Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Včasih je itak tako da kako babo po končani vezi opljuvamo in to. Samo tokrat tega pri meni ni. Moja bivša partnerka si itak zasluži lepo besedo, kljub ignoranci, ne vem, morda celo aroganci, s katero se me dotika. Ko bi vsaj razlog vedel. AndresLepo in edino prav je, da tega ne storimo, že zarad sebe, če se cenimo. Heh, mal ironičen dodatek bi pa bil : tipi včasih žensk pač ne kužimo, me je že minilo, da bi se še trudil, da jih bi, vedno. Sicer pa so fajn in skor ga ni lepšega, ko obvladaš, da jih je jemlješ in sprejemaš takšne kot so. Kar mi ne uspeva, mi pa recimo uspeva vedno bolj......svakoga dana u tom pogledu sve više napredujem Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Včasih je itak tako da kako babo po končani vezi opljuvamo in to. Samo tokrat tega pri meni ni. Moja bivša partnerka si itak zasluži lepo besedo, kljub ignoranci, ne vem, morda celo aroganci, s katero se me dotika. Ko bi vsaj razlog vedel. AndresDedca tud opljuvamo. Jaz sem ga tudi. Samo, potem sem poskrbela za pogreb...on pa me se danes grdo gleda. In v oceh mu vidim, da ni srecen. Ljudi, ki niso sposobni dostojnega slovesa pomilujem. In vem, da si me tak ne zasluzi in me pravzaprav ni imel nikoli rad. Andres, nisi se prebolel. Ko bos, ti razlog ne bo vec pomemben. Nista si bila usojena... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Včasih je itak tako da kako babo po končani vezi opljuvamo in to. Samo tokrat tega pri meni ni. Moja bivša partnerka si itak zasluži lepo besedo, kljub ignoranci, ne vem, morda celo aroganci, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Včasih je itak tako da kako babo po končani vezi opljuvamo in to. Samo tokrat tega pri meni ni. Moja bivša partnerka si itak zasluži lepo besedo, kljub ignoranci, ne vem, morda celo aroganci, s katero se me dotika. Ko bi vsaj razlog vedel. AndresDedca tud opljuvamo. Jaz sem ga tudi. Samo, potem sem poskrbela za pogreb...on pa me se danes grdo gleda. In v oceh mu vidim, da ni srecen. Ljudi, ki niso sposobni dostojnega slovesa pomilujem. In vem, da si me tak ne zasluzi in me pravzaprav ni imel nikoli rad. Andres, nisi se prebolel. Ko bos, ti razlog ne bo vec pomemben. Nista si bila usojena... Oona. Ja, res, samo ne vem kaj je bil nauk te stvari. Verjetno je edini nauk ta, da sem v Slovenijo pripeljal eno stvar preko nje. Toda če je to ta razlog, ostala dejstva nebi smela biti prisotna, oziroma si zaslužim lepši odnos. In pri meni se ne gre toliko zaradi prebolevanja, kot pa zaradi odnosa do mene. Oziroma bi razumel, če bi jo v dveh letih, kaj vem, tepel, če bi pil, če bi ji delal stvari ki ji nebi bile všeč. Vse je šlo sporazumno dokler. ...... Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ah, karkoli si že pripelal prek nje, je verjetn zlo stranskega pomena. Važn je kaj ti je nauk tega odnosa, te veze, kaj si se nauču od nje, kaj ti je dala kot ženska in so-človek........ziher kar nekaj, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 , samo ne vem kaj je bil nauk te stvari. In pri meni se ne gre toliko zaradi prebolevanja, kot pa zaradi odnosa do mene.Saj, zaradi odnosa do tebe...v tem je point. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Mick: Kaj mi je dala. površno gledano sex tako kot večina drugih. Globalno gledano sigurno še kaj več, poleg topline in ljubezni v svojem času. Ampak ne vem, kaj bi v tem trenutku lahko izluščil ven, da bi lahko rekel, da mi je dala in mi to lahko koristi. Postal sem tudi skeptičen, da bi stopal po njenih stopinjah, ker lahko zavozim, ona pa se je zelo spremenila, kar prizna sama, ne vem le, če je zavozila ali ne. Zdi se mi da je tako. Oona. Ja, če se z enim že razideš, potem lahko ostaneš vsaj človek, ne pa miš. