj čuti, ker je nek nepojasnjen razlog za takšno počutje.
Ker sem bolj mislec po naravi se pač po cele dneve samo z enim nerešenim problemom ukvarjam in potem se mi mozek razteguje gor in dol, tako da niti več ne vem, če ugibam, ali če trezno mislim.

Marsa. Hvala za pojasnilo zgoraj. Ampak s sestankom nič ni bilo danes. Prav škoda.

Andres

Skoda, Andres - morda bo pa danes? :8): x:)x

Coccinelle - jaz tudi nisem v downu, se celo melanholicna nisem, samo lena pa zblojena pa zaspana skoz nekaj. :)
Amis, pri tebi je najbrz kriv kak kvadrat ali opozicija (recimo plutona), odvisno na koliko stopinj imas luno in asc.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tole mi je padlo v oci, saj res, moram pokomentirat.
Se mi zdi, da zlepa oz. ze zelo dolgo nismo imeli tolk enih fotk v Fotkah kot prav zdaj. x:)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Janja, saj s tem sem se se 'nazaj drzala'. :)
Ker zdaj se bo najverjetneje samo se stopnjevalo vse skupaj. :o|o:

Picasso

Ja. Drzi kot pribito.
Tudi glede domačih živalc..gledam Carja..se ful nekega hudobneža na čase dela - proti kakšnim kolesarjem, celo kakšen avto se mu zdi za malo malico. Drugo so kamioni x:Dx Pol je cisto mickeni x;)x
V glavnem..nemir nek ga daje..
Bemu...upam, da bo vreme držalo. Trgatev bo v nedeljo. Prej ne gre. Za ostalo se nekako ne bojim..
Joj so bile polne ceste danes...Hrvati praznik imeli in mislili, da morajo pokupit celo Avstrijo...ful..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Joj Nataly, iskreno upam, da pri vas ne dezuje, prejle sem ravno razmisljala, komu sem ze rekla - ce bo vreme zdrzalo...
Evo, tebi, xcrossfingx

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...