Skoči na vsebino

Hormonske terapije

pomlad

Recommended Posts

Ženski pr 28-ih - sredi rodne dobe - razlaga, da ji tiktaka biološka ura!?!? HALOOO, a pa je čist prfuknjen al kwa :huk:

TAKOJ zamenjaj ginekologa, pomoje boš s tem rešila polovico svojih težav; za začetek ne boš več poskusni zajček za te "hormonske" terapije xcivx

... ... ...

od nekdaj (od prvic oz. drugic xDDx) mam totalno redne menstruacije. na 28 dni pa to. konstantno...

no in se mi je kako leto nazaj (kdo bi mi zameril, ob vseh selitvah, spremembah in schtraufenpachtih) vse skup pobrkalo in sem dobila menstruacijo v casu ovulacije... in cist cudn je blo al kaj. in sem zapanicharla (ker sem *pozitiven hipohodner* kot temu recem, NE pa tudi panik oz. dejanski, negativni hipohonder)... in to, da bi bla "sam mena", bi blo se dbest.

ampak kako hitro so mi prijateljice in znanke 'obesile meno'. xDDx x:px x;)x ces ja, ja, to je mena... hormnocki pa to... xDDx

in jaz da ne. x:o)x (:madpro: :8):)

in grem rocno h ginekologu (mi rata ocitno se naro0cit oz. je minil x let al kako je zdaj x:o)x) in vse to povem in da a to pomen da sem zdaj v meni? xDDx

pa se smeje ginekolog pa pravi ah kje.. pa to.

pa pravim: kako pa to ves? x:o)x x:Dx x:px

in me rpeseneceno pogleda, ker ga pac tikam pa to, si je mislil x:px (jaz pa sem mislila: 'kako to clovek/zenska pac to ve').

In je rekel: ja vidim!. xDDx

skratka, zamenjaj ginija! xDDx xyesx x;)x

aja se tole (da nom cist oftopik):

sem proti raznim tem "hormonskim terapijam" (RAZEN seveda x!x ce to ni nujno potrebno oz. smo vse prechekirali, se pozanimali in je to res edina, zadnja moznost).

Sicer pa se hormonske zadeve (po mojih osebnih izkusnjah, najbrz je pri vsakem nekoliko drugace) najbolje uravnovesijo z jogo (ne nazadnje par vaj, recimo sveca, plug iptd. dejansko vplivajo neposredno na scitnico, jo blago masirajo in vse organe in uravnavajo pretok energije)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 8 months later...

Mireno časti po novem zavarovalnica.

Sem pač zdaj ena nova uporabnica več. bo menda dobro - vsaj po ginekologinjinem mnenju, da bodo krvavitve šibkejše - ker pač krvavela vedno - navkljub kontracepcijskim tabletam -ful.

Sva se ginekolginjo kar precej pogovarjali in prišli pač do sklepa, da ostaja še samo sterilizacija v mojem primeru..hm..kar pa spet ne bi. Pri mireni je pač tako; da od 1000 žensk 2 zanosita..in bog ne daj, da sem pa jaz te sreče..opet.

Boleče tole vstavljanje ko hudič, mi poleg rojilo - da če je seks tega vreden, me naj kar vrag vzame... ampak očitno je. Ker vrag me ni vzel, med vzdržnimi ženskami, ki bi se z vsemi štirimi branile posteljnih aktivnosti nisem...za kondome nisem...za kakšne pene in one stvari tudi ne...tak,da mi prosim lepo Bog pomagaj teh pet let.

Toliko namreč traja delovanje mirene.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...