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Mick: Kaj mi je dala. površno gledano sex tako kot večina drugih. Globalno gledano sigurno še kaj več, poleg topline in ljubezni v svojem času. Ampak ne vem, kaj bi v tem trenutku lahko izluščil ven, da bi lahko rekel, da mi je dala in mi to lahko koristi. In kako to potem, da si jo imel tako rad? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ja, če se z enim že razideš, potem lahko ostaneš vsaj človek, ne pa miš. miš, heh, izkoristla te je na tih mišin način, znala je sebe vnovnič, tvojo humano nadarjenost vzet; tis slep pol Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Mick. Kako da sem jo imel rad. Zato ker ima, vsaj kazala je dober značaj. Danes ko se v njej dogajajo spremembe sem vedno bolj prepričan, da je bila cel ćas le maska. 1Bud. Izkoristila. Tudi na to sem mislil, samo potem se vedno postavlja protivprašanje, ki je temlejilo na skupnih planih kjer nebi bil samo jaz ustvarjalec. Tudi ona. Vidiš, potem to ni direktno izkoriščanje. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Mick. Kako da sem jo imel rad. Zato ker ima, vsaj kazala je dober značaj. Danes ko se v njej dogajajo spremembe sem vedno bolj prepričan, da je bila cel ćas le maska. Če imaš prav, bodi vesel, da te je usoda obdarila in si se je rešil Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Saj vesel tudi sem po eni strani. Edino kar še zahtevam je korekten odnos do mene, česar pa ni. Obenem je ona izredno sramežljiva oseba zato si pač ne sme dovoliti, da bi kakor koli posegla nazaj do mene. Oziroma bi lahko. Vsaj kot do prijatelja. Toda zaradi sramežljivosti bržkone ne upa iz svojega trenutnega miru. Grem v mesto, mogoče najdem kako Tajko. Ženske pa mi bodo kot že prej, samo za sex in za kavo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Torej ima tudi ona probleme, ljudje pač stvari mal preveč zakompliciramo, omejeni s predsodki, nekimi (običajno že v otroštvu) vcepljenimi stališči, pogledi...... Kava in seks na koncu pa spet nista dovolj, da bi bili zadovoljni, mogoče, le mogoče......sam zadovoljeni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Torej ima tudi ona probleme, ljudje pač stvari mal preveč zakompliciramo, omejeni s predsodki, nekimi (običajno že v otroštvu) vcepljenimi stališči, pogledi...... Kava in seks na koncu pa spet nista dovolj, da bi bili zadovoljni, mogoče, le mogoče......sam zadovoljeni Ah. Vsi imamo probleme. Tudi ona, kar seveda prizna. Kava in sex sta itak samo za zadovoljitev. Ampak so mnogi, ki so zadovoljni že s kavo in sexom. Take bi morale ženske pravzaprav iskat, ker psihološko gledano to niso neki ki bi k sebi in na sebe vlekli vse živo. Preprosti skromni ljudje znajo to biti. Kava in sex seveda. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Preprosti skromni ljudje znajo to biti. Kava in sex seveda. jp. Dobro zanje, mene pa tud ne moti. Sam-i pač nismo tak narejeni. Jebi ga. Mogoče le kdaj pa kdaj.