stankaa 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 ravno sva se s solzami v očeh objele,ona zapušča dragega,jaz bi ji rada stala ob strani,a samo ona sama bo morala živeti svoje življenjein svojo odločitevProsim te Ribica, plavaj tudi ti ob njej,da bo imela moči, da bo še verjela v ljubezen... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ribi, pomagaj stankini prijateljici. Pa tudi meni, ker se mi zdi, da umira ena prijateljska zveza. Tako sem se ves čas trudia, da bi ohranila stike potem pa kar naenkrat vse zbledi. Lahko bi mi vsaj razlog povedal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Glej glej, pri men tud umira ena z-veza, mogoč celo dve. Hm, kaj dogaja? :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hja Mick, kdo bi vedel, kaj se dogaja. Ampak veš, jaz se ne dam. Malo bom še počakala, da sam vidi, kje ga je pobiksal, potem bom pa ukrepala tako, kot moram, če hočem, da je vse spet po starem Ribi, upam, da pridno plavaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 vso srečo. Jaz ne bom storil več nič. Komu sem všeč, blizu, me tako poišče, ko me želi (in jaz njega), komur nisem všeč oz. bolje - mu ne pomenim dovolj, dvomim, da to lahko spremenim. In verjetno je prav tako kot je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Pri meni so stvari malo bolj zakomplicirane.Tebi pa tudi veliko sreče pri odločitvah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 V odnosih z ljudmi so skor vedno stvari komplicirane, ker smo ljudje komplicirani. Heh ja, thx, moja odločitev je v obeh primerih že sprejeta, prepričan sem, da je pravilna, kot taka pa sicer ni najbolj prijetna. Zrihtaj vse tako, da bo ti (vama) ok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Odločitve so tipična moška stvar, ki pa niso nujno tudi dobre. Nimam nič proti moškim, mi gre pa na živce (okej to je za v luknjo), da se ne znajo pustit toku, ampak delajo drastične spremembe z odločitvami. Pametujem Torej, naj nama obema uspe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 palec (mi smeški nečejo delat vsi :xx!: ). Ja, sm ravno razmišljal, da se bom prepustil toku, pol pa vidim ta tvoj post. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Vrjemi, da je bolše tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jah v življenju je treba it naprej. Tako da tudi veze razpadajo, umirajo, da lahko pridejo novi odnosi z novimi ljudmi. Tudi pri meni je tako...Obema želim najbolji razplet! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 pomagaj stankini prijateljici, pa tudi vsem nam, ki se nekako ne znajdemo v teh burnih časih, ko veze umirajo... Today is a gift, that's why it's called present! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Že zadnjič sem videl to temo, ampak jo potem nisem več našel, tako da komentarja od mene ni bilo. Zdaj je spet višje in lahko dodam par besed. Tudi meni je šla dvo letna zveza po gobe. Če pogledam po čigavi krivici, je odgovor po nikogaršnji. Toda že pred časom sem od partnerke opazil odtujenost, nič topline kot jo je bilo prej, skratka vse je bilo nekako čudno. Tudi se nebi spuščal v detajle, ker to bi bile lahko že obsodbe, saj gre za dobro žensko, kar sem vedno trdil. Danes pač na to gledam drugače. Pred nekaj dnevi mi je rekla, da sem dober, da me ima rada, vendar najina pot ni skupna ipd, ostala pa bova kot je poudarila za vedno prijatelja in da me bo imela do smrti rada. V redu, to so bile njene besede. Sedaj se Andres na tej strani planeta sprašuje, kje so vse te besede o prijateljstvu, saj nastala je debela ignoranca, ne vem, morda celo agnorana. Po drugi strani si je prej ljubljena oseba želela pozornosti, medtem, ko meni kot prijatelju v tem trenutku pozornosti ne nameni. Kdo ve. Morda ima prijateljico, prijateljice, ki ji polnijo čas, tako za filanje boxov islandskega mobitela zmanjka pozornosti, torej tiste lastnosti, ki si jo sama najbolj želi. Egoizem? In bolje ko razmišljam, bolj vidim da ven mlati ženska posesivnost do nečesa, izkoristek moškega, skratka, tista človekova lastnost, ki ni vidna v času trajajoče zveze. Sicer pa v stanju kakršnem sem, se, oziroma smo