Skoči na vsebino

Ljubosumje

onewa

Recommended Posts

Vadi še jogo, posebej se posveti dihalnim vajam, sprosti telo, globoko zadihaj, in si čimvečkrat ponavljaj: zaupam.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

če maš ljubosumne Ideje, torej pomeni, da imaš čustva in nisi zavrta.

če pa tale čustva napihuješ, pospešuješ za nek cilj, potem je tole že manija. Treba se je dresirati v izpadih in zahtevah !

bog dej

p

pokowc

hej onewa

danes sem že toliko enih stvari napisala- vse pa imajo v bistvu eno in isto sporočilo- bodi srečna da živiš, prikliči v svoje življenje samo pozitivno energijo, čudovite in ljubeče ljudi, preberi kakšno knjigico louis hay in zadevo malce preptrniraj in povadi. pridi na shen qi- gradaška 10, 040 850 381 ta boš dobila resnično vse kar potrbuje- veliko pozitivne energije, da si ustvariš lepo življenje

lp

bučka

pokowc

a ti vse ,tko zlahka jemlješ?

Vsekakor premoreš enega izmed...blagrov... in lahko si srečen.

Kaj paviš na tole misel:

Vozovnica za potovanje skozi življenje nam ne zagotavlja pravice izbiranja sopotnikov.....

Lepo te pozdravljam

sara

Čustva...po moje mi manjka razuma.. jaz grem preveč v globino in veliko ljudi to prestraši... moja krivulija zelo niha, sem sposobna doživljati izjemno srečo, ampak tudi nesrečo... Naučiti se moram brzdati, ne zavoljo drugih, zavoljo sebe. Joga in vožnja s kolesom mi pri tem pomagata. Se mi zdi, da sem vedno bolj pokončna (a ne vzvišena!!)

Je pa res, da sem jogo poskušala delati nekaj let nazaj, pa mi ni nič pomenila. Nisem imela prave motivacije. Prepričana sem, da so vse tehnike učinkovite (hvala bučka za nasvet shen-qi!!), vendar nismo vedno na vse pripravljeni.

• 1 month later...
Pravijo in tudi sama vem, da privlačiš samo tisto, česar se najbolj bojiš, zato bi najraje vsak dan zakopala v to črno luknjo občutke,ki jih težko krotim in sicer ljubosumje. Partner za to seveda ni popolnoma nič kriv, vse je brez razloga, vendar razjeda pa, čisto potiho, naskrivaj. Zato mu ukazujem naj čimprej izgine in se nikoli ne vrne.

kaj naj rečem, nisi še prišla do tiste stopnje čutvenega sprejejta, izražanja.... oklepaš se nekaj´´ za kar je dobro ,da se zaveš, tvoje stanje samokontrole, ti ob takih občutkih daje rdečo luč.......

drgače pa to vsi damo skoz

zalivaj se z analizami početja dejanj in videnj.

pokowc

Draga lunca,

če se ne motim, si nekje spraševala, zakaj imaš vedno mlajše partnerje. Po ločitvi, je to nekje čisto normalno. Dogaja se tudi, da stopaš iz mine na mino, kar je tudi nekje čisto normalno.

Vsaka ločitev je boleča, če si to priznaš ali pa ne. Mlajše partnerje izbiraš zato, da bi se počutila mlada, neiztrošena, polna življena, plodna pa tudi, da lažje obvladuješ situacijo, ker se počutiš bolj izkušeno.

Dinamika ljubosumnosti je različna pri spolih. Ko je moški ljubosumen, takoj pomisli na seks. Ženska ljubosumnost je pa drugačna in velikokrat močnejša kot moška. Ko je ženska ljubosumna, se boji, da bi se njen partner čustveno navezal na katero drugo. Zakaj je tako?

Ko je ženska oplojena, nosi in rodi, je prepričana, da je dala polovico svojih genov naprej. In verjemi mi, tista druga polovica genov jo niti ne zanima kaj preveč, čigavi so. Moški pa nikoli ne more 100% vedeti, da tisti plod nosi polovico njegovih genov. Pač ne izhaja iz njegovega telesa.

Pa še ena zadeva je; Ni jo ženske, razen profesionalke, da popolnoma vsako vezo ne jemlje do konca življenja. Ali drugače rečeno, rabi stalnega oplojevalca in njegovo zaščito. Z odstopanjem od tega, se da zelo dobro oceniti patologijo osebe.

Vidiš, tukaj sem že delno odgovoril na vprašanje, ki sem ga zastavil v forumu; Moški ženske - kdo je podrejen?

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Bravo fantje,vsakega izmed vas si predstavljam na svoj način in vsak je čisto drugače, čisto njemu podobno odgovoril in moram rečt, da ste vsi super, vsak je zadel na "ta prav konc".Opazila pa sem, da me je Kljuka še v črni luknji našel in si zapomnil kaj me še vse zanima. Pa pravijo,da so moški površni.Kljuka si je zapomnil še kakšne druge podrobnosti.Moram vas pohvalt fantje. No saj, če ne bi bili v redu, se tu sploh ne bi srečali.

Nima smisla da se obremenjuješ zaradi ljubosumja,veš da ga "privlačiš",kar pomeni da se ga zavedaš,zato ga tudi pusti v sebi,

samo malce ga skontroliraj in lahko ga boš imela za zaveznika.icon_smile.gif

Glej naprej, če se le da,...

• 2 weeks later...
Jaz pa ne bi rekla da se ne obremenjuj s tem, ker, če bi mogla se ne bi. Očitno se moraš s tem obremenjevat. Poznam, zelo dobro poznam te občutke, ki pa sem jih raziskala in ko sem našla vzroke, šele takrat sem lahko počistila s temi občutki ljubosumnosti. Pri meni osebno so vzroki še iz otroštva, občutek zapuščenosti, kontrole, samokontrole, bojazen, da ne ostaneš sam, zapuščen. Odvreči moraš vse in pogledati vase. Meni je to uspelo s pomočjo regresije. Vsak ima svojo izkušnjo, ta je meni pomagala. S tem se moraš soočit in ni lahko, ker doživljaš in podoživljaš vse zaradi česar si zdaj ljubosumna.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Hvala za napotke Teja.Enkrat sem bila na skupinski regresiji pri Branki Jakelič iz Zagreba.Stvar je bila super, vendar, žal nisem doživela ničesar takega,da bi bilo povezano z ljubosumjem.Očitno pa so vzroki res iz zgodnjega otroštva, žal pa tudi iščem in ne najdem pravega vzroka.Mislim,da moram nekaj predelati in zato je verjetno potrebno delo s temi občutki.Upam,da bo minilo, če pa ne, pa tudi prav.Sicer bi imela delo s čim drugim.Saj veš, vsak ima določene skrbi in strahove.

Lunca!

Ljubosumje ubija dušo. tvojo, partnerjevo. in ljubezen.

govorim iz lastnih izkušenj.Pa nisem bila jaz tista, ki sem bila ljubosumna. ampak partner.

vem, da je zate grozno, ker se zavedaš svojega početja. si se kdaj vprašala kako je pa za partnerja?

Ko verjetno ne upa pozdraviti sodelavke zato, ker boš planila...

naj ti čimprej uspe najti vzroke za čustvo. odpravi ga. tako boš rešila sebe in njega.

molila bom zate!

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 2 weeks later...

Lunca... Andrej je nikje napisal stavek, ki mi ne gre iz glave.. pravzaprav se mi zdi modrost..

Citiram.. "Ni se ti potrebno borit za ljubezen!"

Tjazy

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...