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Jups, Andres, šele zdaj prebrala Veš kaj ti bom rekla... Zadihaj s polnimi pljuči spet in pejt naprej, zahvali se za pretekle izkušnje in to je to. Nasmej.To, da te "ignorira", pa zna bit povezano tudi s tem, da nekak sama pri sebi noče še imet stika s tabo, ker je še preveč sveže. My lucky guess. Velikokrat je tako. Jaz sem imela na mojega bivšega dobesedno pogojne reakcije, če sem ga zagledala.... system shut down, dobesedno. Tako da mogoče rabi čas... Daj vama čas za pregrizt, prežvečit, izpljunit (pa ne mislim v negativnem smislu ), potem pa bosta že še prijatelja, boš videl. Ko si oba odpustita za to, kar se je dogajalo, ni več prostora za grenkobo in kisle nasmeške, ampak spet pridejo v ospredje topli nasmehi iz duše v dušo. Konec koncev je to bila oseba, s katero si preživel nekaj časa in si ji pustil, da je bila ob tebi, ji dal svojo intimo in strahove... kako potem ne bi bila posebna in bila vredna tvoje ljubezni še naprej. (In, ja, vem , obstajajo tudi izjeme, zato me ne na tole lovit zdej vsi ostali. ) Nočko aja Pa k prideš nazaj v Slovenijo, lahk prideš tole družinico na tortice objet. Pol ti pa kako lunatko zrihtamo, k se tut strinja s principom "kava in seks", pa bo volk sit in koza cela x:Dx Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Pol ti pa kako lunatko zrihtamo, k se tut strinja s principom "kava in seks", pa bo volk sit in koza cela x:Dx Se priporočam, S.Vila Greva na kavo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sončna Vila. Saj zdaj sem že veliko bolje. Toda še vedno ne morem razumeti tega ignorantskega polosebka v ženski v katerem kot praviš si se znašla tudi ti. Nehat z nekom bit partner itak ni isto kot pa nehaz kaditi. S cigareto sedanje nekadilec, bivši kadilec ne bo več prijatelj. Če se dva sporazumeta izkljućno na prijateljstvo, je potem to pač prijateljstvo in ne buzeriranje čustev. Tole z lunatko, kavo in sex, je mogoča ideja, ker včeraj sem kondome kupil. Po dolgem času sem že pozabil kako izgleda ta guma. Zdaj spet vem kakšna je embalaža namreč. Bom pa povedal, kako se je obnesel, če te slučajno zanima. Andres http://www.cpr-germany.com/pics/sico.jpgTaka je embalaža. Pravijo da je iz naravnih materialov. Torej kot jaz, ti in vsi mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 JanjaK hvala veliko v življenju tebi in vsem, ki to berete Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Tole je za vse zveze, ker so zelo zelo pomembne za normalno funkcioniranje veselih in zdravih ljudi. Jaz pa še vedno čakam, da neka moja na-veza dobi novo dimenzijo Mogoče bi potrebovali ščepec poguma, kaj praviš na to, Ribi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 ribi, tud jz rabim malo pomoči. Da prebrodim, prebolim in grem naprej! Pa prosim ne več tolko jokanja, saj ne morem nikamor stakimi očmi! ma, saj sem čist smešna že Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ribi, tud jz rabim malo pomoči. Da prebrodim, prebolim in grem naprej! Pa prosim ne več tolko jokanja, saj ne morem nikamor stakimi očmi! ma, saj sem čist smešna že Ne sekiraj se, jutri boš imela čisto oprane oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Glihkar sem s pogreba ... je umrla zveza... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne sekiraj se, jutri boš imela čisto oprane oči Sem vedela, da je vse za nekaj dobro. Mi je res ratalo sprati vso maskaro z oči , sam mal me skrbi, ker sem si tako "oribala" obraz, da zgledam, kot da me je nekdo pošteno klofnil. Hja, mogoče bi me pa moral, ker se brezveze tolko cmerim. A vidiš, iz ene v drugo skrajnost. Sam v posteljo takoj z drugim bi mogla skočit, pa bi blo... heja, hej... (Nč bat, tega si ne bom privočila. )<{POST_SNAPBACK}>Glihkar sem s pogreba ... je umrla zveza... Drzi se! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Hvala ribica, je precej bolje... Samo še vedno rabim pomoč, tako, da ne pozabi name! Prosim, da olajšaš tudi drugim njihove ljubezenske bolečine! x!x Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.