Skoči na vsebino

Ko umira neka veza...

stankaa

Recommended Posts

ravno sva se s solzami v očeh objele,

ona zapušča dragega,

jaz bi ji rada stala ob strani,

a samo ona sama bo morala živeti svoje življenje

in svojo odločitev

Prosim te Ribica, plavaj tudi ti ob njej,

da bo imela moči,

da bo še verjela v ljubezen...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Ribi, pomagaj stankini prijateljici. Pa tudi meni, ker se mi zdi, da umira ena prijateljska zveza. Tako sem se ves čas trudia, da bi ohranila stike potem pa kar naenkrat vse zbledi. Lahko bi mi vsaj razlog povedal. :C:

Hja Mick, kdo bi vedel, kaj se dogaja. Ampak veš, jaz se ne dam. Malo bom še počakala, da sam vidi, kje ga je pobiksal, potem bom pa ukrepala tako, kot moram, če hočem, da je vse spet po starem x:px

Ribi, upam, da pridno plavaš xgoldfishx xcrossfingx

x:)x :palec: vso srečo. :detelca: Jaz ne bom storil več nič. x^x Komu sem všeč, blizu, me tako poišče, ko me želi (in jaz njega), komur nisem všeč oz. bolje - mu ne pomenim dovolj, dvomim, da to lahko spremenim. In verjetno je prav tako kot je. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

V odnosih z ljudmi so skor vedno stvari komplicirane, ker smo ljudje komplicirani. x;)x Heh ja, thx, moja odločitev je v obeh primerih že sprejeta, prepričan sem, da je pravilna, kot taka pa sicer ni najbolj prijetna.

Zrihtaj vse tako, da bo ti (vama) ok. :palec:

K. Čapek

Odločitve so tipična moška stvar, ki pa niso nujno tudi dobre. Nimam nič proti moškim, mi gre pa na živce (okej to je za v luknjo), da se ne znajo pustit toku, ampak delajo drastične spremembe z odločitvami. Pametujem :inocent:

Torej, naj nama obema uspe x8Dx :palec:

xgoldfishx

jah v življenju je treba it naprej. Tako da tudi veze razpadajo, umirajo, da lahko pridejo novi odnosi z novimi ljudmi. Tudi pri meni je tako...

Obema želim najbolji razplet!

spet se mi je na bolš poslabšal

Že zadnjič sem videl to temo, ampak jo potem nisem več našel, tako da komentarja od mene ni bilo. Zdaj je spet višje in lahko dodam par besed.

Tudi meni je šla dvo letna zveza po gobe.

Če pogledam po čigavi krivici, je odgovor po nikogaršnji. Toda že pred časom sem od partnerke opazil odtujenost, nič topline kot jo je bilo prej, skratka vse je bilo nekako čudno.

Tudi se nebi spuščal v detajle, ker to bi bile lahko že obsodbe, saj gre za dobro žensko, kar sem vedno trdil.

Danes pač na to gledam drugače. Pred nekaj dnevi mi je rekla, da sem dober, da me ima rada, vendar najina pot ni skupna ipd, ostala pa bova kot je poudarila za vedno prijatelja in da me bo imela do smrti rada.

V redu, to so bile njene besede. Sedaj se Andres na tej strani planeta sprašuje, kje so vse te besede o prijateljstvu, saj nastala je debela ignoranca, ne vem, morda celo agnorana. Po drugi strani si je prej ljubljena oseba želela pozornosti, medtem, ko meni kot prijatelju v tem trenutku pozornosti ne nameni. Kdo ve. Morda ima prijateljico, prijateljice, ki ji polnijo čas, tako za filanje boxov islandskega mobitela zmanjka pozornosti, torej tiste lastnosti, ki si jo sama najbolj želi. Egoizem?

In bolje ko razmišljam, bolj vidim da ven mlati ženska posesivnost do nečesa, izkoristek moškega, skratka, tista človekova lastnost, ki ni vidna v času trajajoče zveze.

