surya 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 jest se ful bojim letet z letalom, sam vsakič premagam strah, ker drugače ne bi videla tok sveta kot sem ga že..to mi premaga strah..željo mam večjo kot je strah Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jez sm ob vzletu jokala...kljub persenu... pol k smo bli enkrat gor... mi je bil pa žur... Kaj nardiš... a nimajo v Adriji nek program proti strahu pred letenjem... ne vem, pozanimej se... pa stevardesi nej tut to pove... hehe, no ja sam tok kot zanimivost, pri vzletu je tud ubistvu največja nevarnost če se kaj zgodi, ker je letalo še polno goriva.... brez panike , treba je letet pa kdaj tud padt,da se zbudiš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, no ja sam tok kot zanimivost, pri vzletu je tud ubistvu največja nevarnost če se kaj zgodi, ker je letalo še polno goriva.... brez panike , treba je letet pa kdaj tud padt,da se zbudiš srčno upam, da moj dragi nau tegale prebral Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Letenja me ni bilo nikoli strah, samo tokrat sem bruhala kot vidra :xx!: na poti v New York, verjetno zaradi nosečnosti! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe, no ja sam tok kot zanimivost, pri vzletu je tud ubistvu največja nevarnost če se kaj zgodi, ker je letalo še polno goriva.... brez panike , treba je letet pa kdaj tud padt,da se zbudiš Vem...pa pristanek tut... pelal smo se pa itak kt po makedamu... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 mene je blazno strah višine oziroma globine...muke sem trpela, ko smo bili tri leta v 9. nadstropju v stolpnici doma. smo meli bolj umazane šipe kot ne. groza me je stopnic brez ograje ali tistih, ki imajo samo pohodno ploskev. tudi za rabutat nisem bila dobra. enkrat sem na češnjo splezala, potem pa me je morala cela ulica reševat, ker sem nohte kar v lubje zapičla. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Letenja me ni bilo nikoli strah, samo tokrat sem bruhala kot vidra :xx!: na poti v New York, verjetno zaradi nosečnosti! LOL, odličen stavek oz. izvrsten a si hotla povedat,da si letela v NY al da si bruhala ,al da te je strah? ampak jaz še vedno mislm, da si bleferka tko k Ksantipa in TripleX vse skupaj eno smrdljivo maslo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>LOL, odličen stavek oz. izvrsten a si hotla povedat,da si letela v NY al da si bruhala ,al da te je strah? ampak jaz še vedno mislm, da si bleferka tko k Ksantipa in TripleX vse skupaj eno smrdljivo maslo A veš, da sem jez tut hotla to rečt... ni važn, da je bruhala... važn je, da je bruhala NA POTI V NEW YORK... Tripl pa itak... bla bla bla... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 Mene NE SPRAUS U AVIJON!!!! CIST BREZ VEZE!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.