se verjetno mnogi znašli, preostane le misel in tolmačenje posameznih besed in dejanj, gibov, namigov, bivšega partnerja. Ko se vse to združi dobim nekakšno enačbo, ki jo povežem in pride mi na misel, da se je ženska morala z nekom pokazati, morala je recimo pokazati, da z nekom je, ter s tem prikriti nekaj drugega. In verjetno bi bila ta formula hitro rešljiva, če bi vsak najprej naštudiral karakter svojega partnerja v primerih kjer se to seveda da. Moja bivša je bila preveč skrivnostna, da bi ji lahko točno določil kakšnega karakterja je. Toda po njej pljuval ne bom, saj dala mi je dve priznam lepi leti, ne vem pa, kaj je bil nauk te zveze. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Dohtarce ni več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Toda po njej pljuval ne bom, saj dala mi je dve priznam lepi leti, ne vem pa, kaj je bil nauk te zveze. jh nč, ohran spomin, pejdi dalje...še vedno pa jo lahko pokličeš je pomembna ona Sebi še boš pa drugi nudil nežnost in toplino ,ki bo znala to tut cent in negovat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Stane. Uganil si. Je še ampak ne v moji bližini. Ostaja samo še ignoranca do mene. 1Bud. Spomini bodo ostali, druga bo pa itak prišla. Klical pa itak ne bom, ker ne bom izsiljeval prekinitve ignorance. Sebi je še vedno pomembna in to je tudi ok. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Stane. Uganil si. Je še ampak ne v moji bližini. Ostaja samo še ignoranca do mene.Jebi ga, kaj češ, jaz tudi nisem zmagal na volitvah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Volitve za mene so se ta teden začele. In izgleda da je tako tudi ok. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Kaj si v Sloveniji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ne še Stane. Brojim dane;) 45 dana. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Toda po njej pljuval ne bom, saj dala mi je dve priznam lepi leti, ne vem pa, kaj je bil nauk te zveze. AndresTako je in tako verjetn mora biti. Če smo se nekoga "dotaknili", nas ima res rad, se naša pota tako ali tako slej ko prej srečajo in so prijetna, nas izpolnjujejo in osrečujejo. Tudi če so ta srečanja zlo redka. Obstaja neka vez, pa če se leta ne vidimo, vemo da obstaja. Definitivno. Partnersko in erotično razmerje pa sta pa pač zaključila. Tako kot milijarde drugih na svetu. In odprla vrata za nova. Tako to vidim jaz, še mal lažje tud zato, ker gledam iz distance, neprizadet. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ko umira neka veza... je treba poskrbet za dostojen pogreb. Kar pa bvladajo le redki. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Toda po njej pljuval ne bom, saj dala mi je dve priznam lepi leti, ne vem pa, kaj je bil nauk te zveze. AndresTako je in tako verjetn mora biti. Če smo se nekoga "dotaknili", nas ima res rad, se naša pota tako ali tako slej ko prej srečajo in so prijetna, nas izpolnjujejo in osrečujejo. Tudi če so ta srečanja zlo redka. Obstaja neka vez, pa če se leta ne vidimo, vemo da obstaja. Definitivno. Partnersko in erotično razmerje pa sta pa pač zaključila. Tako kot milijarde drugih na svetu. In odprla vrata za nova. Tako to vidim jaz, še mal lažje tud zato, ker gledam iz distance, neprizadet. MIck. Ti itak prav gledaš. Se strinjam. Ampak je globina tega kar nisem zapisal zelo daleč, tako da je to, zdi se mi specifičen. Vse itak nočem na net spravit. Žal mi je tudi, ker nekako čutim, da bo nasankala. Ne bo srečna. Zelo močno pa si želim, da bi se motil. Včasih je itak tako da kako babo po končani vezi opljuvamo in to. Samo tokrat tega pri meni ni. Moja bivša partnerka si itak zasluži lepo besedo, kljub ignoranci, ne vem, morda celo aroganci, s katero se me dotika. Ko bi vsaj razlog vedel. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ko umira neka veza... je treba poskrbet za dostojen pogreb. Kar pa bvladajo le redki.Oona. lepo razmišljanje. Resnično tudi. Imam pa belo maco na sebi n črnega, sicer vse v modrem.Pa še ena glasba mi igra za katero menim, da naju je dobesedno ločila. Saj sem rekel, specifičen primer. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.