Sicer pa v stanju kakršnem sem, se, oziroma smo se verjetno mnogi znašli, preostane le misel in tolmačenje posameznih besed in dejanj, gibov, namigov, bivšega partnerja.

Ko se vse to združi dobim nekakšno enačbo, ki jo povežem in pride mi na misel, da se je ženska morala z nekom pokazati, morala je recimo pokazati, da z nekom je, ter s tem prikriti nekaj drugega.

In verjetno bi bila ta formula hitro rešljiva, če bi vsak najprej naštudiral karakter svojega partnerja v primerih kjer se to seveda da. Moja bivša je bila preveč skrivnostna, da bi ji lahko točno določil kakšnega karakterja je.

Toda po njej pljuval ne bom, saj dala mi je dve priznam lepi leti, ne vem pa, kaj je bil nauk te zveze.

Andres

Toda po njej pljuval ne bom, saj dala mi je dve priznam lepi leti, ne vem pa, kaj je bil nauk te zveze.
jh nč, ohran spomin, pejdi dalje...še vedno pa jo lahko pokličeš x:Dx

je pomembna ona Sebi še :8):

boš pa drugi nudil nežnost in toplino ,ki bo znala to tut cent in negovat

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Stane. Uganil si. Je še ampak ne v moji bližini. Ostaja samo še ignoranca do mene.

1Bud.

Spomini bodo ostali, druga bo pa itak prišla. Klical pa itak ne bom, ker ne bom izsiljeval prekinitve ignorance.

Sebi je še vedno pomembna in to je tudi ok.

Andres

Guest sstane
Stane.  Uganil si.  Je še ampak ne v moji bližini.  Ostaja samo še ignoranca do mene.

Jebi ga, kaj češ, jaz tudi nisem zmagal na volitvah x^x x:Dx

Andres

Tako je in tako verjetn mora biti. Če smo se nekoga "dotaknili", nas ima res rad, se naša pota tako ali tako slej ko prej srečajo in so prijetna, nas izpolnjujejo in osrečujejo. Tudi če so ta srečanja zlo redka. Obstaja neka vez, pa če se leta ne vidimo, vemo da obstaja. Definitivno. Partnersko in erotično razmerje pa sta pa pač zaključila. Tako kot milijarde drugih na svetu. In odprla vrata za nova. x;)x x:)x Tako to vidim jaz, še mal lažje tud zato, ker gledam iz distance, neprizadet.

K. Čapek

Andres

Tako je in tako verjetn mora biti. Če smo se nekoga "dotaknili", nas ima res rad, se naša pota tako ali tako slej ko prej srečajo in so prijetna, nas izpolnjujejo in osrečujejo. Tudi če so ta srečanja zlo redka. Obstaja neka vez, pa če se leta ne vidimo, vemo da obstaja. Definitivno. Partnersko in erotično razmerje pa sta pa pač zaključila. Tako kot milijarde drugih na svetu. In odprla vrata za nova. x;)x x:)x Tako to vidim jaz, še mal lažje tud zato, ker gledam iz distance, neprizadet.

MIck. Ti itak prav gledaš. Se strinjam. Ampak je globina tega kar nisem zapisal zelo daleč, tako da je to, zdi se mi specifičen. Vse itak nočem na net spravit. Žal mi je tudi, ker nekako čutim, da bo nasankala. Ne bo srečna. Zelo močno pa si želim, da bi se motil.

Včasih je itak tako da kako babo po končani vezi opljuvamo in to. Samo tokrat tega pri meni ni. Moja bivša partnerka si itak zasluži lepo besedo, kljub ignoranci, ne vem, morda celo aroganci, s katero se me dotika. Ko bi vsaj razlog vedel.

Andres

Ko umira neka veza... je treba poskrbet za dostojen pogreb. Kar pa bvladajo le redki.

Oona.

lepo razmišljanje. Resnično tudi. Imam pa belo maco na sebi n črnega, sicer vse v modrem.;)

Pa še ena glasba mi igra za katero menim, da naju je dobesedno ločila. Saj sem rekel, specifičen primer.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...