Skoči na vsebino

Strah

pomlad

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jez sm ob vzletu jokala...kljub persenu... pol k smo bli enkrat gor... mi je bil pa žur... x:Dx  :palec:

Kaj nardiš... a nimajo v Adriji nek program proti strahu pred letenjem... ne vem, pozanimej se... x:)x pa stevardesi nej tut to pove...

hehe, no ja sam tok kot zanimivost, pri vzletu je tud ubistvu največja nevarnost če se kaj zgodi, ker je letalo še polno goriva.... x:Dx x:o)x brez panike , treba je letet pa kdaj tud padt,da se zbudiš x:o)x

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>hehe, no ja sam tok kot zanimivost, pri vzletu je tud ubistvu največja nevarnost če se kaj zgodi, ker je letalo še polno goriva....  x:Dx  x:o)x brez panike , treba je letet pa kdaj tud padt,da se zbudiš  x:o)x

srčno upam, da moj dragi nau tegale prebral

x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>hehe, no ja sam tok kot zanimivost, pri vzletu je tud ubistvu največja nevarnost če se kaj zgodi, ker je letalo še polno goriva....  x:Dx  x:o)x brez panike , treba je letet pa kdaj tud padt,da se zbudiš  x:o)x

Vem...pa pristanek tut... pelal smo se pa itak kt po makedamu... x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

mene je blazno strah višine oziroma globine...muke sem trpela, ko smo bili tri leta v 9. nadstropju v stolpnici doma. smo meli bolj umazane šipe kot ne. groza me je stopnic brez ograje ali tistih, ki imajo samo pohodno ploskev. tudi za rabutat nisem bila dobra. enkrat sem na češnjo splezala, potem pa me je morala cela ulica reševat, ker sem nohte kar v lubje zapičla. x:(x
http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

<{POST_SNAPBACK}>Letenja me ni bilo nikoli strah, samo tokrat sem bruhala kot vidra  :xx!:  na poti v New York, verjetno zaradi nosečnosti! xrolleyesx

LOL, odličen stavek oz. izvrsten :palec: x:o)x a si hotla povedat,da si letela v NY al da si bruhala ,al da te je strah? ampak jaz še vedno mislm, da si bleferka tko k Ksantipa in TripleX vse skupaj eno smrdljivo maslo x:Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>LOL, odličen stavek oz. izvrsten  :palec:  x:o)x  a si hotla povedat,da si letela v NY al da si bruhala ,al da te je strah? ampak jaz še vedno mislm, da si bleferka tko k Ksantipa in TripleX vse skupaj eno smrdljivo maslo  x:Dx

A veš, da sem jez tut hotla to rečt... ni važn, da je bruhala... važn je, da je bruhala NA POTI V NEW YORK... x:Dx x:Dx :vragec:

Tripl pa itak... :icon17: bla bla bla... xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...