pomlad 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kako premagujete strahove. Jaz si zelo želim premagati strah pred letenjem. A poznate kakšno tehniko? K bi res rada še kdaj kam šla... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 pozdravljena jaz imam ali sem imela strah pred vodo... :xx!: no,pa ti povem kako sem si,so mi pomagali.analiza spomina mi je odprla oči od kje ta strah izvira.ko sem v bistvu spoznala zakaj me je strah,je ta delno izgubil težo.tako nekako.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 Analiza spomina? Regresija?Kam si to šla? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 zakaj pa te je strah letenja? česa te je strah? sem lih v petek letela... je blo prov fino! kot ptička v zraku. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ne vem, k sm ČIKN! Strah me je zato, ker bomo dol padl... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 lej probi čim več o tem razmišljat razumsko... velik več je žrtev z avtomobili kokr z avioni. sicer je tes veliko žrtev na enkrat in zato je tak bavbav, če se to zgodi... in če ti je usojeno umreti lahko tudi ko greš česz cesto. če ti pa ni... se pa avion ne bo zrušu. če so avti varni so tud aviončki. kaj pa ladje? ta se lahko potopi. vse stvari so nevarne. nobena se mi ne zdi bl k druga. mogoče lih avto še nartabl. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Strah pred višino sem kar nekako izgubil, pred globoko vodo pa še ostaja, samo se ga da obvladovati. Kako, ti ne vem povedati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 Psiho scena. Ful mi je všeč ko vzletimo in pristajamo, ampak vmes mi je pa tak suffer. Čeprav nazadnje ko sem se peljala niti ni blo tko grozn, ker sem mela par dni pred tem grozno izkušnjo s katamaranom in se mi je še turbulenca zdela zabavna, samo pa vem, da mi bo naslednjič spet grozno. :o|o: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Strah pred letenjem obstaja, mogoče si preveč domišljaš in ga s tem še povečuješ. Sam sem imel strah pred pred letenjem s padalom, pa sem poskusil v tandemu in ko ne moreš več stati na zemlji začuda ta strah izgine ....seveda moraš pa vsekakor zaupati(ti pilotom), jaz pa bolj izkušenemu jadralcu zadaj , se mi zdi, da je isti primer.....znaš plavati-ne znaš plavati, dokler še lahko hodiš po morskem dnu in da se varno vrneš nazaj k obali te je strah, ko splavaš tega strahu ni več. To so moje izkušnje, sicer pa nekje visoko v gorah v steni, pa je itak bolje, da te je malo strah, ker bi še bolj pretiraval in šel v skrajnosti. Tam moraš pa poznati tudi svoje sposobnosti. Pomlad zaupaj pilotom in osebju, pa ne imej v mislih v prvem planu, kaj in kako bi bilo, če bi bilo, itd., lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 Evo to je ja, ne zaupam... Počutim se šibka, ker nikakor ne morem vplivati na potek leta...Hvala borism Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Pomlad, saj tudi ne moreš kaj dosti vplivati.Jaz bi rekel, če nam je usojeno, je pač, ampak verjetnost v letalu ali z njim je v primeraji z našimi cestami in kastrofami in ostalimi prevoznimi sredstvi mnogo večja, če daš na vago boš še bolj pomirjena, sicer pa jaz se ne norčujem iz takih, ki jih je česa strah, pa naj bo to avion, plavanje, kolo, plazilci, itd......želel bi, da mi kdaj napišeš v tej temi, da si premagala ta strah, ki se ti bo kasneje zdel tako majhen, da še o njem ne boš več govorila, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 Zmenjeno! Ti pišem razglednico z naslednjih počitnic. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Super, se je že veselim... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 jez sem se pa po dolgem casumal spet sliku hudo me je ratal strah Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2005 No pa bom letela letos. Ljubljana -Dunaj- New Delhi in nazaj. Sej bo, ker mi je cilj pomembnejši kot pot. Ampak mam kljub temu včasih mehka kolena, ko pomislim na let. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Pomlad, a dobim potem razglednico iz Indije Boš videla, da boš uživala v poletu tja in nazaj, prijetno potovanje, naužij se....."KARI ANAME", lep vikend, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad, a dobim potem razglednico iz Indije Z največjim veseljem ti jo pošljem Mi pošlješ naslov na OS? obljubim, da te ne bom nadlegovala Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Hvala Pomlad, bi je bil zelo vesel, saj sva se o tem že lansko jesen. Dobiš naslov na OS, tisto, kar naj bi bilo z rumeno je pa vidno , pa nič zato, mene bi veselilo, da se vrneš nazaj ob prihodu tudi v tole temo in napišeš svoje občutke. Boš videla, kako boš močna potem, ko premagaš ta nelagoden občutek, lep dan, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 najboljše je da se soočimo s strahom Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2005 Jaz pa 5x, pa vsakič trpim No letos bom vzletala in pristajala vsaj 6x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mojga fanta je ful strah letenja...V soboto leti v Moskvo, slabo vreme je napovedano in se že poti...Sm mu rekla naj si malo to temo prebere...pa mislim, da mu ne pomaga... Ko sva 1. skupi letela je blo to k u grozlivki...čist ga je mrzu pot oblival... Revček..kaj naj naredim, da mu bo lažje? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Jz sm do zdej letela 8x, vedno uživala, pa vem da bom še naprej, kljub vsemu! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 men je pa to neki najbolšega, bi letu vsak dan, če bi blo možno sicer pa preko 5 ur letenja že najeda, postane dolgočasno,monotono :xx!: ah strah je samo v glavi, v avtu je variacije za crash velik več % kot pa, da avion dol pade, sicer pa jebiga, če ti je pa tko usojen pa kaj moreš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mojga fanta je ful strah letenja...V soboto leti v Moskvo, slabo vreme je napovedano in se že poti...Sm mu rekla naj si malo to temo prebere...pa mislim, da mu ne pomaga... Ko sva 1. skupi letela je blo to k u grozlivki...čist ga je mrzu pot oblival... Revček..kaj naj naredim, da mu bo lažje? Jez sm ob vzletu jokala...kljub persenu... pol k smo bli enkrat gor... mi je bil pa žur... Kaj nardiš... a nimajo v Adriji nek program proti strahu pred letenjem... ne vem, pozanimej se... pa stevardesi nej tut to pove... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako premagujete strahove. Jaz si zelo želim premagati strah pred letenjem. A poznate kakšno tehniko? K bi res rada še kdaj kam šla... Vsak strah premagas tko, da se z njim soocis.. Torej metoda je preprosta.. Vsedes se na letalo.. si mocnejsi od straha.. in pol itak vidis, da se bojis brez veze.. Nic lazjega je rekel Melhijad in odpujsala sta domov.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.